• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tamamen hisse odaklanıyorum canım önce.Olayı yaşıyormuş gibi oluyorum,his de iyice canlanıyor.Sonra hemen hangi çakrama etki ediyor bakıyorum.Bir de benim çok hissetmemin nedeni daha önce hangi his neremde nasıl bir hissettiriyor bildiğimden de kolay yakalıyorum.Sonra tabi açıyorum o bölgeden güzel bir pencere, pencereyi açarken coşku hissediyorum azıcık çünkü estetik bir pencereden sanki içimdekiler de ordan çıkmak için can atmak istesin der gibi işte...Sonra başlıyorlar çıkmaya.Her defasında çok farklı şekilde çıktılar.Geçen gün bir kaybetme hissime yaptım.Sonlara doğru bembeyaz kuş tüyleri şeklinde çıkmaya başladılar.En sonunda yine o bölgeye sıkışmış bir şey hissettim ve zorla çıktı...Bilin bakalım ne çıktı : ))) Bembeyaz harika bir kuş çıktı...Uçtu gitti içimden...İçime hapsetmişim onu.Yaaa rüya gibiydi,harikaydı:KK200:
bu da var.

Louise Hay'in kitaplarını okuyan var mı aranızda ben hep takipteyim ve çok yararını gördüm tavsiye ederim.

Burda bir arkadaşı. Tavsiyesiyle pdf olarak indirdim ama pek bir şey anlayamadım ben hastalıklarla alakalı bir kitabıydı karşısında her hastalığa olumlama var kısa bir kitaptı bilemiyorım acaba pdf olduğu için tam kitap mı inmedi ?

ben bunu çok sevdim esma ile destekleyip devam edeceğimmm.....

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-11-20-50-22.webp
    Screenshot_2019-09-11-20-50-22.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 60
Açıkçası ben haftayı takip etmiyorum ve kafama ne gelirse o gün içimden geldiği anda içimden gelen olumlamayı yapıyorum . Ama burayı takip ediyorum ☺
Siz bilirsiniz tabi tercihe kalmış olumlamanin çalışması için en az 7 gün okuyun ama naçizane önerim bilinç altinda karışıklık olmaz ve derinleşir o tekrarla olumlama 😊

Siz bilirsiniz tabi tercihe kalmış olumlamanin çalışması için en az 7 gün okuyun ama naçizane önerim bilinç altinda karışıklık olmaz ve derinleşir o tekrarla olumlama 😊

Hmmm ya ben açıkçası yeni bi olumlama görünce aa bu da güzelmiş deyip canım onu okumak istiyordu 🙈
O zaman bundan sonra beğendiğim bi taneyi uzun süre okuyayım . Teşekkürler

Gunaydiiiin🤗
Bu haftanin olumlamasi🤗
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir😍
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli😉

⭐ Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim⭐
Amin öyle olsun inşallah 🤗

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗

Burda bir arkadaşı. Tavsiyesiyle pdf olarak indirdim ama pek bir şey anlayamadım ben hastalıklarla alakalı bir kitabıydı karşısında her hastalığa olumlama var kısa bir kitaptı bilemiyorım acaba pdf olduğu için tam kitap mı inmedi ?

hatalıklar ile ilgili kitabı var ama farklı kitapları da var onun inceleyin isterseniz gerçi ben ingiltereden getirtmiştim burada da var bulabilirsiniz

Merhaba buaralar hayatımda "olumlamaların" yeri çooook büyük hiçbirşey olmadı varsayalım en azından kendimi daha iyi hissettiriyor bu sistem daha umut doluyorum ve inanıyorum oldu olduuuu diyorumm :))) inanmak başarmanın yarısıysaa oldu biliyorum :KK58:

Ne düşünürsen onu çekersin halini düşününce anladım evet aynen öyle bunca zaman hep aman o olmaz ki ztn buraya kadar istediğim olur bundan sonrası olmaz diye diyee hep öyle yaşadımm ama :KK31:o günler geride kaldı the secret kitabının da etkisi büyük tabi..

Umarım bu konu hergün burada işleniiir
Eveeeet bugun de rastgele actigim sayfada karsima cikan😍
Bakalim kimlerin sorularina cevap olacak🤗
Olumlama yapalım mı ??

:ıslık:enerjimiz tam yerinde sağlıklıyım ellerimi kullanabiliyorum görebiliyorum bütün güzellikleri kendimi önemsiyorum ve ben değerliyim bütün şanslarııı kendime çekiyorum ben şanslıyım parayı seviyorum ve mıknatıs gibi parayı çekiyorum çok şükür oldu oldu :KK200::KK200::21:

Okuyanlar oldu diyip kalp atarsa enerjimizz artıcaktır hadii kızlaaar:KK19:
Bir de boyle olumlama yapilmis. Herkes arka arkaya paylasmis. Sahra- Sahra- bir hafta da bunu yapabiliriz🤗

Eveeeet bugun de rastgele actigim sayfada karsima cikan😍
Bakalim kimlerin sorularina cevap olacak🤗

Bir de boyle olumlama yapilmis. Herkes arka arkaya paylasmis. Sahra- Sahra- bir hafta da bunu yapabiliriz🤗
Olur olur Canım bu hafta sonu yatılı misafirim gelecek bir hafta kadar kalabilir 🙈 ben ilgilenemezsem sizler seçin Pazartesi çalışmasını, ben de müsait anlarda açıp okurum katılırım inşallah 🤗

Gunaydiiiin🤗
Harika hafta sonlari. Bugun dolunay😍 donusum zamani. Bakalim nasil guzel baslangiclar yasayacagiz😎

Bu haftanin olumlamasi🤗
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir😍
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli😉

⭐ Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim⭐
Amin öyle olsun inşallah 🤗

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim🤗

Kızlar merhaba benim bir sorum olacak. ben dişil enerjimi yeterince açamadığımı ve dışarı yansıtamadığımı düşünüyorum. hani bazı kadınlar yürürde ardından bir of o ne ozguven o ne hava derler ya işte ondan istiyorum. aslında çevremin dediğine göre bende varmış ama niyeyse ben öyle görmüyorum. kızlar dişil enerjinizi ve özgüveninizi artırmak adına ne tarz çalışmalar yapıyorsunuz

Back
X