- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.158
- 598
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasızlık çekmek yerine size hayran olarak büyür kızınız ve geri dönmeyerek kızınıza da asla şiddete boyun eğme demiş olursunuz. İnşallah kızınızla çok mutlu olursunuzmerhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
Anneme şiddet uygulayan bir babayla büyümektense ayrı büyümeyi tercih ederdim .Aynı yaştayız çok şey sığdırmışsın hayatına lütfen şiddet gördüğün yere dönme sana bir kez el kaldıran kişi bidaha yapar okulunu oku ayakta dur kızın büyüdüğünde övünür seninle benim annem çok güçlü diye emin olmerhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
Mutsuz ve kötü huylara sahip eşlere çocuk için katlanılmaz aksine çocuğa daha huzurlu bir yuva verebilmek için tam da düşündüğünüz gibi dimdik ayakta durup hedefe yurumelisiniz. Çocuğunuz büyüdüğünde sizinle gurur duyacak. Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin iyilerle karşılaştırsın. Demeden edemicem şimdi çok pismansa bile en fazla bi iki ay dayanabilir kendisi yeni haline huylar öyle pişmanım diyince duzelmiyo. Aksine yaptım çocuk var bana mecbur geri döndü ,tekrar yaparım hiç bir yere gidemez, ailesi arkasında dursaydi dönmezdi.... Vs vs bir sürü düşüncelere sahip olur . Çünkü bu insanların profilleri sabit. Amerika bir kere keşf edildi ikinci defa keşf etmeye kalkıp kendi kendinizi aptal yerine koymayın. Kimsenin size kötü davranmasına müsaade etmeyin. Siz kendinize değer verin ki karşınızdaki de değer versinmerhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
Yoo böyle bı adam ona babalık edecekse daha çok çeker asıl kızınız.merhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
İlerde annesiz kalma ihtimalinden babasız büyüme ihtimali daha iyidir bence, vazgeçmeyinmerhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin
Şimdi barışsanız sizin dayak yeme psikolojik şiddet görme ezilip büzülme durumunuz devam eder kızınız büyüyünce de onun için geçerli olur.merhaba kızlar. kısaca özet geceyim. 2 sene önce evlendim. 18 yaşındaydım. 2p yaşındayım suan. 6 aylık kızım var. eşim şiddet uyguluyor aldatıyordu. ve bir-çok şeyi vardı. artık dayanamadım ve babamı aradım gelip aldı beni. başka şehirde yaşıyorlar. herkes arıyor neymiş eşim çok pişmanmış. ben çocuğum varken mecburusum dönmeye. çocuğum babasız buyuyemezmks. her kafadan bir ses. ama ben şuan açıktan univ. okuyorum 2 seneye kızımı kreşe verip çalışıp ayaklarımın üstünde durmak ve donmemek istiyorum. huylu huyundan vazgeçmez. sizce kızım ilerde babasizligiçok çeker mi? ne yapmalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikir verin