• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz ve merhametten yoksun bir kayınbiraderim var :I

Kayınbiraderim bizden farklı bir şehirde işletme okuyo tam 6 yıl oldu 4 yıllık okulu hala bitiremedi. Her yıl yaz okuluna kaldı anne babasını resmen sömürdü yalan dolanın bini bi paraydı kaç yıldır ama ailesi asla açığını vermediler bişey olduğunda benden gizli saklı konuştular hep. Kusurunu asla söylemezler.

Bana çok çok uzak bir karakter zaten merhaba dışında konuşmuyorum bile pek fazla özellikle bi olay yaşadık saygısızlık yaptı babama o günden beri bitti gözümde. Geçenlerde benim erkek kardeşim abla sana bişey söylücem ama kimseye söyleme sakın dedi işte Ali okuduğu şehirdeki evi bilmem kaç ay önce dağıttı herşeyi sattı bi kız arkadaşının evinde kalıyo ama babasına söylemedi her ay kira parası bilmem ne faturası diye kandırıyomuş ailesini dedi neye uğradığımı şaşırdım ve gerçekten çok üzüldüm ana babası için. Böyle bir yalan nasıl söylenir ana babaya nasıl bir merhametsizlik bu? Para kolay mı kazanılıyo sanıyo acaba? Çok sinirliyim hergün aynı masada yemek yiyoruz bu haberi duyduğumdan beri yüzüne bakmak dahi istemiyorum vicdansızın. Hiç bişeyini de eksik etmez kayınbabam Allah var ama hayırsız evlat dedikleri bu herhalde. Allahım sen koru.

Aslında anne babası bilsin o kadar çok istiyorum ki yüzüne tükürsün babası. Şeytan dürtüyo eşine söyle diye ama söyleyemem. İnşallah kendi kuyusuna düşsün açığını kendi göstersin diliyorum sadece hayırsız merhametsiz.

Çok sinirliyim ve şaşkınım kızlar kusuruma bakmayın :113::47:

bunlardan size ne? ayrıca her genç bu tip şeyler yapmıştır haha ben de kitap alcam diyip para isterdim mesela çok azdır böyle şeylr yapmayan.Bu affedilmeyecek bir şey değil.Sonra siz kötü olursunuz benden söylemesi.

Bunun adı merhamet işte üzülüyor kızcağız napsın..
Yoksa benim paramı harcıyor ediyor demedi ki..!!!

Ben parada degilim zaten bence bir insan bu isleri cevirmemeli onu seven insanlara yalan soylememeli. Babasinin ne zorluklarla okuttugunu ne sartlarda para gonderdigini bildigi halde bunu yapmamali ama anlatamadim yada yanlis anlattim bilemiyorum

bunlardan size ne? ayrıca her genç bu tip şeyler yapmıştır haha ben de kitap alcam diyip para isterdim mesela çok azdır böyle şeylr yapmayan.Bu affedilmeyecek bir şey değil.Sonra siz kötü olursunuz benden söylemesi.

Bakin bunu kac defa yazmam gerek bilmiyorum ben asla kimseye tek kelime etmem edemem bu yapida bi insan degilim naparsa yapsin banane der gecerim. Bu sefer bana agir geldi ve icimi dökmek istedim. Kimseye bisey anlatmaya aile bireyleri arasina nifak sokmaya niyetim yok lutfen sanki olani biteni ailesine anlaticam demedim ben.

Ayrica basit bir kitap meselesi değil her ay 600 lira istiyo kira icin evinde kaldigi arkadasina yardim da etmiyo kirada kac aydir hemde bilmiyorum bana fazla geldi biraz.

Kayinbiraderinizin yanında kaldığı kız arkadaşının onu istemediğini nerden biliyorsunuz, ayrıca yardım etmediğini nerden biliyorsunuz ?

