Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar Allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse pozitif bir kız bebikimiz geliyor 🙈🤗
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏😇
Topikteki tüm arkadaşlarımında hayelleri gerçek olsun inşallah :KK36:

Ayyyy ne güzel canim benim. Bir annenin ilk cocugu kız oldugunda anneligi doyasiya yaşıyor bence hayallerdeki gibi. Sevmeye sevilmeye doyuyor insan; işvesi cilvesi... Allahim saglikla mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin sizlere

Ayy çok sevindim sağlıkla neşe ile gelsin inşallah :emir_bebek:

Konuyu takip etmeme rağmen bildirimler düşmüyor bana nedense
hatta dedim ki dünden beri bir eyler yazılmamışsa gireyim de coşkulu umut dolu bir günaydın diyeyim
ama demem gerek kalmadan muhteşem haberlerle dolmuş taşmış burası hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah :kahve:
Amin canim çok teşekkür ederim 🙏🤗
topikteki tüm kızlar muhteşem haberlerini paylaşsın burda inşallah 😊💜

Ayyyy ne güzel canim benim. Bir annenin ilk cocugu kız oldugunda anneligi doyasiya yaşıyor bence hayallerdeki gibi. Sevmeye sevilmeye doyuyor insan; işvesi cilvesi... Allahim saglikla mutlulukla huzurla buyutmeyi nasip etsin sizlere
Amin buttrfly immm çok teşekkür ederim Canim 😘💕😇
Sağlıklı mutlu sevgi dolu hayırlı insan olsun bütün yavrularımız :KK36::dua:

Kızlar birşey sorucam. Sağlıkla ilgili örneğin hastalığını kafaya çok takan birini meditasyon kurslarına götürsek faydası olur mu? Yani antidepresan ilaçlar vermektense meditasyon daha etkili olur gibime geliyor. Sizce?

Hastaliginin ne olduguna bagli agir bir hastaligi varsa meditasyon ek olarak yapilabilir ama sadece meditasyon bir ise yaramaz. Ilac kullanmasi gerekiyorsa elbette kullanmali.
Hastaligi kafaya takan insanlar en cok saglikla sinanirlar. Devamli hastalik dusunen biri istemese bile bunu kendine ceker.

Kızlar birşey sorucam. Sağlıkla ilgili örneğin hastalığını kafaya çok takan birini meditasyon kurslarına götürsek faydası olur mu? Yani antidepresan ilaçlar vermektense meditasyon daha etkili olur gibime geliyor. Sizce?
C ChillOutt a katiliyorum. Sadece meditasyonla olmaz. Bir de psikolojik destek alabilse daha iyi olabilir. Şifa bulsun insallah🤗

arkadaşların dediği gibi belki psikolojik destek alması gerekiyordur. Rabbim şifa versin inşallah.

arkadaşlarrrr sayfa numarası çok hoşuma gitti 1212 ve biliyorsunuz bugün 30 ağustosss zafer bayramı evet ve de yeni bir çalışmaya başlayacaktık herkess hazır mıı.? lütfen hep beraber enerji verelim birbirimize .... zaten öyle değil mi?
Selam bugün 16 ncı günüm
21 i tamamlayınca başlarım ben de

Back
X