Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konuda yardım istedi?Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Ailesi için terk etmek konusunu biraz açar mısınız?Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Ameliyat sürecinde yanında olmamı istedi.Ne konuda yardım istedi?
Ailesi sizi istemiyor, oğullarına yakıştırmıyor. Lohusalık döneminde de tartıştınız ve bunu fırsat bilip işi boşanmaya kadar uzattılar.Ailesi için terk etmek konusunu biraz açar mısınız?
Ailesi yüzünden beni terk eden kişiye ameliyat sürecinde ailesi yardım etsin. Umrumda olmaz.Ameliyat sürecinde yanında olmamı istedi.
Hayatta gitmezdim o zaman. Ameliyatında da ailesi yardımcı olsun.Ailesi sizi istemiyor, oğullarına yakıştırmıyor. Lohusalık döneminde de tartıştınız ve bunu fırsat bilip işi boşanmaya kadar uzattılar.
Ailesinin aklına uyan adamın mezarına bile gitmem.Ailesi sizi istemiyor, oğullarına yakıştırmıyor. Lohusalık döneminde de tartıştınız ve bunu fırsat bilip işi boşanmaya kadar uzattılar.
Seni beğenmeyen anası gelsin mükemmel oğluşunun yanında. Asla gitmem.Ailesi sizi istemiyor, oğullarına yakıştırmıyor. Lohusalık döneminde de tartıştınız ve bunu fırsat bilip işi boşanmaya kadar uzattılar.
Ben diğer arkadaşların aksine giderdim sanırım ya. Allah kimseye hastalık vermesin. Ben de rahatsızlık geçirdim (inme) insan o zaman bambaşka psikolojide oluyor hastanede. Beklentiye girmeden sadece çocuğunuzun babası olarak refakat edebilirsiniz bence.Eşiniz sizi ailesi için terk etmek üzereyken testis kanseri olduğunu öğrendi. Bir bebeğiniz var. Sizden yardım istedi ailesinin haberi yok. Gider miydiniz?
Ameliyat sürecinde yanında olmamı istedi.