Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok fakirsen de olur🤗 hepsi senin elinde. Bir videoda gormustum "dusunun ki sizin yasaminiz dusuncelerinizin hologrami" diyordu😍

Ne dusunursek oyuz. Biz cok guzel dusunelim ama bir yandan da icimizde korku, endise ve gerginlik hissediyorsak istedigimiz kadar iyi dusunelim hissettigimiz gercegimizdir.

Ben bir suredir yapmiyorum🙈🙈🙈🙈 segir degistirdim o gun kaldi. Sonrasinda da dev etmedim🙈🙈🙈 iyi bir ornek olmadi

Ben 3 gunden sonra devam edememistim bu gun yeniden basladim sen de basla birbirimize destek oluruz burada bence cok da guzel olur.
Bu sayfanin sessiz takipcilerindendim ama bundan sonra bdv yerine buradayim :)

Ne dusunursek oyuz. Biz cok guzel dusunelim ama bir yandan da icimizde korku, endise ve gerginlik hissediyorsak istedigimiz kadar iyi dusunelim hissettigimiz gercegimizdir.
Screenshot_20190824-005022.webp

Lutfen boyle yapalim🤗 o duydugun korku ve endiseler zihinsel carpitmalar😍
15666044699571351169952.webp

1566604512008516699005.webp

Bu kitaptan bir sayfa🤗 o kadar guzel ayrintili aciklamis ki ben ozetini gonderdim😊 tavsiye ederim.

Uygulamamiz buydu degil mi?😊
Öncelikle her çalışmada olduğu gibi tertemiz bir enerji ile başlayabilmek adına 7 Ayetel Kursi, 7 Felak, 7 Nas ( regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorsa yapabilir ya da 51 besmele çekip başlayabilir).

Ayetel Kürsi okunuşu:
Allahû la ilahe illa hûvel hayyûl kayyum, la te'huzûhu sinetûv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya'lemû ma beyne eydihim ve ma halfehûm, ve la yûhıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa', vesia kûrsiyyûhûs semavati vel ard, ve la yeudûhu hıfzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.

Felak Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbil felak
2. Min şerri mâ halak
3. Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5. Ve min şerri hâsidin izâ hased

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
4. Min şerrilvesvâsilhannâs
5. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi
6. Minelcinneti vennâs

* sonrasında en güçlü şekilde niyetimizi edip enerji akışını başlatacak yolu açıyoruz : Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen şu şu dileklerimle ilgili ( burada dileklerimizi söylüyoruz) gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz ve

* YA MUİYD 124 - YA LATİF 129- YA NUR 256- YA EVVEL 37- YA VASİ 137- YA CAMİ 114 esmalarımızı okuyoruz ve çalışmamızı tamamlıyoruz.

Öncelikle her çalışmada olduğu gibi tertemiz bir enerji ile başlayabilmek adına 7 Ayetel Kursi, 7 Felak, 7 Nas ( regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorsa yapabilir ya da 51 besmele çekip başlayabilir).

Ayetel Kürsi okunuşu:
Allahû la ilahe illa hûvel hayyûl kayyum, la te'huzûhu sinetûv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya'lemû ma beyne eydihim ve ma halfehûm, ve la yûhıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa', vesia kûrsiyyûhûs semavati vel ard, ve la yeudûhu hıfzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.

Felak Suresi Okunuşu
2. Min şerri mâ halak

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
6. Minelcinneti vennâs

* sonrasında en güçlü şekilde niyetimizi edip enerji akışını başlatacak yolu açıyoruz : Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen şu şu dileklerimle ilgili ( burada dileklerimizi söylüyoruz) gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz ve

* YA MUİYD 124 - YA LATİF 129- YA NUR 256- YA EVVEL 37- YA VASİ 137- YA CAMİ 114 esmalarımızı okuyoruz ve çalışmamızı tamamlıyoruz.

Yesss haydi sen de basla cok fazla bir zaman almiyor zaten erteleme canim ❤

Paylastigin kitap cok guzelmis ama ben boyle bir durum yasamiyorum canim yanlis anlasilma oldu galiba. Cekim yasasinda baya basariliyim esim de bunlardan biridir :)
Ben sadece olumlamalarda yeniyim acemiyim :)))

Ayetel Kürsi okunuşu:

Felak Suresi Okunuşu
2. Min şerri mâ halak

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
6. Minelcinneti vennâs

Evetttt

Eki Görüntüle 2301179
Lutfen boyle yapalim🤗 o duydugun korku ve endiseler zihinsel carpitmalar😍Eki Görüntüle 2301181
Eki Görüntüle 2301183
Bu kitaptan bir sayfa🤗 o kadar guzel ayrintili aciklamis ki ben ozetini gonderdim😊 tavsiye ederim.
Günaydinlar:KK200:
Ben bir akrep burcuyum; kendimi kendi halime bıraksaydım, hiç bu konulara girmeseydim genel duygu durumum bunlardı. Ya hep ya hiç ti mesela; biri olmadi ya digerleri de olmasına gerek yok.

Çok şükür bilincimi egittim, çoğu kez olaylari sonuclari değiştirdim.

