Bu soruyu neden babana sormuyorsun ? Etraftaki insanların sözleri sizi çok etkilemiş. Ama bir kişi çıktığın eve iki kişi geri dönmüşsün baban sahip çıkmış eğitim alıyorsun. Neden babana sormuyorsun senin fikrin ne diye...merhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
Bir önceki konuda babam yok yazmışsınız var mı yok mu ?merhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
cok haklısın sagolHazır kurtulmuşsun elalemin lafına bakma, şiddet bir kere oldumu devamı mutlaka gelir, istediği kadar pişman olsun bu genç yaşında hayatını mahvetme bak hazır baban arkanda sana destek ünv başlamışsın gelecek planın var boşver hiçde mecbur değilsin.
Emin ol şiddet sana şiddet uygulayan çoçuğuna da acımaz, bende 5 senelik evliyim değil dövülmek eşimin ağzından bana karşı küfür bile çıkmadı bugüne kadar ki 12 senedir tanıyorum, kısacası yapmayan adam yapmaz her adam söver her evde olur laflarına aldanma hayatını karartma babanla berabersin daha güzeli varmı ya, babanada helal olsun, ne babalardan var şam babası bir işe yaramazlar kızları dövülür pisikolojik şiddet görür aman kızım yuvana sahip çık der kadınların yaşamaya hakkı yokmuş gibi.
bu nasıl üslup? böyle yazacağınıza yazmazsanız daha iyi olurBir önceki konuda babam yok yazmışsınız var mı yok mu ?
Neyse bence geri dönün kocanıza siz. Yumruk torbası olmayı sevmiş gibi görünüyorsunuz
doğruEvde huzurun şiddetin eksik olmadığı bir babaya sahip olan evde evet çok çeker
Aileniz arkanizdaymis mis gibi işte sakin donmeyin ayrıca ne mecburiyeti adamın çekilir yanı mı var
Başını yesin pislik şimdi bi başına
Babanız var mı yok mu ? Bir konuda var diyorsunuz öbüründe yokbu nasıl üslup? böyle yazacağınıza yazmazsanız daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?