kendi ailesinden neden istemiyor peki ?
Bence istemeyin yani aileniz para vermek zorunda değil. Zaten 200 e bile laf ettiler diyorsun.
Babnızın mırın kırın etmesi, hele bir de rahat yaşarken hiç doğru değil.
Eşiniz bunu biliyor mu. Bile bile mi istetiyor sizden?
yok bilmiyor ben zorla veriyorlar demedim.sadece onlardada yokmuş diyorum.anneme sölüyorum annem bizdede yok bir sürü borçlarımız var diyor inanıyorum ama sonra bakıyorum kardeşlerim bir sürü alışveriş yapıp eve gelmişler elleri torba torba giysilerle dolu.abim evli onlara giderken bir sürü yiyecek falan götürüyorlar o zmanda inanmıyorum anneme.bizimde yyiceğe ihtiyacımız yok nakit sıkıntısı çekiyoruz ama onuda isteyemiyorum.birde bizm oralarda adettir kız tarafı kızı verir hiçbişeye karışmaz.ayıptır eğer damada yardım ederlerse.
yok bilmiyor ben zorla veriyorlar demedim.sadece onlardada yokmuş diyorum.anneme sölüyorum annem bizdede yok bir sürü borçlarımız var diyor inanıyorum ama sonra bakıyorum kardeşlerim bir sürü alışveriş yapıp eve gelmişler elleri torba torba giysilerle dolu.abim evli onlara giderken bir sürü yiyecek falan götürüyorlar o zmanda inanmıyorum anneme.bizimde yyiceğe ihtiyacımız yok nakit sıkıntısı çekiyoruz ama onuda isteyemiyorum.birde bizm oralarda adettir kız tarafı kızı verir hiçbişeye karışmaz.ayıptır eğer damada yardım ederlerse.
Ne kredisi bu,eşin ödeyemeyeceği borcun altına girmeyecek.
Kredisinin bir kısmını babasına ödetiyor zorda kalınca kayınpederden borç istiyor.
Baban parası olsa bile vermemeli diye düşünüyorum.
Herkes yuvasını idare edebilmeli öğrenmeli her sıkıştığında yetişilmemeli.
diğer borcu verdınızm aldıgınız?
Kardeşlerinizin ne giydiği ettiğini hesaplamak yanlış bence.
Kardeşlerinizin üstündne başından kısıp size harcamak mecburiyeti yok ailenin.
Babanız vermek istemiyor yani adamın boğazına binip alacak değilsiniz annenizde bahane üretiyor bu yüzden.
Hastalık olur ne bileyim kaza olur vs böyle durumları katmıyorum.
Ama ailenizin henüz bekar çocukları varken ödeyemediğiniz borçları tamamlamak gibi bir mecburiyeti yok.
Zaten zihniyetlerini de biliyorsunuz,eşine açık bir şekide anlat.
Lafı dolandırmanın alemi yok.
Siz çalışıyor musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?