düşüncelerinize ihtiyacım var

Okumana hayatına evladına bak.
Kocanda isine baksın, pısmansa gitsin hayır islerine versın kendını yasaların ona hak tanıdıgı gunlerde de Cocugunu gorsun okadar.

Size bunu diyenlere "dayağı siz yiyin, her önüne gelenle yatan kocayla aynı yatağa girin. Ne kadar dayanabilirsiniz" deyin. Kimseyi hayatınıza karıştırmayın. ne güzel kendinize güzel bir yolada çizmişsiniz.
Bir kaç seneye ayakları üzerinde duran, çalışıp parasını kazanan, aynı zamanda sosyalleşen bir kadın mı olmak istersiniz?
Akşamdan dayağını yiyen, cinsel hastalık taşıyıp taşımadığı için endişelenen, hakaret gören kadın mı?
Cevabınıza göre harekete edin.

Size bunu söyleyenlere şunu diceksiniz , kızını kocası her gün dövse aldatsa ve birsürü kötü şey yaşatsa dön der misin ? Çocuk babasız büyüyemezmiş öyle de bir büyür ki ,büyüyünce de der ki " Benim annem kötülüğe boyun eğmedi dimdik ayakları üzerinde durup baktı bana annemden Allah razı olsun." Arkanıza bile dönüp bakmayın inanın evlilik böyle bir şey degil

Babasızlık çekmek yerine size hayran olarak büyür kızınız ve geri dönmeyerek kızınıza da asla şiddete boyun eğme demiş olursunuz. İnşallah kızınızla çok mutlu olursunuz

Anneme şiddet uygulayan bir babayla büyümektense ayrı büyümeyi tercih ederdim .Aynı yaştayız çok şey sığdırmışsın hayatına lütfen şiddet gördüğün yere dönme sana bir kez el kaldıran kişi bidaha yapar okulunu oku ayakta dur kızın büyüdüğünde övünür seninle benim annem çok güçlü diye emin ol

Mutsuz ve kötü huylara sahip eşlere çocuk için katlanılmaz aksine çocuğa daha huzurlu bir yuva verebilmek için tam da düşündüğünüz gibi dimdik ayakta durup hedefe yurumelisiniz. Çocuğunuz büyüdüğünde sizinle gurur duyacak. Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin iyilerle karşılaştırsın. Demeden edemicem şimdi çok pismansa bile en fazla bi iki ay dayanabilir kendisi yeni haline huylar öyle pişmanım diyince duzelmiyo. Aksine yaptım çocuk var bana mecbur geri döndü ,tekrar yaparım hiç bir yere gidemez, ailesi arkasında dursaydi dönmezdi.... Vs vs bir sürü düşüncelere sahip olur . Çünkü bu insanların profilleri sabit. Amerika bir kere keşf edildi ikinci defa keşf etmeye kalkıp kendi kendinizi aptal yerine koymayın. Kimsenin size kötü davranmasına müsaade etmeyin. Siz kendinize değer verin ki karşınızdaki de değer versin

Yoo böyle bı adam ona babalık edecekse daha çok çeker asıl kızınız.
Babası olmadan daha rahat edecektir

İlerde annesiz kalma ihtimalinden babasız büyüme ihtimali daha iyidir bence, vazgeçmeyin

Şimdi barışsanız sizin dayak yeme psikolojik şiddet görme ezilip büzülme durumunuz devam eder kızınız büyüyünce de onun için geçerli olur.
Bu ihtimallere bakarak bırakın kızınız baba ilgisizliği çeksin. Güçlü bir anne modeli çizip öyle de olup hatta bu doğrultuda hem kendinizi hem kızınızı yetiştirin derim.
İnsanlar değişmez, taviz verirseniz daha da çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…