çok güzel şeyler yazıyor, ara ara paylaşımda bulunur musun? o kadar çok okunacak kitabım var ki, almak isterim ama elimdekiler bitmedi ki.
Canim ben ilk o kitapla basladim kisisel gelisime🤗 2016 da almisim. Yarim biraktim🙈 ay ne cok seyi yarim biraktigimi yazdim burda da😂 eger okumaya baslarsa ki senin bu istegin etkili olabilir, elbette paylasirim😍

Canim ben ilk o kitapla basladim kisisel gelisime🤗 2016 da almisim. Yarim biraktim🙈 ay ne cok seyi yarim biraktigimi yazdim burda da😂 eger okumaya baslarsa ki senin bu istegin etkili olabilir, elbette paylasirim😍
canım benim de birsürü ktabım var yarım,, normaldir yani. hadi benim için tekrar başla, arada da paylaşım yap burda, iyi olur. :KK36: :KK36:
ben bizim burdaki listemiz vardı, onlardan epey aldım, ama 2-3 tanesini anca okudum. çok var daha okunacak. senin o kitap yok bizim listede.

Birazcık paylaşım yapayım enerjim yerindeyken keyifli okumalar :KK6:

3D6C986C-B9F6-44B3-869B-43911A9CD0F7.webp

Bilim İnsanlarına Göre Sessizlik, Beynimizde Yeni Hücrelerin Oluşmasını Sağlıyor!
Modern yaşamda pek çoğumuz anbean gürültüyle çevriliyiz. Evde, yolda, işte, okulda daima sesler bize eşlik ediyor ve kendimiz için sessiz anlar yaratmayı çok fazla önemsemiyoruz. Ancak yapılan çalışmalar, sessizliğin bizler için zannettiğimizden çok daha faydalı olduğunu kanıtlıyor…
Çalışma, 2013 yılında fareler üzerinde yürütülen deneylerle başladı.
“Beyin, Yapı ve Fonksiyon” isimli dergide yayınlanan çalışma kapsamında fareler farklı zamanlarda gürültü ve sessizliğe maruz bırakıldı ve bunların beyinlerinde yaratacağı farklı etkiler gözlemlendi. Ulaşılan sonuçlar oldukça şaşırtıcıydı; çünkü günde iki saat düzenli olarak sessizliğe maruz bırakılan farelerin beyinlerinin hipokampüs isimli bölümünde yeni hücrelerin oluşmaya başladığı gözlemlendi.
Hipokampüs beynimizin hafıza, duygu ve öğrenmeden sorumlu bölümüdür.
Beyinde yeni hücrelerin oluşumu her zaman sağlığımız için faydalı oldukları anlamına gelmez. Ancak deneyi yürüten isimlerden olan Imke Kirste, bu örnekte, oluşan hücrelerin gerçekten de işlev gösteren nöronlar olduğunu belirtiyor. Öyle görünüyor ki sessizlik, beynimizde fonksiyonel ve tüm beyinle uyumlu nöronların üretilmesini sağlıyor.
Beynimiz sessizlik ânında bilgileri aktif olarak değerlendiriyor ve içselleştiriyor.
Beyinlerimiz adeta bir “default” moda sahip ve yapılan beyin görüntülemeleri, bu hâldeki bir beynin bilgileri durmaksızın değerlendirdiğini gösteriyor. Üstelik dinlenme hâlinde olduğumuzda bile bu bilgi işleme sürecinin devam ettiği biliniyor. Bu da demek oluyor ki aslında dinlenmek ya da günde birkaç saatimizi sessizliğe ayırmak aslında boşa geçmiş zaman değil, aksine bilgilerimizi pekiştirmemizi sağlayan son derece faydalı bir zaman.
Sessizliğin yarattığı bu durum aynı zamanda kişilerin özfarkındalığının artmasını sağlıyor.
Sessizlik sırasında beynimiz yalnızca içsel ve dışsal bilgileri toparlayarak bilinç düzeyimizi arttırmıyor, aynı zamanda kendimizle ilgili farkındalığımızın artmasını da sağlıyor. Dikkatimizi dağıtan bir gürültü ya da iş olmadığı zamanlarda odağımız kendimize ve dış dünyaya yoğunlaşıyor ve adeta beynimiz hiç olmadığı kadar özgürleşiyor.
Gürültü, vücudumuzun ürettiği stres hormonunda kayda değer bir artışa sebep oluyor.
Dikkatimizi etrafımızı çevreleyen gürültüye yöneltmesek ve hatta uyku hâlinde olsak bile etrafımızdaki sesler beynimiz üzerinde büyük etki yaratıyor. Gürültü, temporal lobumuzda bulunan amigdalanın aktif hâle gelmesine ve vücudumuzdaki stres hormonu salınımının artmasına sebep oluyor. Eğer çoğunlukla gürültülü olan bir ortamda yaşıyorsanız, stres hormonu seviyelerinizin normalin üstünde olması şaşırtıcı değildir.
Sessizliğe maruz kalmak ise bunun tam tersi bir etki yaratıyor.
Gürültünün beynimizde yarattığı etkiyi yalnızca sessizlik tersine döndürebiliyor; çünkü sessizlik hem beynimiz hem de bedenimiz üzerinde rahatlatıcı etki yaratıyor. Konu üzerine yapılan çalışmalar, sessiz bir ortamda kalmanın rahatlatıcı müzikler dinlemekten bile daha faydalı olduğunu gösteriyor.
Ayrıca sessizliğin bilişsel becerilerimizi geliştirdiği de kanıtlandı.
Yapılan çalışmalar, gürültünün işte ve okulda kişilerin iş becerilerini zayıflattığını ve çalışma sürelerini uzattığını kanıtlıyor. Kısacası sessizliğin faydası yalnızca boş zamanları değil, çalışma zamanlarımızı da kapsıyor ve zihinsel becerilerimizi arttırıyor. Yaşam alanımızda sessiz bir ortam sağlamak bugün her ne kadar zor olsa da, tüm bu sebeplerden ötürü yapmamız gerekenlerin başında geliyor…

Back
X