Düşüncesiz eşim

Kızlar merhaba eşim ve ben çalışıyoruz ve hamileyim. Sorunum şu ki herkesin olduğu gibi bizimde ufak tefek borçlarımız var kredi kartı işte şu an bebeğe çocuk odası vs. Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım yani birazcık sıkışık bir durumdayız şimdlik. Eşim bugün kıyafeti yok diye 3 tişört 4 pantolon aldı kendine tam 650tl verdi sorun vermesi değil öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten ama benim sıkıntım bu ay sıkışık olduğumuz için almış olması. Bişey demek istemedim normalde almıyo diye ama içten içe sinir oldum yani düşüncesizliğine. Belki de ben biraz fazla abarttım çok tereddütte kaldım konu açıp açmamakta Allah başka dert vermesin belki bu bi dert değil ama fikrinizi almak istedim.
Yerinde olsam bişey demezdim neden diye soracak olursan belki oda iç dünyasında oda bunalmistr arkadaşım 🤗 erkeklerde dönem dönem bu durum olabilir yıprandıgini düşünmüştür belki alışveriş yaparak rahatlamak istemiştir kocacım çok yakışmış de gül geç

Kızlar merhaba eşim ve ben çalışıyoruz ve hamileyim. Sorunum şu ki herkesin olduğu gibi bizimde ufak tefek borçlarımız var kredi kartı işte şu an bebeğe çocuk odası vs. Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım yani birazcık sıkışık bir durumdayız şimdlik. Eşim bugün kıyafeti yok diye 3 tişört 4 pantolon aldı kendine tam 650tl verdi sorun vermesi değil öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten ama benim sıkıntım bu ay sıkışık olduğumuz için almış olması. Bişey demek istemedim normalde almıyo diye ama içten içe sinir oldum yani düşüncesizliğine. Belki de ben biraz fazla abarttım çok tereddütte kaldım konu açıp açmamakta Allah başka dert vermesin belki bu bi dert değil ama fikrinizi almak istedim.
Benim eşim gibi marka takıntısı olsa ne yapacaktın. Herkeste olduğu gibi bizde de borç var. Ailesinin hiç bi maddi geliri yok onlarada gönderiyoruz. Üstelik tayinciyiz kurulu düzenimiz de yok. O yüzden takmayın ufak şeyler bunlar ben hiç takmıyorum varsa var yoksa yok boşverinnn

Siz bir seferde 4 pantolon alıyor musunuz

Bana çok geldi açıkçası

Yani toplama değil ihtiyaca bakarım

Bir ayakkabı bir gömlek alıp iki pantolon alsaydı daha fazla tutsa dahi makul olurdu ama 4 pantolonun acelesi yoktur herhalde

Ben bir seferde gidip 4-5 pantolon almayı maddi sıkıntı yoksa da garip bulurum galiba

Cimriyim ben cimri

Neden peki ben sadece aklıma takılan birşeyi sordum zaten sürekli almadığını da belirttim birşey de demedim zaten sadece sormak istedim ne var bunda
Çünkü ortada ne düşüncesiz bir koca var,
ne de sinir olunacak bir durum.
Senede bir defa altı üstü 650 TL harcayıp kıyafet almanın nesi garip? Ben anlamadım.
Sanki adam 6.500 TL harcamış gibi bunu dert etmeniz bana tuhaf geldi.

Benim esimde yilda 4 tane alir pantolon
3 te tisort bu sene ben diktim tisortlerini
Ilk sene garipsemistim ama yikaninca yedek olmasi bayagi kolayima gelmisti
Simdi sorun etmiyorum

3 tişört 4 pantolon 650 TL bu devir de çok uyguna bile almış bence bulmuşken belki de kaçırmak istemedi ya da tam istediği gibi buldu bu ay da Böyle olsun deyin napalım
Ben de aynısını düşündüm. İki parça bir şey alıyorum o kadar para tutuyor. Uyguna bile almış gibi.

Tek seferde 4 pantalon alması bana da ilginc geldi.
Toplu alıyor herhlde 1 senede.
Hani gram alacak parası yok ama 4 pantalon alıyor enteresan 2 tane alırsın tmmda.
Gramı ne yapacakmıs kendisi mi alacak

Eşinizin ayda yılda bir 650 tl harcayıp kendi üstü başına kıyafet alması evinizin ekonomik dengesini bozuyorsa Allah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin ama bebeğiniz doğduğunda ciddi zorlanacaksınız😔

Valla artik kimse kirilmasin kendime harcayamadigim 500 tlyi kimseye takamam ya, 200 tl para goturun gr altin kanunmu?
Adam cok uyguna almis hicte dusuncesizlik degil

Evet bir daha almaz zaten sıkıntılı bi gebelik geçirdiğim için her şeye stres yapabiliyorum. Boşuna yapmıyım o zaman teşekkür ederim
Bir yaşıma daha girdim sayenizde:) burda ki yorumlara göre mi stres yapıp yapmayacağınıza karar vereceksiniz?

Öyleyse lütfen strese girmeyin su akar yolunu bulur..

Back
X