- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Aaa aaa ! O zaman bilerek ,huzur bozmak için yapılıyor .. hemen savcılığa verin ,ip adresinden tespit ederler kişiyi ..numarası yok ah olsa
bakın bir kişi farklı kadın isimleriyle face açıp messengerdan mesajlar atıyor ve sürekli değişik hesaplardan atıyor tel no veya gmaili olsa zaten bir günlük iş
eşim artık delirdi evlendik evleneli bu ve benzeri olaylar oluyor ara ara
yalnız beni değil eşimide rahatsız edenler oluyor
bende düşünmezdim hatta günlerce agladım nasıl olur diye kendime giyimime kuşamıma çok dikkat ederim eşim sizin dediğiniz tarzda biri değil aldatsa bile bu yola başvurmazÖbür türlüsü akla mantığa sığmyrda aklıma bu geldi ilginç yani hiç normal düşünemedim
ben korktugum için evden çıkamıyorum eşimde izin alıp savcılıga gidemedi 6 7 ay sürer demişler bi kaç kişyle görüşmüş eşimAaa aaa ! O zaman bilerek ,huzur bozmak için yapılıyor .. hemen savcılığa verin ,ip adresinden tespit ederler kişiyi ..
amin inşallah kabusum oldu artıkAllah yardimcinz olsun kardeşim inşallah biran evvel çıkar ortaya her neyse üzüldüm senin adına
beni de eşimide çok iyi tanıyor herşeyi biliyor bizimle ilğili 6 7 ay bekleyemem diyor eşimAaa aaa ! O zaman bilerek ,huzur bozmak için yapılıyor .. hemen savcılığa verin ,ip adresinden tespit ederler kişiyi ..
Savcılığa verince ip nosu bulunur de mi bence de ifsa olsun pislikSavcılığa şikayet edin, o düşünsün kara kara.
Felâket olacak birşey yok, o utansin
Ayy aynen ya düşünsene x kişisi bu Büşraya kıl. Y nin fotosunu atabilir bence foto değil ip ispat eder bu işi.Acaba mesaj atan kişi senin açığını bulmaya çalışan bir bayan olabilir mi?
Nedense aklıma böyle birşey geldi. Kıskanan fesatlanan biri??
ıp adresinin tespiti kimliğinin ortaya çıkması kesinleşmesi 6 7 ay sürüyormuş kaldı ki farklı farklı ıp adresleri tespit ettik kim bilmiyoruz erkek mi kadın mı emin değilim eşim eminim diyor ama ben değilimSavcılığa verince ip nosu bulunur de mi bence de ifsa olsun pislik
Akrabaya da rezil olsun
Kimse evine kapısına sokmasın en azımdan
Facebooksa ip adresi vermiyor yani kim vs yurt dışında olduğu için.programlar yüklettik ama bulunmuyor eşim biriyle görüşmüş mobilden attıgı için ıp adresi girdiği yere göre değişiyormuş yada kendi değişitiriyormuş çünkü 3 4 farklı ıp adresi bulmuşlar tam emin olamıyor tek bildiği bu kiş evli diyor çünkü hafta sonları ve akşamları yazmıyormuş
söyledim beni tanımıyormusun ben aptalmıyım bi şey yapmam dediAyy aynen ya düşünsene x kişisi bu Büşraya kıl. Y nin fotosunu atabilir bence foto değil ip ispat eder bu işi.
Eşine söyle emin olmadan bişey yapmasın.
Bence avukat kim olduğu konusunu biliyorsa ulaşıp durumdan haberdar edebilir,ben güvenemedim açıkçası.Ama bu bir yandan da bazı şeylerin önüne de geçebilir. Eşinizin görüşmesi bana da tuhaf geldi karşı taraf erkekse ve bir erkekle bir bayanın mesajlaşma şeklini,tarzından ötürü anlayabilir gibi geldi.ıp adresinin tespiti kimliğinin ortaya çıkması kesinleşmesi 6 7 ay sürüyormuş kaldı ki farklı farklı ıp adresleri tespit ettik kim bilmiyoruz erkek mi kadın mı emin değilim eşim eminim diyor ama ben değilim
vermiyor yurtdışında mı bilmiyoruz ki 3 4 tane farklı ıp adresi çıkmış eeşimin dediğine göreFacebooksa ip adresi vermiyor yurt dışında olduğu için.
eşim bana güven dedi bişey yapmayacagım dediBence avukat kim olduğu konusunu biliyorsa ulaşıp durumdan haberdar edebilir,ben güvenemedim açıkçası.Ama bu bir yandan da bazı şeylerin önüne de geçebilir. Eşinizin görüşmesi bana da tuhaf geldi karşı taraf erkekse ve bir erkekle bir bayanın mesajlaşma şeklini,tarzından ötürü anlayabilir gibi geldi.
Yurt dışında derken şunu demek istemiştim facebook yurt dışı kaynaklı şirket sunucuları vs yurtdışında Türkiye' de ofisleri vs yok o yüzden vermiyorlar adresleri.vermiyor yurtdışında mı bilmiyoruz ki 3 4 tane farklı ıp adresi çıkmış eeşimin dediğine göre
ne yapabiliriz peki hiç bilgim yok eşimde karıştırmıyorYurt dışında derken şunu demek istemiştim facebook yurt dışı kaynaklı şirket sunucuları vs yurtdışında Türkiye' de ofisleri vs yok o yüzden vermiyorlar adresleri.
bundan 3 yıl önce adamın biri beni aradı adının ismail oldugunu beni çok istediğini söyledi hemen telefonu kapattım ama rahatsız etmeye devam etti eşime söylemek zorunda kaldım sonra kaynım adamla mesajlaştı o sırada eşim sinir krizi geçiriyordu sonra eşim kaynım arabaya binip gittiler konu kapandıBence avukat kim olduğu konusunu biliyorsa ulaşıp durumdan haberdar edebilir,ben güvenemedim açıkçası.Ama bu bir yandan da bazı şeylerin önüne de geçebilir. Eşinizin görüşmesi bana da tuhaf geldi karşı taraf erkekse ve bir erkekle bir bayanın mesajlaşma şeklini,tarzından ötürü anlayabilir gibi geldi.
Yine şikayet edin derim ama sonuç çıkacağını zannetmiyorum önemli olay olmadıktan sonra adres vermiyorlar.Yerinizde olsam önce avukatı değiştirirdim,akraba ile iş yapılmaz.Sonra facebook adresimi tamamen kapatır telefonları değiştirir rehberde de gizlerdim.Birisi numaranızı bulmak isterse bulamazdı 118 den vs.ne yapabiliriz peki hiç bilgim yok eşimde karıştırmıyor
eşime bu teklifi yaptım kabul etmiyor aynı şeyi avukat hanımda söylediYine şikayet edin derim ama sonuç çıkacağını zannetmiyorum önemli olay olmadıktan sonra adres vermiyorlar.Yerinizde olsam önce avukatı değiştirirdim,akraba ile iş yapılmaz.Sonra facebook adresimi tamamen kapatır telefonları değiştirir rehberde de gizlerdim.Birisi numaranızı bulmak isterse bulamazdı 118 den vs.
Ee hicbirsey yapmayacak misiniz ?beni de eşimide çok iyi tanıyor herşeyi biliyor bizimle ilğili 6 7 ay bekleyemem diyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?