Düşüncesiz eşim🙁

Yeni taşındığı kimseyi tanımadığı yerde evde bebeğiyle yalnız olan bir kadından bahsediyoruz farkındasınızdır umarım 🧐
Aynen bebegimiz nasil gece nasil gecti iyimisiniz vs diye bebekli tarafin aranmasi gerekir yeri geliyor esim eve gec geliyor isdeyken mesaj atiyor uyudumi naptiniz iyimisiniz diye olmasi gereken bu ama esi normalde dusunceli bir adamsa belki yogunlukdan aklindan cikmistir

Siz evlisiniz artık bu çekişmelere ne gerek var? Siz de onu aramamışsınız. Eşiniz sabaha kadar çalışmış siz evdesiniz. Hiç merak etmediniz mi?
Evet Kadın evde ama ... yeni taşındığı kimseyi tanımadığı 11 aylık bebeğiyle yalnız olarak evde..Merak etmesi gereken taraf Karşı taraf yani :/

Evet Kadın evde ama ... yeni taşındığı kimseyi tanımadığı 11 aylık bebeğiyle yalnız olarak evde..Merak etmesi gereken taraf Karşı taraf yani :/
Bu konuda hemfikiriz zaten. Benim de küçük çocuklarım var anlıyorum yani. Ama diyorum ki normal zamanlarda böyle değilse demekki başka bişey vardır. Ben olsaydım merak edip arardım.
Benim eşimde mesela vardiyalı çalışıyor ve ben gece çocuğa uyanınca en azından msj yazıp nasıl olduğunu sorup kolay gelsin falan derim.

Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?

Bir mesaj atmak da zor olmamalı. ama bu konuda erkekler böyle oluyor genelde. Eşin de bu gibilerden galiba. Biraz serzenişte bulunabilirsin ama mazereti de çok yoğundum ne yapayım olacak.. Yine anlayışsız olan sen olacaksın.
Bundan dolayı boşver takma. Hatta sen de onu arama bak ileri de o seni aramaya başlayacak ;)

Sabah kalkinca aramaliydiniz bence . "Gunaydin askim ne yaptin isleri "diye. He siz aramamissiniz, o zaman esiniz"acaba esim ne yapti " diye sizi aramaliydi.

Yani ikinizde haksizsiniz bence.

Artik sevgili degilsiniz, araniz da limoni degilse boyle davranmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Artik sevgili degilsiniz,

Demişsiniz ya Sevgili olmakla Evlilik arasında ne gibi bi fark var ki o şekilde yazdınız (sadece merak ettim) Fistiklicikileta Fistiklicikileta

Sevgiliyken insanlar daha heveslidir, nazlandırmaya kapris çekmeye daha müsaittir. Evlenince insanların evlilik olgunluğuna erişmesi gerekir. Evliliğin bir yarış olmadığını anlaması gerekir. Bunları beceremezse bu konudaki gibi iletişim derslerinde kötü örnek olarak anlatılacak evlilikler ortaya çıkar.

Siz arasaydiniz keske. Calisiyormus yogunmus iste.Tasinali 10 gun olmus da,bu cok mu onemli bir detay? Sokakta degilsiniz ki basinizin ustunde bir dam var sukur,evinizdesiniz bebeginizle berabersiniz,kapiyi kilitler oturursunuz ne var yani yiyorlar mi sizi esiniz yokken?

Sevgiliyken insanlar daha heveslidir, nazlandırmaya kapris çekmeye daha müsaittir. Evlenince insanların evlilik olgunluğuna erişmesi gerekir. Evliliğin bir yarış olmadığını anlaması gerekir. Bunları beceremezse bu konudaki gibi iletişim derslerinde kötü örnek olarak anlatılacak evlilikler ortaya çıkar.
Ama Evlilikte bir Sabır işi değil mi ?? Asıl evliyken Naz yapma ve Naz çekme durumunun olması gerekmez mi ??

Sahsen abarttiginizi düşünüyorum. Benimde iki küçük çocuğum var. Eşimde yoğun çalışır. Mesaj atmasa, ben atarım en azından "kolay gelsin" diye. Adam hastalarla uğraşmaktan yemek yemeğe zaman bulamıyor bile çoğu zaman. Birazda eşe empati göstermek lazim.yogunluktan kendi yatağına yatamayan adama aramadı diye trip atmayacaksiniz heralde. Siz de arayabilirdiniz

Ama Evlilikte bir Sabır işi değil mi ?? Asıl evliyken Naz yapma ve Naz çekme durumunun olması gerekmez mi ??

Yok gerekmez. Naz yapmak, naz çekmek, trip, kapris sevgililikte bile sağlıklı bir davranış biçimi değil ki evlilikte olsun. Dediğim gibi sağlıklı evlilik olgunluk gerektirir.

Abartmışsınız ,11 aylık 1 aylık değil ,sonuçta bi sorun yaşasanız ararsınız diye düşünmüştür ,yorgunluk iş güç aklına gelmemiştir ,bi sakin olun ,siz niye sabah kahvaltıdan sonra aramadınız ki

Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Ne dükkanı ki adam 48 saat eve gelmiyor

esinizi merak edip aramaliydiniz. Allahaskina esiniz yokken basiniza ne gelmis olabilir ? Eger supheli davranislari yoksa isinde gucunde bir adamsa biraz empati yapmak gerekir.

Back
X