İyide bu konu sizi ilgilendirmez ki...
Sizin paranızı harcamadığına göre..
Kayınbiraderim bizden farklı bir şehirde işletme okuyo tam 6 yıl oldu 4 yıllık okulu hala bitiremedi. Her yıl yaz okuluna kaldı anne babasını resmen sömürdü yalan dolanın bini bi paraydı kaç yıldır ama ailesi asla açığını vermediler bişey olduğunda benden gizli saklı konuştular hep. Kusurunu asla söylemezler.
Bana çok çok uzak bir karakter zaten merhaba dışında konuşmuyorum bile pek fazla özellikle bi olay yaşadık saygısızlık yaptı babama o günden beri bitti gözümde. Geçenlerde benim erkek kardeşim abla sana bişey söylücem ama kimseye söyleme sakın dedi işte Ali okuduğu şehirdeki evi bilmem kaç ay önce dağıttı herşeyi sattı bi kız arkadaşının evinde kalıyo ama babasına söylemedi her ay kira parası bilmem ne faturası diye kandırıyomuş ailesini dedi neye uğradığımı şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm ana babası için. Böyle bir yalan nasıl söylenir ana babaya nasıl bir merhametsizlik bu? Para kolay mı kazanılıyo sanıyo acaba? Çok sinirliyim hergün aynı masada yemek yiyoruz bu haberi duyduğumdan beri yüzüne bakmak dahi istemiyorum vicdansızın. Hiç bişeyini de eksik etmez kayınbabam Allah var ama hayırsız evlat dedikleri bu herhalde. Allahım sen koru.
Aslında anne babası bilsin o kadar çok istiyorum ki yüzüne tükürsün babası. Şeytan dürtüyo eşine söyle diye ama söyleyemem. İnşallah kendi kuyusuna düşsün açığını kendi göstersin diliyorum sadece hayırsız merhametsiz.
Çok sinirliyim ve şaşkınım kızlar kusuruma bakmayın :113:
Bunun adı merhamet işte üzülüyor kızcağız napsın..
Yoksa benim paramı harcıyor ediyor demedi ki..!!!
bunlardan size ne? ayrıca her genç bu tip şeyler yapmıştır haha ben de kitap alcam diyip para isterdim mesela çok azdır böyle şeylr yapmayan.Bu affedilmeyecek bir şey değil.Sonra siz kötü olursunuz benden söylemesi.
bunlardan size ne? ayrıca her genç bu tip şeyler yapmıştır haha ben de kitap alcam diyip para isterdim mesela çok azdır böyle şeylr yapmayan.Bu affedilmeyecek bir şey değil.Sonra siz kötü olursunuz benden söylemesi.
İlk yazımda bahsettim hani yüzünü görmek bile istemiyorum gerçekten o kadar saygısız o kadar ahlaksız ve insani değerlerden uzak bi insan ki ne akraba biliyo ne ayıp biliyo yani anlatamam ya. Hiç sevmiyorum onu evet. Keşke görüşmek zorunda kalmasam. Evinde kaldığı kız sevgilisi değil arkadaşı, o da pek istemiyo bunu aslında işin tuhaf yanı o. Yani herkese bi baskı. Dedim ya tuhaf bi insan tüm istediklerini zorla bi şekilde hallediyo. Ailesinin yada eşimin yolladığı paralardan geçtim artık ama bu zorbalıkları beni gerçekten yıldırdı.
Bunun adı merhamet işte üzülüyor kızcağız napsın..
Yoksa benim paramı harcıyor ediyor demedi ki..!!!
Bana üzülmekten ziyade kaynına olan hıncını çıkartmak istiyor gibi geldi!!!
Merhamet başka birşey, anlayacak kapasitem var meraklanma..
İlk yazımda bahsettim hani yüzünü görmek bile istemiyorum gerçekten o kadar saygısız o kadar ahlaksız ve insani değerlerden uzak bi insan ki ne akraba biliyo ne ayıp biliyo yani anlatamam ya. Hiç sevmiyorum onu evet. Keşke görüşmek zorunda kalmasam. Evinde kaldığı kız sevgilisi değil arkadaşı, o da pek istemiyo bunu aslında işin tuhaf yanı o. Yani herkese bi baskı. Dedim ya tuhaf bi insan tüm istediklerini zorla bi şekilde hallediyo. Ailesinin yada eşimin yolladığı paralardan geçtim artık ama bu zorbalıkları beni gerçekten yıldırdı.
Çok pis dediğiniz kayınvalideniz için mi pis yapışık dediğiniz kayınpederiniz için mi üzülüyorsunuz kestiremedimKaynimi seviyorum demedim ama kimseden hincimi cikarmaya calismiyorum. Beni anladiginizi da sanmiyorum anlamanizi da beklemiyorum. Neye uzulup uzulmedigimi siz bilemezsiniz. Yorum yazip zahmet cektiniz teşekkür ederim.
Bi an konudaki kayinbirader benim yazanda dayımın karisi zannetim ama ben erkek değilim
sen de mi böyleydin hihihihihihi
Ben hala boyleyim okulu bitiremedim ve kitap parası muhabbetine babamdan coook para kopardim ama isin gerçeği suki okul bitmediği için Sürünüyorum eminim konuda kayinbiraderde öyledir sanmayinki hayat Taha öyle birşey yok
Benim dayımın karisida eminim arkamdan boyle konuşuyor ama onun çocuğu daha şimdiden okula gitmek istemiyo 5 yasında
Ben bu tip konuşmaların kişiler ailelerinden boyle rahatlık göremediği için kıskançlıktan yapıldığını dusunuyorum
Kesinlikle katılıyorum size okulu uzatmış hala bitirememiş biri olaraktan ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?