Düşüncelerinizi bekliyorum

Evli değilim ama bu bıkkınlığın sebebi evliliginde mutlu olmaman olabilir mi yani insan sevdigiyle evli huzurluysa bunlar gözüne batmaz gibi geliyo bana ama mutsuzsa herşey yük gibi olur insana eğer böyle bi durum yoksa gecici biseydir alisirsin bence zamanla sonucta orasi senin evin
 
 

Çalışıyordum ayrıldım 3-5 aylığına .tekrar uygun bir işte çalışmak istiyorum inşallah.

Çalıştığınız dönemde eşiniz size yardımcı olmak zorunda. Ama çalışmıyorsanız bence etrafı dağıtmaması, üstünden çıkanları toplaması vb işler dışında eşinizden iş beklemeniz hakkaniyetli değil.

İki kişisiniz, çocuk yok. Düzenli olduktan sonra altından kalkılamayacak bir yük değil. Kafanızda biraz abartmışsınız gibi, yaralarım falan diyorsunuz. Tek de olsanız temizlik ve yemek gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda kalacaktınız. Belki siz bu kadar şikayetçi olduğunuz için eşiniz size destek olmuyordur.
 
Katılıyorum .mutlu değilim evliliği gözümde fazla büyütmüşüm
 
5 aylık evliyim tabi arada kötü hissettiğim alışamadığım oluyor ama geçiyor sonra tabi hep güzel geçicek diye de bişey yok evlilik güzel ya heleki eşin anlayışlı biriyse çok şükür bu zamana kadar ne istediysem hayır demedi inşallah böyle devam eder
Bence sende bu psikolojiden çık herşeyi daha güzel görmeye yapmaya başla o zaman daha iyi hissedersin kötü düşünsen zaten olmaz ki hayat öyle geçmez.
 
Eşinizden daha çok yardım isteyin. Sorumluluk almasını isteyin. Tek başınıza altından kalkamadığınızı, düzen oturtmakta zorlandığınızı söyleyin.
Ama bunları sakince yapın. Krizler geçirmenin kimseye faydası olmaz şu aşamada.

Herkesin yapabileceği iş kapasitesi farklı. Şimdi bir üye gelir onlar da iş mi ben şu kadar zamanda bütün evi temizlerim der. Öteki ben yapamıyorum der.

Ben evlenince çok bocalama yaşamadım ama çalıştığım için her haftasonumu ev işine ayırmayı sıkıcı bulmaya başlamıştım. Ki benim eşim de baya yardımcıdır. İnsan zamanla alışıyor.
Ama kalkıp da makineye çamaşır atılacak mı düşünmez. Evi süpürmek o an şartmıdır görmez. Benim harekete geçirmem gerekir.
Eliniz pratikleştikçe alışacaksınız emin olun.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…