- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım çok doğruSahra- aynen dediğin gibi bazen kasıyor insan yuhh artık diyor yolundaki bazı şeyler bile yoldan çıkıyor. düşünüdüm de iyi yönden bakarsak bilinçaltının gücü müthiş çalışıyor çünkü orada ne var eski kayıtlar diyorum ki bak hayat ne güzel herşey süperr ama o napsın eski kayıtlar var onları göstermeye çalışıyor kanıt peşinde. eeee egoda devredeyse iyice zorlaşıyor bemce. bilmem anlatabildim mi? o zaman sanırım eskiler silinsin diye başlarda olumlamarı daha daha sık yapmak gerek diye düşünüyorum. durmak yok herşeye devammmm. mutlu günlerrrrrr.
Son gunlerde aklimi bir sey kurcaliyor. Hem imajinasyon yapalim diyoruz hem de dilegi dileyip unutalim cok enerji gondermeyelim diyoruz. Hangisini yapmaliHarika bir güne niyetleniyorum zaten öyle de dedim kiiii dün hep demişsiniz günlerimiz harika. Yine aynı muhteşem frekanslarda birleşiyoruzkiii bu da
Sahra- cığımın paylaşımındaki frekans uyumuna bir örnek resmen
Dün öyle bir manzaraya denk geldim ki bambaşka bir zaman ve mekan için yaptığım imajinenin gerçek haliydi. Evren bir önizleme yaptı resmen, şok geçirdim. Bana dediği şey şuydu resmen daha detay ver bana daha detay, çok eksiğin varSesler eksik, isimler,kişiler eksik, modunda dalgalanmalar var dedi : )))
Ben de bugünden itibaren eksikleri tamamlamaya hatta ziyadesiyle arttırmaya karar verdim. Bu aşamada gelsin bana ilhamlar, fısıltılar; sizlere de gelsin daha güzel ilhamlar, esintiler![]()
Son gunlerde aklimi bir sey kurcaliyor. Hem imajinasyon yapalim diyoruz hem de dilegi dileyip unutalim cok enerji gondermeyelim diyoruz. Hangisini yapmali![]()
Ooooh super olduAl sana cevap canım evrenden : ))) Çok harika bir denk gelişşş. Beynin gizil güçleri kitabından alıntıdır:
"Zihin gözünüzle bir şey yaptığınızı ya da bir yerde olduğunuzu yarattığınızda bilinçaltı zihniniz işe girişir. Ve yaşamınızdaki realiteyi şekillendirmeye başlar. Zihninizde patronunuzun sizi kovduğunu görürseniz, ertesi gün kovulmazsınız. Ama buna devam ederseniz er ya da geç başınızı derde sokarsınız.
Deli gibi imgeleme yapın, ilk 2 hafta sıkı tutun hedef belirleyip çalışın 2 haftalık pratikten sonra daha ileride
olacaksınız 2 aydan sonra şu anda bulunduğunuzdan çok daha ileride olacaksınız. Kendinizi motive edemiyorsanız o zaman şansınız yok, bu satırları okumayı başkalarına bırakın"
Teşekkür ederim Caniimm asıl o senin frekansinin güzelliğiHarika bir güne niyetleniyorum zaten öyle de dedim kiiii dün hep demişsiniz günlerimiz harika. Yine aynı muhteşem frekanslarda birleşiyoruzkiii bu da
Sahra- cığımın paylaşımındaki frekans uyumuna bir örnek resmen
Dün öyle bir manzaraya denk geldim ki bambaşka bir zaman ve mekan için yaptığım imajinenin gerçek haliydi. Evren bir önizleme yaptı resmen, şok geçirdim. Bana dediği şey şuydu resmen daha detay ver bana daha detay, çok eksiğin varSesler eksik, isimler,kişiler eksik, modunda dalgalanmalar var dedi : )))
Ben de bugünden itibaren eksikleri tamamlamaya hatta ziyadesiyle arttırmaya karar verdim. Bu aşamada gelsin bana ilhamlar, fısıltılar; sizlere de gelsin daha güzel ilhamlar, esintiler![]()
Olmuş canım cümlelerinDün ve bugun aklima gelen, bir suredir girusmedigim arkadaslarim bana mesaj cektievren calisiyor dedim
buttrfly in mesajindan sonra imajinasyonlarima basladim. Gun icinde aklima geldikce yasadim
devam edecegim imajinasyonlarima. Onlarin gerceklestigini de burdan sizinle paylasacagim. Yakindir
Son cumlelerim oldu mu acaba?
Canim maşallah diyorumMerhaba pozitif güzellerbugün kontrolum vardi doktor herşey normal dedi çok şükür. Zipliyordu eli kolu durmuyordu zor ölçtü hoca
Cinsiyet için bir ay sonra kesinlessin o zaman söyleyim dedi. Bunu nasil hayal ettiğimi burdaki ablaları teyzeleri siz biliyorsunuz ve paylaşmak istedim canlar sizle
Allahın izni ile testleri de temiz cikar sağlıkla gelir mucizem
Dilerim burdaki bütün arkadaşlarım hayaline, gönlünün muradına hayırlısı ile kavuşur
Hep aklimdasiniz dua ediyorum size kızlar![]()
Çok teşekkür ederim canim benim güzel dileklerin içinCanim maşallah diyorumsaglicakla alacaksin kucagina insallah bebisini
Ne guzel ne yuce bir sey burda yasadigimiz. Yuzyuze tanismasak da birbirimizi dusunup destek olmamiz, dua etmemiz
Herkesin dilegi kabul olsun insallah![]()
Merhaba pozitif güzellerbugün kontrolum vardi doktor herşey normal dedi çok şükür. Zipliyordu eli kolu durmuyordu zor ölçtü hoca
Cinsiyet için bir ay sonra kesinlessin o zaman söyleyim dedi. Bunu nasil hayal ettiğimi burdaki ablaları teyzeleri siz biliyorsunuz ve paylaşmak istedim canlar sizle
Allahın izni ile testleri de temiz cikar sağlıkla gelir mucizem
Dilerim burdaki bütün arkadaşlarım hayaline, gönlünün muradına hayırlısı ile kavuşur
Hep aklimdasiniz dua ediyorum size kızlar![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederimcanım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn bebişini![]()
gunaydin fistiklar.