• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar ifade gücümü arttırmak için benimleydiler.Onlara teşekkür ediyorum
Sevgisizlik vs ilgili beklentilerimize iyi bir olumlama.. 💞
Ve herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi seciyorum
Bugunum icin yarinim için Rabbime sonsuz sükrediyor ve tesekkür ediyorum.
Hayirli sabahlar 🌻
Her sey bu mesajla basladi sanirim😂

• Beğen
Reactions: H M
Ben kendime ne diyorum biliyor musun ? Sen şimdi üzüldüğünde kendini kahrettiğinde kötü şeyler düşündüğünde düzeliyor mu olaylar ?
-hayır ! Üstüne bir de beni hasta ediyor enerjimi emiyor.
-tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış yani 🤣
Ee madem öyle o zaman mümkün mertebe pozitif düşün kötüsünü geçirmemeye çalış içinden elinde olmaya direnme teslim ol çünkü direnmek üzerinden geçip gitme zamanını uzatacak.
İşte böyle böyle pozitif düşünmeye çalışmaya başladım. Bari olumlu düşüneyim olursa faydası olur yanıma kar kalır . Olmazsa da bi zararı olmaz ruhum şifalanmış depresyona girmemiş olurum 😊
Ya ben buna 2 emoji koymak istedim ama olmadi. Biri komik biri mukemmel😍Aynen ben de oyle yapmaya calisiyorum.

Meditasyonu ne şekilde yapıyorsun? Ben bi uygulama kullanmaya başladım ama ücretli. Ücretsiz şeyler de varsa denemek isterim ☺
Meditasyon youtube da Mistik Yol ya da Evrim Balıkçının videolarini kulaklikla dinliyorum dinlerken sakin nefesler alıp veriyorum nefes egzersizide aradan çıkıyor 😊 ya da doğa sesi, okyanus sesi açıyorum sıfır konuşma müzik olan 10-15 dk ne kadarda topraklanip iyi hissedersem o kadar yapiyorum canim 🤗

Meditasyonu ne şekilde yapıyorsun? Ben bi uygulama kullanmaya başladım ama ücretli. Ücretsiz şeyler de varsa denemek isterim ☺️
Ben son zamanlarda Basak Sayan in yaratim meditasyonunu yapiyorumm. Aslinda hayallerimi gerceklestiriyorum diye bir meditasyon da vardi. Ama onu kaldirmislar Sahra- Sahra- ile ben cok severdik. Genelde mistik yol un videolarini kullaniyorum. Onlara bakabilirsiniz.

Ben son zamanlarda Basak Sayan in yaratim meditasyonunu yapiyorumm. Aslinda hayallerimi gerceklestiriyorum diye bir meditasyon da vardi. Ama onu kaldirmislar Sahra- Sahra- ile ben cok severdik. Genelde mistik yol un videolarini kullaniyorum. Onlara bakabilirsiniz.
Bir arkadaş bana özelden atmıştı Evrim Balıkçının o videosunu bulursam geçmişten atayim buraya 😍🤗

Ben kendime ne diyorum biliyor musun ? Sen şimdi üzüldüğünde kendini kahrettiğinde kötü şeyler düşündüğünde düzeliyor mu olaylar ?
-hayır ! Üstüne bir de beni hasta ediyor enerjimi emiyor.
-tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış yani 🤣
Ee madem öyle o zaman mümkün mertebe pozitif düşün kötüsünü geçirmemeye çalış içinden elinde olmaya direnme teslim ol çünkü direnmek üzerinden geçip gitme zamanını uzatacak.
İşte böyle böyle pozitif düşünmeye çalışmaya başladım. Bari olumlu düşüneyim olursa faydası olur yanıma kar kalır . Olmazsa da bi zararı olmaz ruhum şifalanmış depresyona girmemiş olurum 😊
bu konuda çok mantıklı ama benim demek istediğim mesela hayal edip imgeleyip kendimize çekmek istediğimiz konularda☺️
Meditasyon youtube da Mistik Yol ya da Evrim Balıkçının videolarini kulaklikla dinliyorum dinlerken sakin nefesler alıp veriyorum nefes egzersizide aradan çıkıyor 😊 ya da doğa sesi, okyanus sesi açıyorum sıfır konuşma müzik olan 10-15 dk ne kadarda topraklanip iyi hissedersem o kadar yapiyorum canim 🤗
çok teşekkür ederim bakıcam ikisine de 🤗🤗
çok teşekkür ederim bakayım 🤗
Yaaaaa cok tesekkur ederim😍 yani iste sizi tanimayan biri sizin icin birseyler yapiyor🤗 burasi bu yuzden guzel. Belki burda okudugum bir kelime benim hayatimi degistirecek😍
rica ederiim ❤️ Umarım öyle olur 😄☺️
Bulamadim yaa videoyu mavidelisiii mavidelisiii sen mi indirmiştin Canim o videoyu ormanli çimenli kırlı bir girişi olan videoydu değil mi 😁
O videoyu ben de burda görüp izlemiştm sonra da bulamadım. Buraya atılsa harika olurr

hayallerimi yaratıyorum onun adı.bende vardı bulursam atarım ama niye kaldırmışlar anlamadım. bulursam isteyene özelden mi atsam acep?

kızlar video var evet ama yüklenöiyor sürekli oppss bi problemle karşılaştık diyor ama açıklama yapmıyor. nasıl çözecez bu işi el atın hele

özelden de olmuyor sebeb ne bilmiyorum. anlayan varsa eminim yardımcı olur. bende var ve paylaşamıyorumhiç alışık oldupum bi hal değil.

videonun başında gülferi yışdırım yazıyor. belki başka bi videosu vardır yada benzer. iyi geceler

Back
X