hiç o kadar içli dışlı olma sende ne güzel etliye sütlüye karışmasın bırak
bak sana birşey diyeyim mi çok muhabbet tez ayrılık getirir. bırak onlar bir olup sürekli beraber olsunlar. yakındır anlaşmazlık yaşamaları.ama bu dislanmayi hakedecek birsey yapmadim canim
ilk zamanlar oz annemden ayirmadim, hicbir ozel gun atlamadan hediye, her kandil aradim sordum vs cok ilgilendim hep iyi olalim istemistim oysa
elti adayim ise tam tersi anne bile demiyor teyze diyor, yinede o kiymetli demek ki soguk olmak gerekiyormus
oysa ben sicak kanli samimi biriyim, anlasamadigim insan yoktur, agrima gitti cok
bak sana birşey diyeyim mi çok muhabbet tez ayrılık getirir. bırak onlar bir olup sürekli beraber olsunlar. yakındır anlaşmazlık yaşamaları.
kaynının ilişkisinde ve evliliğinde söz sahibi olacak size karışmaması için gayet gecerli bir neden. yarın birgün size karışmaya kalkarsa senin söz etmeye hakkın olur. hatta daha iyi bence bosver
Iyi niyetinden hiç vazgeçme bence saygından da...kısa vadede kaybetmiş gibi olabilirsin ama uzun vadede hakkın yanında halkın yanında kazanırsınız. ...Bize daima saygı düşer ablacim bırak kim ne yaparsa yapsın asla saf olmadan yapılanın farkında olarak ama iyi niyetinden de taviz vermeyerek hareket et bence. ..zaman en güzel gösterge. ..ama Nişanlın bunlara bakıp sana haksızlık yapar ve seni savunamazsa ilerde dağa çok sorun yaşarsın çünkü evlenince kaybetme korkusu azalır. ...
şu an kaynananın kıymetini bilmiyorsun resmen! Kadın ne güzel öbür geline sarmış bırak onla gezsin tozsun güzel bişey mi ki kaynana ile gezmeceler?
Sen zaten hiç merak etme pek yakında ikisinin birbirine düştüğünü öğrenirsin.
Nişan alışverişi ayıp olmuş ama
Kaynanandan beklenti ummasan ve mumkun oldugunca muhatap olmasan, nisanlinla cok mutlu olurdun.
Ayrica kaynananin ustune düşüp de totosunu kaldirmazsan iyi olur. Hatta umrunda degilmis gibi davransan daha kiymetli olursun haberin ola.
haksız duruma düşmek böyle bişeyse düşülür. ben de olsam altta kalmazdım. sürekli karşı tarafın iyiliğini düşünerek "ayy haksız duruma düşer miyim " diye önlem almam. ben senin haksız duruma düştüğünü düşünmüyorum. ayrıca boşver samimi olmuyorsunuz işte. senin kafan rahat olur.ikinci olay yine ikisinin onceden planlayip gittigi bir alisveris gunu tesadufen karsilastik kayinvalidem mahcup oldu cok, sende katil bize dedi.. bende dayanamadim niyetinde olsa benide arardin size iyi gezmeler anne deyip yanlarindan ayrildim (hakliyken haksiz duruma dustum bu sefer)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?