• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncesizlikk

eşin senin fikrini alsaymış iyi olurmuş ama yaşlı insanşar köyler soguktur eşinde annesini babasını düşündüğü için yanlarına çağırmıştır ama tabi bu durum seni rahatsız ediyorsa eşinide kırmadan söyle en azından köye dönene kadar 4 kardeşte sırayla kalsınar madem

erkeklerden bu kadar ince fikirli olmalarını beklememek lazım,kadınlar kadar hassas olamıyorlar[/QUO

maalesef fikrimi soran olmadı bile habire hadi gelin gelin diye aradı sadece ailesini...
merkezi biyer kaldıkları yer,evleri sobalı kalorifer sistemli bizim evden sıcakk

eşin senin fikrini alsaymış iyi olurmuş ama yaşlı insanşar köyler soguktur eşinde annesini babasını düşündüğü için yanlarına çağırmıştır ama tabi bu durum seni rahatsız ediyorsa eşinide kırmadan söyle en azından köye dönene kadar 4 kardeşte sırayla kalsınar madem

erkeklerden bu kadar ince fikirli olmalarını beklememek lazım,kadınlar kadar hassas olamıyorlar[/QUO

maalesef fikrimi soran olmadı bile habire hadi gelin gelin diye aradı sadece ailesini...
merkezi biyer kaldıkları yer,evleri sobalı kalorifer sistemli bizim evden sıcakk

o kadar insanı yatıracak yerin varmı hiçmi rahatsız oluyorlar acaba
ayrıca kayınvalidene desene anne çalışıyorum oooooooooooooooooooeve bir süpürge tutuver desene bakalım ne diyecek azcık iş yaptır rahata alıştırma :1:
ayrıca biz o kanalı izlemiyoruz başka kanal açın deyiver sende azcık yüzsüzleş bakalım :1:

o kadar insanı yatıracak yerin varmı hiçmi rahatsız oluyorlar acaba
ayrıca kayınvalidene desene anne çalışıyorum oooooooooooooooooooeve bir süpürge tutuver desene bakalım ne diyecek azcık iş yaptır rahata alıştırma :1:
ayrıca biz o kanalı izlemiyoruz başka kanal açın deyiver sende azcık yüzsüzleş bakalım :1:

huyum gereği insanları incitmekten hep korkmuşumdur ama böyle yüzsüzlüğee denir.. evde sanki biz misafir konumundayız onlar ev sahibi

Diğer çocuklarının yanlarında rahat edememişler, sizin ev rahat gelmiş anlaşılan, 1 ayı geçmiş bence gitme zamanları çoktan gelmiş. Git de denmez kendilerinin anlamaları lazım. Zor bir durum... Eşin de belki bu kadar kalacaklarını tahmin edememiştir, bir daha ısrar etmez herhalde...

huyum gereği insanları incitmekten hep korkmuşumdur ama böyle yüzsüzlüğee denir.. evde sanki biz misafir konumundayız onlar ev sahibi

bunda incitilecek bişey yokki sen çalışıyorsun vaktin yok temizliğe yardım etsin kayınvaliden ayrıca sıkılıyoruz başka kanal izleyelim de veya o açmadan önce kumandayı hemen sen al aç başka kanalı dizini izle anlata anlata yorumlaya yorumlaya :1:
hiç yatıya gelecek akraban veya arkadaşın filan yokmu onu söyle üzerine bastıra bastıra :1:
gdierlerse hiç arama sorma gelmek isteyecekleri zamanda bahana bul biyere git bikaç günlük veya biri sana gelsin filan kusuruna balıkmasın yani :1:
doğuma kadar kalıyorlarda doğumdan sonra niye gelip kalacaklar onu anlamadım krıkı çıkana kadar kızının yanından ayrılmasın öyle söyle kırkı çıkmadan loğusa bırakılmaz de

Diğer çocuklarının yanlarında rahat edememişler, sizin ev rahat gelmiş anlaşılan, 1 ayı geçmiş bence gitme zamanları çoktan gelmiş. Git de denmez kendilerinin anlamaları lazım. Zor bir durum... Eşin de belki bu kadar kalacaklarını tahmin edememiştir, bir daha ısrar etmez herhalde...

iş stresi yetmiyodu zaten bana ya bide ev stresiii ..... 2 gündür hiç yapmadığım şeyleri yaptım saçımı boyattım sarıya,sigara aldım cumartesi tartışmıştık kendisi arkadaşıyla çıktı bende 18:00 tek başıma çıkıp kuaföre gittim alışveriş yaptım =)))

rahatsız oldugunu bu durumdan sıkıldıgını
hem kocana
hemde misafirlere hissettirki
herkes üstüne düşeni yapsın cnm:34:

Back
X