Düşüncesizlik..

ya akrabaya ayıp olacak bişey der tedirginliği de var. çünkü yapar yapacak potansiyelde biri. hep diyorum yarın bir gün elden ayaktan düşse kimse yüzüne bakmaz.
Yaparsasa ayibi siz degil o yapmis olur geri getirir esiniz sizin evinize. Ama yapmazsa bes kisinin yukunden kurtulmus olursunuz.

Valla bu bir hayır Allah razı olsun bu günler geçer yaptığın iyilik Allah katında yanına kalır çok iyi yapmışsın ölümlü dünya boşver bir hafta daha kalır giderler sıkma canını

Kayınvaliden gerçekten çok duyarsız.
Kendi de hastalanıcak bir gün ayıp ya.
O hasta yakınlarını o misafir etmesi gerek.
Kocası yokmuş onu mu yiyecekler deli mi ne bahaneye bak .

Öncelikle geçmiş olsun,hastalık için gelenler direkt sizin evinize mi geldi, kayınvalidenizin öyle bir talebi olsa zaten baştan ona giderlerdi, ben mi yanlış anladım acaba?

Siz elbette haklısınız evin içinde onca insan, zor sizi anlıyorum ama , misafir istemeyen kayınvalideye ne deseniz boş , evet düşünceli olsa , size yardımcı olsa ne güzel olurdu ama olmamış, siz başka bir çözüm bulmaya çalışın bence , aklıma gelirse yazacağım ben de,Allah sabır versin size de.

Son durum kayınvalidem başka şehirde yasayan kız kardeşine gitmeye karar vermiş. Yola çıkacakmış o yüzden kabul edemiyormus kimseyi. Dün ben buraya konuyu açtıktan sonra kayınvalidem eşimi aramış söylemiş. Ben sabah yola çıkacağım haberiniz olsun demiş. İçimden beddua etmek geldi ama sustum. Dönüp bizi bulmasın sonra.. Resmen kaçtı gitti..

resmen kaçmış kadın yaa. ben eşinizin yerinde olsam Anahtarı alır amcaları annemin evine yerleştiririm . bence hem daha rahat ederler hem de kendilerini idare ederler orda .

Valla bu devirde misafir ağırlamak zor depremzede bile olsa .Bir de her depremzede iyiniyetli olacak diye bir şey yok. Millet çok çıkarcı. Ohh rahat deyip kalan var ,otele suna buna para vermek istemeyen var .nasıl olsa bura iyi deyip başının çaresine bakmayan var .en iyisi hiç almamak hani vicdansızca gelebilir ama ne kadar süre sizde kalacaklar .İnsanoğlu nankör. O yüzden evim müsait değil demek gerekiyor .

Sizi takdir ettim Allah ayağınıza taş degdirmesin. Bugünün yarını var unutmuş kaynananız bosverin diyeceğinizi demişsiniz kabul etmemiş siz bir hafta daha idare edin sonra zaten kendileri gider Allah yardımcınız olsun

Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin inşallah,çok vicdansızsınız.

Aynen dusuncesizlik rahat edemez insanlar.

Kayinvalide kendini çok uyanık sanıyor galiba . Öyle sey olurmu? Esinle kimse duymadan guzelce konuş onları annesinin evine götürsün. Kayinvalidenin evi varken 11 kisi ayni evde akıl alır gibi değil.

Haklısınız tabi ki. Klasik gamsız kayınvalide tipi. Kabul etmeyin uzun bir süre bence ki anlasın. Evinde kabul etmemesi dışında çaya keyfi olarak gelmek istemesi terbiyesizlik. Birde hastane için gelenleri de düşüncesizce buldum açıkçası. Depremden etkilenenler başımız üstüne. Ama böylesine zor bir zamanda sizi sıkıntıya sokmuşlar.

O zaman haklısınız tabi. Durum baya ciddiymiş. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…