Düşündükçe çıldırıyorum


Nedir bu kendinizi kanıtlama çabası? Kaç yaşınıza gelmişsiniz, madem bu kadar başarılısınız komplekslerinizden arınıp da gelin buraya.
İyi akşamlar

*sizi engelliyorum mümkünse bir daha cevap yazmayın.
 
Son düzenleme:

''arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın''
galıba boyle bır yazı yardım etmek olyrmş ben de sayenızde öğrendim çok sğln yaptgnz saygısızlıkdan ve hakaretten başka bir şey dğl yardım etmek dyp de komik olmayın lütfen
 

altini cizdigim cumleniz suana kadar en olumlu ve destekleyici mesajiniz olmus , keske ilk mesajiniz boyle olsaydi, bu atismalara gerek kalmazdi.

buarada umarim sizinde, esinizle, sevgilinizle ,ailenizle bir problem olup buraya yazmazsiniz ..ozaman konu sahibini anlayabilirsiniz. Suanda cok zor anlamaniz...
 
Öf ikinizin de yazım hataları var. Komik duruyor sürekli birbirinizin hatasını bulmanız.
 

Kişi başkasını kendi gibi bilirmiş..Tavsiyenize uymanız dileğiyle)))
İyi geceler..( bu arada engellemeyi unutmuşsunuz:))
 
Arkadaş kendisi için yazım ve noktalama bilgilerini öğrenmeli.Lisans mezunuymuşsunuz iş hayatınızda bir belge yazmak zorunda kalırsanız zorlanırsınız.

Konunu gelince tatlıya bağlanmış sevindim.
 

Sağlık olsun; ben fikrimi belirtmiştim, kimse kimsenin fikrini eleştirmese bu boyuta gelmezdi..
 
Son düzenleme:
Konuyu uzatmak gibi olmasın ama belli ki bu konu zaten uzamaya devam edecek. Bari içimde kalmasın.

Larus azarlar şekilde konuşmuş diye onu azarlıyorsunuz.

Larus'a "Burayı at yarışı pistine çevirdin." deyip makalelerinizi, ödüllerinizi, bilmem nelerinizi yazıyorsunuz.

Ben fark göremedim.

Bana da saldırmamanız dileğiyle iyi akşamlar.
 

....bu şekilde ergen gülüşü yapan biriyle zaten yazmam..
Siz de iyi okusaydınız görürdünüz neden yazdığımı..Had bildirmeye alışmış kendisi..Sizlik bir durum yok iyi geceler
 

ben de onu söylemeye çalıştım ama siz daha açık bir dille yazmışsınız, teşekkürler :)
 
Valla burda öyle şeyler okudum, gördüm ki...

İnsanların çoluklu çocuklu yuvaları yıkılıyor

Böyle sevgili meseleleri çok eften püften geliyor.

Hafiyeliğe soyunurken sonuçlarına katlanmayı göze almalı insan.
 
....bu şekilde ergen gülüşü yapan biriyle zaten yazmam..
Siz de iyi okusaydınız görürdünüz neden yazdığımı..Had bildirmeye alışmış kendisi..Sizlik bir durum yok iyi geceler

Ergen yaştayım zaten. Eğitim durumunuzu durduk yere gözümüze sokarak düştüğünüz komik duruma gülmem zorunuza gitmiş belli ki. Yazmayın, mühim değil.

Larus'un üstüne gitmişsiniz, ama kendinizi görmemişsiniz. Yapılan bu haksızlık da beni rahatsız etti. Haksızlık karşısında susamam. İster maydonoz deyin, ister başka bir şey. Umrumda olmaz. :) Kendisini tanımıyorum ama dediğiniz gibi had bildirmeyi huy edinmişse ona da haddini bildirirler zaten, ama bu şekilde değil. :)

Daha fazla uzatmayacağım. Size de iyi geceler.
 
bravo valla konu nereden nereye gelmiş saçmalıklar uzayıp gtmiş editör arkdşlara bildrdm konu kapansın yazdgmı da bın pişman oldum zaten.
 

Aslında benim kimseye bir şey bildirme gibi bir çabam yoktu sadece sert bir dille eleştirdim. Arkadaş da haddini bildirmeye çalıştığımı sanmış. Senin maydonoz olduğun falan da yok, asıl bu duruma düşenler milletin yorumlarına laf yetiştirenlerdir.
Ayrıca Ceyar arkadaşım teşekkür ederim beni anladığın için de :)
 
konu nerelere gelmıs yahuu .ınsan konu acmaya korkar oluyor .eskıden KK' da daha saygılıydı herkez,derdı olana care olmaya calısılırdı .ama sımdı konu acana yardım degıl kostek olunuyor .karsılıklı atısmalar neler neler ... valla benım de cok derdım var ,konu acııp rahatlamak ıstıyorum alıcagım fıkırlerden ,ama korkuyorum:18:

son olarak larus arkadasımız neden bu kadar kırıldı anlamıs degılım ,agır bır sekılde sert elestırıde bulundu .konu sahıbı veya dıger uyeler onun uslubuyle karsılık vermedı.ama neden her onu elestırenı engelleme geregı duydu anlamdım .tabıkı kendı fıkrı .sadece anlatmak ıstedıgım ,kendıne yapılmasını ıstemedıgınız seyı baskasına yapmayın .sız de konu sahıbıne sert elestırınce o da cok kırılmısdır ,aynen sızın gıbı .ama o sızı engelleme geregı duymadı .sız ıse ufacık elestırıyle rest cektınız yorum yapan uyelere .yanlıs anlama benı lutfen amacım senı kırmak degıl .
herkeze ıyı aksamlar
 
Son düzenleme:
1- Her konu açanın üstüne ne kadar size ters gelirse gelsin çullanmayın lütfen.

2 - Konu Sahiplerine bu sözüm. Herkes sizi destekleyecek pohpohlayacak değil. 300.000 ayrı kişilik ve fikir var. Eleştirilere - hakaret içermiyorsa- açık olmalısınız.

3 - Klavyenizdeki tuşlar yok olmadıysa temiz bir türkçe ile yazın. Burası sosyal paylaşım platformu. Okuyanlara saygınız olsun lütfen.

Yeri gelmişken herkes için yazayım dedim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…