aldatma ve dayak olmadığı sürece yuvanı kurtarmak için mücadele vermek zorundasın eşini eğitmekle başlayabilirsin rahatsız olduğun konuları sürekli dile getirmeye çalış her odun yontulmaya müsaittir ama ayrılma en son seçenek bile olmamalı bu durumda günümüzde aldatıldığı halde affetmek zorunda olan okadar çok kadın varki sırf yuvam yıkılmasın çocuğum babasız büyümesin diye yıkmak kolay yapmaz zordur siz zoru seçin bence artılarıda azımsanmayacak kadar var çünkü eşinizin artılarıyla eksilerini kapatmaya çalışın allah yardımcınız olsun
Belirgin bir sorununuz yok giibi görünüyor.
Benimde eşim hamileyken dondurma gidip almadı bana diye saatlerce ağlamıştım ne safım
Herkesin evliliği 4-4lük olacak diye bi kural yokki arkadaşım.Şahsen benim eşim 4-4lük değil.Bende değilim.
Bazen o gözardı ediyor,bazen ben.Anlaşıp gidiyoruz işte.
Belirgin bir sorununuz yok giibi görünüyor.
Benimde eşim hamileyken dondurma gidip almadı bana diye saatlerce ağlamıştım ne safım
Herkesin evliliği 4-4lük olacak diye bi kural yokki arkadaşım.Şahsen benim eşim 4-4lük değil.Bende değilim.
Bazen o gözardı ediyor,bazen ben.Anlaşıp gidiyoruz işte.
Ayy kıyamam canım ya bi tuhaf oldum şimdi... kaydirigubbakcemile3
Bende hamilelikten supheleniyorum henüz belli bişey yok ama hamile gibi stres içndeyim en ufak seye alınıp aglıyorum içime kapanıp..... :sinifsinif:
Konuya gelirsek cnm bence esinle acık acık konus gücüme gidiyor böyle davranman bak cocugumuzu tasıyorum üzülüyorum elimde olmadan de anlayıs gosterır
Ayy kıyamam canım ya bi tuhaf oldum şimdi... kaydirigubbakcemile3
Bende hamilelikten supheleniyorum henüz belli bişey yok ama hamile gibi stres içndeyim en ufak seye alınıp aglıyorum içime kapanıp..... :sinifsinif:
Konuya gelirsek cnm bence esinle acık acık konus gücüme gidiyor böyle davranman bak cocugumuzu tasıyorum üzülüyorum elimde olmadan de anlayıs gosterır
Bende sizin verdiğiniz örneğe istinaden bir hamilenin ne kadar gereksiz ayrınılara takılabileceğini anlatmaya çalıştımm!
Ne diyebiliriz ki peki size.
Yani ben.Boşanın mı diyeyim bilemedim şimdi..
Ben genelde kadının yuva yapıcı taraf olduğunu düşündüğümden dolayı takmayın dedim..Bir evlilikte herşey takılarak ne kadar mutlu olunabilirki??
haklısın ama ben bu evin hem karısı hem kocası olmak zorunda kalıyorum..
yuva yapıcı tarafmıyım degilmiyim bilemiyorum..
belkide gaza gelip gitmek istedigim için bu konuyu actım
bilemiyorum ...
beni sucluyor bu sefer adım dırdırcı oluyor
Yok yok o dönem olmuştu o.Ama bendeki düşüncesizlik adam yoldan gelmiş gecenin 1i kan ter içinde kalmış.Burnundan soluyor.Ben düşmüşüm gırtlak derdine.kaydirigubbakcemile3Hemde hamile olduğumu öğreneli 3-4 gün filan olmuştu.Ne garip olmuş sahidende:CüvCüv:
Hayırlısı olsun siizn içinde inş hamilesinizdir:asigim:
hayırlısı olsun canım,ALLAH gönlüne göre versin
bebegimi kucagıma alalı cok oldu
konusuyorum ama dırdırcı oluyorum
sorun o degil düşünememsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?