Düşüncelerinizi Merak Ediyorum

belgarion

🩵🪽🫧❄️🐬🌊
Pro Üye
Anneler Kulübü
20 Mart 2023
947
3.008
43
Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?

Neden sizden yardım istiyor biliyor musunuz? Çünkü daha acı vermedi size, size kendini baktıracak, merhametinizden vuracak, acı çektirecek, daha işi bitmemiş sizinle. Hep eziyet olan işi size yıkıp sağlıklıyken de anasına gidecek.
Böyle istiyorsanız bakın tabi..

Gitmezdim. Çünkü körün gözü açılınca ilk atacağı şey bastonudur. Yani iyileşir iyileşmez yine sizi uzaklaştıracaktır.
Bir de ben artık seni yakın gördüm, ondan sana en b*ktan haberlerimi sana veriyorum mevzusundan aşırı sıkıldım. Ailesi çok kıymetli, onları üzemiyor ama size lönk diye kötü haberi veriyor. Niye?
Bana da son zamanlarda bu yapılıyor. Milletin kara haber kutusu oldum resmen. Benimki de aynı haltı yiyor, ailesine söylemez hiçbir şeyi. Getirir ne kadar b*ktan haberi varsa tepemden aşağı döker. Bıktım artık, duymak istemiyorum artık ya.

Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Ben diğer arkadaşların aksine giderdim sanırım ya. Allah kimseye hastalık vermesin. Ben de rahatsızlık geçirdim (inme) insan o zaman bambaşka psikolojide oluyor hastanede. Beklentiye girmeden sadece çocuğunuzun babası olarak refakat edebilirsiniz bence.

Boşanma aşamasına ailesi yüzünden geldiyseniz küçük çocuğunuza rağmen, ameliyat sürecinde de onlardan yardım istesin.
Ayrıntılarda neler var bilmiyoruz elbette ama sizin konunuza direkt olarak verilecek cevap bu.
Birde siz eşinize merhamet gösterseniz bile ailesi illa öğrenecek, belki sizi bile suçlayacak. Onunla ilgilenmenin dışında ailesiyle de muhatap olacaksınız yine.
Eşiniz bunlara değer mi? Değse boşanma noktasına gelir miydiniz?
Bunların cevapları sizde.

Uydum akıllı insanlardan hoşlanmam. Aile ve eş arasında tercih yapılmaz. İki taraf arasında denge kurulur. Eğer tercih yaptıysa da eee tercihini yapmış işte. Hastalığında da bir zahmet tercih ettiği kişiler yanında olsun. Ortak çocuğun olması durumu değiştirmez. Geçmiş olsun.

Ameliyat sürecinde yanında olmamı istedi.

Olmam, beni terk eden adamla işim olmaz. Madem anasını seçti, anası baksın. Saglıklıyken seni, evladinı arkasina bakmadan çöpe atmış gitmiş hastalanınca gel bana bak var mı böyle bir şey🙄saglıklı olsaydı çoktan yeni kadın aramaya başlamıştı valla ben olsam boşanmak isteyen adama sumüğümü atmam.

Benim yorumum biraz farklı olacak sizi kırmak istemem ama ben bu teklife çok üzülürdüm. Bu duruma geldik hala annesinin üzülmesine kıyamıyor ona söyleyemiyor beni kullanmaya çalışıyor diye düşünürdüm. Barışma ihtimali varsa bile bu tekliften sonra asla barışmazdım. Allah şifa versin ben çocuğumla bi düzen kurmak zorundayım ne kadar erken o kadar iyi senden önce çocuğumu düşünmem gerek der ve giderdim.

Back
X