- 7 Haziran 2017
- 2.922
- 3.299
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Müşterim sayılır zaten. Yapacağım işi para karşılığı yapacaktım ama paramı vermemişti. Kanama durdu sanki ama parmağım hafiften ağrıyor sızlama şeklinde. Bilemiyorum
İşte ifşa olmamak daha doğrusu kınanmamak için ne olduğunu yazamıyorum. Evet hep bunu yapıyor, son dakika ve eksik söylüyor.Yardımım demişsin, her neyse. Yine de böyle davranmasını gerektiren bir şey yok. Ona bir şey ispat etmek zorunda da değilsin, müşterin de olsa paranı ödemediği vs. için zaten senden bir beklentisi olamaz. İster yaparsın, ister yapmazsın. Çok önemli bir işiyse son dakika demeseymiş. Elini falan oynatamıyorsan hastaneye gitmelisin, daha ciddi sıkıntılar olmasın sonra.
İşte ifşa olmamak daha doğrusu kınanmamak için ne olduğunu yazamıyorum. Evet hep bunu yapıyor, son dakika ve eksik söylüyor.
Arkadaşlar başka bir ortak arkadaş var Eda olsun. Eda aradı Fatma her şeyi anlatmış, Eda’dan yardım istemiş Eda yana yakıla o işin nasıl yapılacağını soruyor çünkü ben anlıyorum bu işlerden. Esmiş gürlemiş Fatma. Ben görevimi yapmamışmışım para vermişmiş (parasını verdiği işi de yaptım). Eda beni uyardı Fatma’yı görürsen yandın seni döver diye. Muhtemelen o an oradaydı. Bağıra bağıra dedim hayır efendim o benim anam değil babam değil ondan mı korkacağım diye. Eda da çok şaşırdı iyi olup olmadığımı sordu. Kızlar nasıl bir insan bu ya
Yok yok doğru tahmin ettiniz de kınanmamak için yazamamıştımÇok geçmiş olsun. Tavsiyem burda açık yazamadığın "yardım" işlerine dahil olma. Bu bahsettiğin kız da hiç güvenilir biri değil tamamen uzak dur, başına daha büyük dertler açılır. Aklıma gelen şey para karşılığı kendi ödevlerini yaptırması. Umarım asıl ne isinden bahsediyorsan bu dediğim onun yaninda masum kalmıyordur.
Söyledim ona yetişmez daha kendi sınavlarıma çalışamadım falan kızın umurunda değilSize heralde son gün haber vermiş. emrivakilikten hoşlanmıyorum zaten yetişmezdi son gün haber verdin. Yapmak zorunda da değilim. Elim yaralanmışken nasıl yapıcaktım acaba canım daha kıymetli benim sana doktora gidelim dedim götürmedin beni falan de bir laf sokmaya çalışırsa. Onun dışında yüzüne bile bakma kızın dünya onun etrafında dönüyomuş gibi davranıyo. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz acilen doktora gidin bu kadar kanaması normal değil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?