Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Gunaydin fistiklar.
buttrfly buttrfly paylasimini okuynca bomba gibi hissettim valla, burda hava kapali ama ucar gibi oldum.
Sahra- Sahra- icimdeki 5 yasindaki kizla bu aralar cok dertlesiyorum. Meger neler biriktirmis. Bu sabah onun gonlunu hos ettim.Kapalu havanin agirligi bana misin demedi. Incecik yagan yagmurda yuruduk , firindan mis gibi ekmek aldik. Firinin onunde oturup cay ictik, hashasli ekmek yedik; kalorisinden hic korkmadan.
Zaten en bastan canimizin istedigini giyerek gune basladik. Bedenimizin hic bir yanini kamufle etme geregi duymadik. CUNKU 2019 MOTTOMUZU HER DEM TAZE TUTTUK; cunku CANIM KENDIM.
Kilo takintisi olanlara beden olumlama yazilari okumalarini tavsiye ederim.
En sahanesi de , bunlari pms donemde yaziyorum.Gerci yapacagimi yaptim, yakinimdakileri kirdim doktum ama simdi gonul almaya calisiyorum.
Icimdeki cocugu sevindirme meditasyonunu dort gozle bekliyorum.
Bugun buzdolabini detayli temizleyecegim. Cok isim var.
Opuldunuz canlar, iyiki variz hepimiz tek tek ve bir butun olarak.🙏🙏🙏🙏🙏
Ayy canımsın🤗 harika süper ne güzel etmişsin afiyet olsun 😘

Günaydıııın🤗
Ne kadar guzel bir gun. Tum mucizeleri gorebiliyoruz😍 herkes iyidir umarim. Ben cooook iyiyim😎 cok sukur. Cunku farkindayim; guzelliklerin, firsatlarin...
Sizler nasilsiniz? Mesela en son neye "Vay bee😉" dediniz.
O balonlu profil resmin harika 👍🤗 şu ara kendimi elimde 3 kırmızı balonla zıplarken hayal ediyorum böyle foto çekilme hayalim var bebişim mucizem benimle diye anı kalsın 😇🎈🎈🎈

O balonlu profil resmin harika 👍🤗 şu ara kendimi elimde 3 kırmızı balonla zıplarken hayal ediyorum böyle foto çekilme hayalim var bebişim mucizem benimle diye anı kalsın 😇🎈🎈🎈
HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu canim profil resmine bende bayildim.
Tesekkurler pozitif arkadaşlarim😍
F frenzy80 in profil fotografi cok hosuma gidiyordu. Ben de degistireyim demistim. Cok once indirmistim bu fotografi. Anca degistirebildim😊
Sahra- Sahra- senin mesajindan sonra benim de aklima geldi oyle fotograf cektirmek😂
Uçuyorum ben de bu aralar fotograftaki kadin gibi. Her sey yolunda, olmasi gerektigi gibi🤗
Bu arada aniden arkadasim kahvaltiya gelecegini soyledi. Ne yapsam diye dusunurken komsumuz elinde bir tepsi pogaca ve kek ile geldi😎 iste bunlar kucuk gibi gorunen ama buyuk olan mucizeleri fark edip gerceklestirmemizi saglayan olaylar🤗

F frenzy80 in profil fotografi cok hosuma gidiyordu. Ben de degistireyim demistim. Cok once indirmistim bu fotografi. Anca degistirebildim😊
Sahra- Sahra- senin mesajindan sonra benim de aklima geldi oyle fotograf cektirmek😂
Uçuyorum ben de bu aralar fotograftaki kadin gibi. Her sey yolunda, olmasi gerektigi gibi🤗
Bu arada aniden arkadasim kahvaltiya gelecegini soyledi. Ne yapsam diye dusunurken komsumuz elinde bir tepsi pogaca ve kek ile geldi😎 iste bunlar kucuk gibi gorunen ama buyuk olan mucizeleri fark edip gerceklestirmemizi saglayan olaylar🤗
Ohh ne güzel yemede yanında yat olmuş😊 Sağ olsun herkese nasip olsun öyle komşu yaa 😍

Teşekkür ederim canım

ah birde öyle uçabilsekkkkk :cool::cool:

herkese bi soru adım adım başladım pozitif olmaya düşünmeye ama ben öyle yapmaya çalıştıkça bazen herşey tam tersine bürünüyor ya da üstüme üstüme geliyor belki direnç belki kırılma noktası bilemiyorum. ya da ben pozitifi görmeye negatifi ayıklamaya çalıştığım için gözüme mi batıyor negatif olanlar anlatabildim mi? yani farkındalıl mı arttığı için. çünkü bi kaç kere niyetlenip başlangıçlar yapmaya kalktığımda tersine oluyor herşey sanki bi ara. size de oldu mu böyle durumlar?

herkese bi soru adım adım başladım pozitif olmaya düşünmeye ama ben öyle yapmaya çalıştıkça bazen herşey tam tersine bürünüyor ya da üstüme üstüme geliyor belki direnç belki kırılma noktası bilemiyorum. ya da ben pozitifi görmeye negatifi ayıklamaya çalıştığım için gözüme mi batıyor negatif olanlar anlatabildim mi? yani farkındalıl mı arttığı için. çünkü bi kaç kere niyetlenip başlangıçlar yapmaya kalktığımda tersine oluyor herşey sanki bi ara. size de oldu mu böyle durumlar?
Merhaba canım. Evet başlarda bende senin gibiydim ya niye böyle oluyor diyordum. Aslında sorunu kendin cevaplamışsın haklısın, direnç oluşturuyor mu diye sürekli diken üstünde hissetme kendini.
Tamam farkında ol kendinin, konustuklarinin, hareketlerinin negatiflikleri yakala tersine çevir ama anın tadını çıkar sıkıştırma kendini, boşver bazen ters giden durumlarda da bundan ne öğrenmem gerekliydi ki acaba de ...
" Andayim akiştayim hayatimda herşey tamda olması gerektiği gibi yaşanıyor ve her daim mutlu huzurluyum " diyebilirsin arada. Böylece bilinç altında bu yönde hareket etmeye başlar.
Eğlenerek öğrenmek gibi düşün çocuklari seyret herşey onlar için oyun eğlence ama bu sayede neler neler öğreniyorlar 🤗😇🎈

O zaman 💕 Ben değerliyim sevgi doluyum özelim ve hayatıma bu frekansa sahip kişi ve olayları çekerim 💕
Bu da isteyene haftanın olumlaması olsun. İlk mesajda haftanın sorusuydu :KK55:ne güzel odu yaa bir taşla iki kuş:KK48: ohh miss:dondurma:

0F8777EE-09F9-491E-B08B-ABB40F2DC9FF.webp

Back
X