- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Misisipili
Almazsa bu defa "kocisim bakimsiz" olurdu. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo bakımsız değil de merak ettimAlmazsa bu defa "kocisim bakimsiz" olurdu.![]()
Yerinde olsam bişey demezdim neden diye soracak olursan belki oda iç dünyasında oda bunalmistr arkadaşımKızlar merhaba eşim ve ben çalışıyoruz ve hamileyim. Sorunum şu ki herkesin olduğu gibi bizimde ufak tefek borçlarımız var kredi kartı işte şu an bebeğe çocuk odası vs. Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım yani birazcık sıkışık bir durumdayız şimdlik. Eşim bugün kıyafeti yok diye 3 tişört 4 pantolon aldı kendine tam 650tl verdi sorun vermesi değil öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten ama benim sıkıntım bu ay sıkışık olduğumuz için almış olması. Bişey demek istemedim normalde almıyo diye ama içten içe sinir oldum yani düşüncesizliğine. Belki de ben biraz fazla abarttım çok tereddütte kaldım konu açıp açmamakta Allah başka dert vermesin belki bu bi dert değil ama fikrinizi almak istedim.
Benim eşim gibi marka takıntısı olsa ne yapacaktın. Herkeste olduğu gibi bizde de borç var. Ailesinin hiç bi maddi geliri yok onlarada gönderiyoruz. Üstelik tayinciyiz kurulu düzenimiz de yok. O yüzden takmayın ufak şeyler bunlar ben hiç takmıyorum varsa var yoksa yok boşverinnnKızlar merhaba eşim ve ben çalışıyoruz ve hamileyim. Sorunum şu ki herkesin olduğu gibi bizimde ufak tefek borçlarımız var kredi kartı işte şu an bebeğe çocuk odası vs. Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım yani birazcık sıkışık bir durumdayız şimdlik. Eşim bugün kıyafeti yok diye 3 tişört 4 pantolon aldı kendine tam 650tl verdi sorun vermesi değil öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten ama benim sıkıntım bu ay sıkışık olduğumuz için almış olması. Bişey demek istemedim normalde almıyo diye ama içten içe sinir oldum yani düşüncesizliğine. Belki de ben biraz fazla abarttım çok tereddütte kaldım konu açıp açmamakta Allah başka dert vermesin belki bu bi dert değil ama fikrinizi almak istedim.
Evet birşey demedim zatenYerinde olsam bişey demezdim neden diye soracak olursan belki oda iç dünyasında oda bunalmistr arkadaşımerkeklerde dönem dönem bu durum olabilir yıprandıgini düşünmüştür belki alışveriş yaparak rahatlamak istemiştir kocacım çok yakışmış de gül geç
Neden peki ben sadece aklıma takılan birşeyi sordum zaten sürekli almadığını da belirttim birşey de demedim zaten sadece sormak istedim ne var bundaBazen kocalara acıyorum yaaa…
Çünkü ortada ne düşüncesiz bir koca var,Neden peki ben sadece aklıma takılan birşeyi sordum zaten sürekli almadığını da belirttim birşey de demedim zaten sadece sormak istedim ne var bunda
Ben de aynısını düşündüm. İki parça bir şey alıyorum o kadar para tutuyor. Uyguna bile almış gibi.3 tişört 4 pantolon 650 TL bu devir de çok uyguna bile almış bence bulmuşken belki de kaçırmak istemedi ya da tam istediği gibi buldu bu ay da Böyle olsun deyin napalım
Bir yaşıma daha girdim sayenizde:) burda ki yorumlara göre mi stres yapıp yapmayacağınıza karar vereceksiniz?Evet bir daha almaz zaten sıkıntılı bi gebelik geçirdiğim için her şeye stres yapabiliyorum. Boşuna yapmıyım o zaman teşekkür ederim