Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yesss haydi sen de basla cok fazla bir zaman almiyor zaten erteleme canim ❤

Paylastigin kitap cok guzelmis ama ben boyle bir durum yasamiyorum canim yanlis anlasilma oldu galiba. Cekim yasasinda baya basariliyim esim de bunlardan biridir :)
Ben sadece olumlamalarda yeniyim acemiyim :)))

Merhaba
Çekim yasasıyla eşinizi nasıl çektiniz merak ettim:)

Kızlar ben okumalara eksiksiz devam ediyorum. Herkese hayırlı geceler ve haftalar.
12C86810-2DE6-45D0-8DC5-48DC8A7905C5.webp

Günaydın arkadaşlar;

İşlere olumlu yönden bakmak ve farkında olmak gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Herkese harika bir gün diliyorum :)

Olumlamalar bir süredir aksıyor. En kısa zamanda yanınızda olacağım. :)

Gunaydin pozitif arkadaslarim ❤
Ben olumlamalari yine aksattim :(

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu . gulhilal gulhilal . buttrfly buttrfly
Esimi buraya uye olmadan cok once cekmistim 🙏

Anlatabilmem icin her seyi net anlatmam lazim cekim yasasini ve dusunce gucunu nasil farkettigimi anlatmam lazim ama anlatirsam ifsa olurum heheh:))) Bu konulara merakim ve ilgim cok alakasiz bir konu ile bunu farketmemle basladi.

Kisaca anlatmaya calisayim ben etrafimda cok fazla bosanmis insan ve arkadaslarimin cok kotu tecrubelerine sahit oldum bu sebeple evlilikten de korkan biriydim.

Ozguvenim cok yuksektir ama arkadas ortaminda kesin ben de soyle birini bulurum diyordum ama espri olsun diye diyordum. Sonra bunlarin cok yanlis oldugunu anladim.

Bir gun sevgilimden ayrildim eve gelip dua ettim istedigim sevgilinin butun ozelliklerini tek tek saydim. Sadece yakisikli olmasin dedim cunku ben o zamanlar kiskanctim :) Ben sadece sevgili demistim ama esim oldu :) bu olmasin dedigim ozellik de geldi tabi ki cunku evren boyle calisir. Bu olmasin dedigimiz her seyi olsun olarak algilar.

O gunden sonra esprilerim degisti olumlu espriler oldu. Esim zaten cok yakinimdaymis bana geldi :)

Bu konularda cok mucize yasadim ama benim meditasyonum duadir. Olumlama hic yapmadim yeniyim bu konuda :)

Hayatta korktugum her seyi yasadim. Korku enerjisi cok daha gucludur. O yuzden ne gecmis ne gelecek sadece an da kalabilmek cok cok onemli. Pozitif ve olumlu olmak da oyle. Insanlar agizlarindan cikan her seyin gerceklestigini bilse eminim herkes cok dikkatli olurdu.

Kisaca anlatmaya calisayim ben etrafimda cok fazla bosanmis insan ve arkadaslarimin cok kotu tecrubelerine sahit oldum bu sebeple evlilikten de korkan biriydim.
Oncelikle masallah diyorum🤗
Oyle bir donem ben de yasadim. Tum arkadaslarim bosanmisti. Ben de bilmeden sizin yuzunuzden evlilikten sogudum deyip durmustum🙈 gerci benim son yillara kadar pek alakam yoktu evlilikle falan😁 sonradan belki de etraftan cokca sorulmaya baslaninca ve artik olsun benim yanimda da; sevdigim, sevildigim, birlikte olmaktan mutluluk ve huzur duydugum, eglendigim sevgilim-eşim olsun diye düsunmeye, istemeye basladim.

Oncelikle masallah diyorum🤗
Oyle bir donem ben de yasadim. Tum arkadaslarim bosanmisti. Ben de bilmeden sizin yuzunuzden evlilikten sogudum deyip durmustum🙈 gerci benim son yillara kadar pek alakam yoktu evlilikle falan😁 sonradan belki de etraftan cokca sorulmaya baslaninca ve artik olsun benim yanimda da; sevdigim, sevildigim, birlikte olmaktan mutluluk ve huzur duydugum, eglendigim sevgilim-eşim olsun diye düsunmeye, istemeye basladim.

O sorular hic bitmez inan canim evlenince de cocuk sormaya basliyorlar :KK70:
Negatif insanlardan uzak durmani tavsiye ederim. Ben oyle yapiyorun cunku :)

Surekli bir seylerden yakinan insanlardan da.

Kalbindeki gibi seni cok mutlu edecek ve mutlu olacagin bir evlilik senin olsun insAllah ❤

merhabalar herkese.bütün mesajları tamamen okuymadım ama bende çok inanırım düşünce gücüne.geçen yıl çok net iki olay da yaşayınca azıcık kendimden korkmadım değil yani.evde eşime de hep söylerim olumlu konuş,iyiyi düşün,negatif enerji yayma evrene diye.ben şimdi mesajları okumaya gideyim,çok heyecanlandım :KK45:

O sorular hic bitmez inan canim evlenince de cocuk sormaya basliyorlar :KK70:
Negatif insanlardan uzak durmani tavsiye ederim. Ben oyle yapiyorun cunku :)

Surekli bir seylerden yakinan insanlardan da.

Kalbindeki gibi seni cok mutlu edecek ve mutlu olacagin bir evlilik senin olsun insAllah ❤
Amin insallah💖🤗
Isteyen herkesin basina😍

Back
X