düşüncelerinize ihtiyacım var

AdoreSS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
316
162
103
27
merhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin

Bu soruyu neden babana sormuyorsun ? Etraftaki insanların sözleri sizi çok etkilemiş. Ama bir kişi çıktığın eve iki kişi geri dönmüşsün baban sahip çıkmış eğitim alıyorsun. Neden babana sormuyorsun senin fikrin ne diye...

Cevabı bence biliyorsun

Şu ailelerimize bu kadar cefa çektirmeyin. Geri dönsen iki gün sonra yine yapamıyorum deyip baba evine geleceksin. Yapabilsen ilk kez gelmezdin zaten. Lütfen artık yaşlı başllı insanların düzeni ile LEGO gibi oynamayın. Kararlı olun.

Evde huzurun şiddetin eksik olmadığı bir babaya sahip olan evde evet çok çeker

Aileniz arkanizdaymis mis gibi işte sakin donmeyin ayrıca ne mecburiyeti adamın çekilir yanı mı var

Başını yesin pislik şimdi bi başına

Hazır kurtulmuşsun elalemin lafına bakma, şiddet bir kere oldumu devamı mutlaka gelir, istediği kadar pişman olsun bu genç yaşında hayatını mahvetme bak hazır baban arkanda sana destek ünv başlamışsın gelecek planın var boşver hiçde mecbur değilsin.
Emin ol şiddet sana şiddet uygulayan çoçuğuna da acımaz, bende 5 senelik evliyim değil dövülmek eşimin ağzından bana karşı küfür bile çıkmadı bugüne kadar ki 12 senedir tanıyorum, kısacası yapmayan adam yapmaz her adam söver her evde olur laflarına aldanma hayatını karartma babanla berabersin daha güzeli varmı ya, babanada helal olsun, ne babalardan var şam babası bir işe yaramazlar kızları dövülür pisikolojik şiddet görür aman kızım yuvana sahip çık der kadınların yaşamaya hakkı yokmuş gibi.

Bir önceki konuda babam yok yazmışsınız var mı yok mu ?

Neyse bence geri dönün kocanıza siz. Yumruk torbası olmayı sevmiş gibi görünüyorsunuz

cok haklısın sagol

doğru

Etrafınızdakilerin ne dediğini hiç umursamayın. Hepimizin çevresinde var onlardan her zaman konuşurlar yapacak bir şey yok. Kızınız babasıyla beraber büyürse hiç mutlu bir hayatı olmayacak bi de üstüne bir sürü travması olacak. İkiniz için de en iyisi yeni bir hayat kurmak

geri dönersen baba evine 3 kişi dönersin.
gencecik kızsın dayak yemeye mi geldin dünyaya? asla değişmeyecek değişecek kapasitesi olsaydı iki senede adam olurdu.

Ayaklarının üzerinde durmak istemen çok güzel canım. Bu fikrinden vazgeçme. Çocuğun böyle bir ailede büyümesindense mutlu bir anne ile yaşaması daha sağlıklı. Ikinizde çok mutlu olursunuz bu sekilde. Hem çok gençsin daha hayatını kurtar. Çocuğun büyüyünce anlayacaktır kesinlikle. Bol şans ve mutluluklar dilerim

bu nasıl üslup? böyle yazacağınıza yazmazsanız daha iyi olur
Babanız var mı yok mu ? Bir konuda var diyorsunuz öbüründe yok

Benim üslubumda bir problem yok sizin çelişkili şeyler yazmanızda problem var. O yüzden ironi olarak yazdım son bölümü. Çünkü daha söyledikleri birbirini tutmayan bir insanı çok ciddiye alamıyorum. Ne malum diğer yazdıklarınızın doğru olduğu

etraf ne der diye dayak yemeye devam edeyim mi diye mi soruyorsunuz, soru nedir?

Daha size kocalık yapamamis adam. 2 yilda yapmadigi yamuk kalmamis. Kiziniza babalik yapabilecek mi sizce?

Dayak yiyen annesi olacagina babasiz olsun o cocuk.

Ailenize cok uzuldum. Bir kiz gonderip yerine iki kisi ve bir ton da dert geri almislar. Kararli olacaksaniz ayrilin esinizden. Yoksa allahin gunu evi terk et git gel yapacaksaniz hic ayrilmayin kocanizin yanindan. Aileniz daha fazla uzulmesin

Bence zoru başarıp o evden uzaklaşmışken hiç geri dönme.
Şiddet uygulayan adam ne kadar iyi babalık yapar ki? çocuğun bunlara şahit olmasa daha iyi bence.

Tereddüte düşülecek bir yanı yok hiç. Kaç kurtul.

çok şükür çok güzel düşünmüş hayatınıza çok güzel yön vermişsiniz lütfen vazgeçmeyin nolur. çocuğunuz sizinle gurur duyacak, babasıyla siz boşandınız diye çocuğunuz da babasıyla boşanmıyor ki hala babası var olacak yine görüşürler yine baba kız olurlar

Eski konunuzu okudum, magazin programı açtınız diye sizi öldüresiye dövmüş. Böyle bir insana dönülür mü? Bu soru mu yani? Sürekli evde sizi dövecek mi acaba ne zaman dövecek diye korkulu bir şekilde bekleyeceksiniz, üstelik buna çocuğunuzu da dahil edeceksiniz. Yazık günah... Asla dönmeyin... Ve eski konunuzda babam yok yazmışsınız. Neden öyle yazdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…