Kardeşin nereden biliyor evi elden çıkarıp eşyaları sattığını aynı yerde mi okuyorlar yakınlar mı bir yerlerine kardeşinin duyacağını biliyorsa sizin de duyacağınızı biliyordur. Ayrıca onun ailesi size bir şey anlatmıyormuş nereden biliyorsunuz bilmediklerini. Başka ildeyse kıza yardım etmediğine kadar detay nereden biliyorsunuz ki enteresan yani. Kaldı ki siz niye sinirleniyorsunuz para sizden mi çıkıyor size mi yalan söylüyor sizden para isterler tamam haklısınız ama olanlar tamamen onların ailesini ilgilendirir bence söylememekte doğru yapıyorsunuz belki biz biliyoruz zaten diyecekler. Hem ailesi hesap sormuyor mu neden bitmedi bu okul hala diye onlar sormuyorsa isterse 10 senede bitirsin size ne? sizi rahatsız eden yalancı olmasıysa görüşmezsin mesafeli olursun ki öyleymişsin zaten. Kendi eşin ve ailen ile ilgilenmelisin gerisini kaynanan kayınpederin düşünsün.

Son düzenleme:
İlk yazımda bahsettim hani yüzünü görmek bile istemiyorum gerçekten o kadar saygısız o kadar ahlaksız ve insani değerlerden uzak bi insan ki ne akraba biliyo ne ayıp biliyo yani anlatamam ya. Hiç sevmiyorum onu evet. Keşke görüşmek zorunda kalmasam. Evinde kaldığı kız sevgilisi değil arkadaşı, o da pek istemiyo bunu aslında işin tuhaf yanı o. Yani herkese bi baskı. Dedim ya tuhaf bi insan tüm istediklerini zorla bi şekilde hallediyo. Ailesinin yada eşimin yolladığı paralardan geçtim artık ama bu zorbalıkları beni gerçekten yıldırdı.

Bunun adı merhamet işte üzülüyor kızcağız napsın..
Yoksa benim paramı harcıyor ediyor demedi ki..!!!

Bana üzülmekten ziyade kaynına olan hıncını çıkartmak istiyor gibi geldi!!!

Merhamet başka birşey, anlayacak kapasitem var meraklanma..

Sizi ilgilendiren hiç bir durum yok bence
Siz ve kardeşiniz kaynınızın hayatını didiklemeyin boşuna
Hamileymişsiniz buna yoğunlaşın
Bende hamileyim sağlık sorunları dışında hiç bişeyi umursamıyorum
Kaldı ki kaynımın nerde nasıl okuduğunu dert edecem
Bi samimiyetinizde yokmuş zaten

Bana üzülmekten ziyade kaynına olan hıncını çıkartmak istiyor gibi geldi!!!

Merhamet başka birşey, anlayacak kapasitem var meraklanma..

Kaynimi seviyorum demedim ama kimseden hincimi cikarmaya calismiyorum. Beni anladiginizi da sanmiyorum anlamanizi da beklemiyorum. Neye uzulup uzulmedigimi siz bilemezsiniz. Yorum yazip zahmet cektiniz teşekkür ederim.

İlk yazımda bahsettim hani yüzünü görmek bile istemiyorum gerçekten o kadar saygısız o kadar ahlaksız ve insani değerlerden uzak bi insan ki ne akraba biliyo ne ayıp biliyo yani anlatamam ya. Hiç sevmiyorum onu evet. Keşke görüşmek zorunda kalmasam. Evinde kaldığı kız sevgilisi değil arkadaşı, o da pek istemiyo bunu aslında işin tuhaf yanı o. Yani herkese bi baskı. Dedim ya tuhaf bi insan tüm istediklerini zorla bi şekilde hallediyo. Ailesinin yada eşimin yolladığı paralardan geçtim artık ama bu zorbalıkları beni gerçekten yıldırdı.

tüm bu detayları siz nerden biliyorsunuz? kardeşinize mi anlatmış?

ha sevgilisi ha normal bir arkadaşı. hele ki o zaman ne diye çocuğun ailesini sömürdüğünü filan söylüyorsunuz ki ev değiştirmiş sadece???

