Düşüncesiz ve merhametten yoksun bir kayınbiraderim var :I

Bir konuya lütfen dikkat edin,

Geçmişte size yaptığı kötülüğün bedeli olarak duyduğunuz bir ayıbı açıyorsanız, Allah korusun, siz de kötü olabilirsiniz sonradan..
Size yaptığı kötülüğün bedelini Allah'a havale edin, bahsettiğiniz durum kendi ailesi ile kendisi arasında. Duyduğunuz kin yüzünden ilk işittiğiniz ayıbı başkasına taşımayın. Hatta imkanınız varsa, başbaşa kaldığınız bir an (masayı toplarken mesela, ya da eşiniz lavaboya gittiğinde), yüzüne dahi bakmadan "Okul hayatınla ilgili kulağıma bir şeyler geldi yengem, benim kulağıma geldi ise kimlerin kulağına gidebilir, dikkat et biraz. Ben seni uyarmak için söyledim, bu aramızda şimdilik sır kalsın" diye orta yollu uyarın. Burada samimi olmuyorsunuz, büyüklük gösteriyor ve onun aslında gizlediği ayıbı saklayarak bir boy üste çıkıyorsunuz. Ömür boyunca görüşülecek çünkü. Bu tarz durumlarla yerinizi de belli etmiş olursunuz, mesafe de yavaşça yerleşmeye başlar. Durumu açığa çıkarmak için değil, onun hala ne kadar küçük ve terbiye almaya mecbur olduğunu göstererek ilerlerseniz, belki size karşı saygı da duyar...

Siz daha iyi bilirsiniz,

Esinize soyleyin o zaman yollamasin para ama sonra senin kardesin kiskandi zaten husumetiniz vardi uydurdunuz diye size cikisirsa ne yapacaksiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana da hiç merhametmiş gibi gelmedi, kayınbiraderden intikam alma çabasından başka bir şey göremedim konuda.

sadece kayınbiradere değil kayınpederle kayınvalideye de sempati beslemiyor bence konu sahibi, kayınbiraderin açığını gizliyorlar onu kolluyorlar diye.

çocukları yahu napsınlar, ben de görümcemi pek sevmem herkes biliyor herhalde burdaki arkadaşlarımdan e napayım kayınvalideyle oturup onun dedikodusunu mu edeyim?

hamileymişiniz evlat bu atsan atılmaz satsan satılmaz napsınlar?

ayrıca bende babamın çok parasını yedim hem okul uzatarak hem yalandan kitap bahaneleri uydurarak napayım allah affetsin, babam sağolsun

sanırım kendinizi gördüğünüz için bu şekilde bir yorum yaptınız ama yalan söyleyen birinden ve ailesini kullanan acımayan birinden bahsediliyor.böyle birinin olması o ailede herkesi etkiler bunu sakın unutmayın ve o kişi yaptıklarının cezasını bir gün çeker

yapmayın allah aşkına aile kullanmak acımamak çok ağır laflar bunlar, sizin aile ilişkileriniz çok sert olabilir ama ben yaptıklarımı babama anlattığımda gülmekten başka bir tepki vermedi ki hala dalga geçerler arada kitap alıcan mı para veriym mi diye.

ben evladıyım onun ya istesem canını önüme sereceğine eminim, babam o benim canım ciğerim iki kuruş için böyle iddialı laflara gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…