Sevgili topikcanlarım nasılsınız? Umarım her şey yolundadır hepiniz için

Yine kapandık evet. Satürn kovadan çıkmadan özgürlüğümüzle sınanacagiz belli. Kova tam bir özgürlük burcudur, inatçıdır,kafasına buyruktur; giderim,yaparım,ederim sadece beni ilgilendirir burcudur. Satürn de ïste buradan vuruyor hepimizi;hayır efendim çıkamazsin,gidemezsin,yapamazsın.Niye yapıyor biliyor musunuz satürn bunu? Bizi gerçek özgürlüğe kavuşturmak için, özgürlüğümüzün elimizden alınması korkusundan salmak içim.Gercek özgûrlük nerde, ne peki diyeceksiniz?
Tabiki zihnimizde,kalbimizde,içimizde,burnumuzun dibinde canlar. Zihninizde o harika deniz kokusunu alıp,okyanus dalgalarını hissedebilmek; hic görmediginiz muhteşem bir koalaya sarılip sıcaklığını,yumuşaklığını hissedebilmek; yine imajinasyonla o harika ortamı oluşturup bir masanin etrafında bizi çok seven, bizim sevdigimiz harika dostlarımızı var edip onları onurlandirdigimizi,bizi onurlandirdigini yaratabilmek. Bunları yaptığımızda egomuz,bilincaltimiz sahtemi gercek mi ayirt bile edemiyor; gerçek sanıyor ve hooop atıyor onu bir gûzel anılar köşesine. Aklınıza geldiginde bu imajinasyon, sanki hayalden degil de anılardan çekip çıkarmışsınız oluyor.
Hadi sevgili topikcanlarım bizler eşsiz,muhteşem yeteneklere sahip harika varlıklarız. Bu yeteneklerimizi bu kapanma döneminde harekete geçirelim,etkinleştirelim.
Imajinasyonun en etkili sekilde uygulamamiz icin enerji yukseltmeliyiz.önce kendimize deger vermeliyiz. Nasil ki baskasini mutlu etmek istedigimizde sevdigi seyleri yapiyorsak kendimize yapmaliyiz. Bol bol mûzik dinleyip dans edebiliriz, harika doga resimlerine,videolarini izleyerek ruhumuzu besleyebiliriz. Bol bol şükür edelim, şükür etmek enerjiyi arşa değdirir. Bilinçaltina ben değerliyim,bunlar benim değerimin göstergesidir sinyalini verir.
Bu muhteşem zamanin,an'ımızın kiymetini bilelim;coşkuyla,keyifle,neşeyle muhteşem an'ları var edelim

Bu arada dün guru üye de olmuşum; teşekkür ederim sizlere-begenilerinize ve kk yönetimine