26 yaşında hala okuyor vs vs bu onu kınamak için bir sebep değil. İster 4 senede bitirsin ister 10 senede üniyi. Hayat onun hayatı. İlerde hayata geç atıldığı için, hala kendi parasını kazanamadığı için kendisi pişman olur. Veya olmaz. Bir yorum veya uyarı yapılacaksa ailesi karar versin buna siz değil. Bir uyarı yapılacaksa annesi babası abisi yapsın. Abisi başka siz başka. Eşinizin ailesi söz konusu olduğunda bu farkı anlayın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaynimi seviyorum demedim ama kimseden hincimi cikarmaya calismiyorum. Beni anladiginizi da sanmiyorum anlamanizi da beklemiyorum. Neye uzulup uzulmedigimi siz bilemezsiniz. Yorum yazip zahmet cektiniz teşekkür ederim.
Çok pis dediğiniz kayınvalideniz için mi pis yapışık dediğiniz kayınpederiniz için mi üzülüyorsunuz kestiremedim:31:

Ikisinide sevmediğinizde belitmişsiniz de diğer konunuzda.

Ay benim esimin kucuk kiz kardesi se ayni.Hatta gelip bana anlatiyor bir de sonra da kimseye soleme diyor.Annesinin babasinin parasi o kismi zaten beni ilgilendirmiyor benim derdim guvende olmasi.Erkek arkadasinin evine tasindigini soyleyince biraz panik yaptim ama yine abisine bir sey demedim.Her gun ariyorum ben aramazsam sen arayacaksin diye de sart koydum.Vallahi bazen ruyama giriyor,buyuk sorumluluk aldim basima ama kiyamiyorum da genc iste. Gecen gun esim,bu kiz napiyor aslinda bir gidip bakalim dedi aklim yerinden cikacak gibi oldu.Hemen aradim kendi evine geciyorsub bir daha da kimsenin evinde kalmiyorsun dedim.Abine de erkek arkadasin oldugunu uygun bir dille anlatacaksin dedim.Haftaya yanina gidiyoruz,cocugu da getirip tanistiracak bizimle. hanimefendi soz verdi.

Ay sen niye sinirleniyorsun ki,genc bunlar duzelir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet kaynınızın yaptıkları hiç hoş değil ama sakın bunları eşinizin ailesine söylemek gibi bir hataya düşmeyin, siz kötü olursunuz. Bana biraz kaynınızın açıgını arıyormussunuz gibi geldi, hani bişey olsa da herkes ona yüklense gibisinden.. Yapmayın, bakın ne güzel hamileymişsiniz Allah başka dert vermesin.

Son düzenleme:
Bi an konudaki kayinbirader benim yazanda dayımın karisi zannetim ama ben erkek değilim birde sevgilimin evine tasinmadim:60:

Son düzenleme:
sen de mi böyleydin hihihihihihi:27::27::27:

Ben hala boyleyim okulu bitiremedim ve kitap parası muhabbetine babamdan coook para kopardim ama isin gerçeği suki okul bitmediği için Sürünüyorum eminim konuda kayinbiraderde öyledir sanmayinki hayat Taha öyle birşey yok:ssz:
Benim dayımın karisida eminim arkamdan boyle konuşuyor ama onun çocuğu daha şimdiden okula gitmek istemiyo 5 yasında:60:
Ben bu tip konuşmaların kişiler ailelerinden boyle rahatlık göremediği için kıskançlıktan yapıldığını dusunuyorum:ssz:

Ben hala boyleyim okulu bitiremedim ve kitap parası muhabbetine babamdan coook para kopardim ama isin gerçeği suki okul bitmediği için Sürünüyorum eminim konuda kayinbiraderde öyledir sanmayinki hayat Taha öyle birşey yok:ssz:
Benim dayımın karisida eminim arkamdan boyle konuşuyor ama onun çocuğu daha şimdiden okula gitmek istemiyo 5 yasında:60:
Ben bu tip konuşmaların kişiler ailelerinden boyle rahatlık göremediği için kıskançlıktan yapıldığını dusunuyorum:ssz:

Kesinlikle katılıyorum size okulu uzatmış hala bitirememiş biri olaraktan ahaha :27:

Back
X