- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
O kadar komik ki bu tavrınız..Kendinizi at yarışı pistinde sanmışssınız..Daha önceden de bunu çok konuda yapmışsınız.. Aaa bu arada özelden size adımı ve soyadımı yazacağım..Akdeniz Üniversitesi'nde Mühendislik fakültesinde, doktorasını yapan ve uluslararası seminer ve kongrelerde makalelerim ve başarı ödüllerim var..
Lütfen terbiyesizleşmeyin..Eğer ben konu sahibini uyarsaydım siz dikkat edebilirdiniz yazdığınıza..
Ben de kendi fikrime göre yardım etmeye çalıştım anlatabildim mi? Söylediklerim hoşunuza gitmemiş olabilir. Sizin istediğiniz tarzda yazma zorunluluğum yok. İlişkiniz hakkında hayırlısı neyse o olsun. Benim yazdıklarımı okumak zorunda da değilsiniz. İyi akşamlar
Ben de kendi fikrime göre yardım etmeye çalıştım anlatabildim mi? Söylediklerim hoşunuza gitmemiş olabilir. Sizin istediğiniz tarzda yazma zorunluluğum yok. İlişkiniz hakkında hayırlısı neyse o olsun. Benim yazdıklarımı okumak zorunda da değilsiniz. İyi akşamlar
Nedir bu kendinizi kanıtlama çabası? Kaç yaşınıza gelmişsiniz, madem bu kadar başarılısınız komplekslerinizden arınıp da gelin buraya.
İyi akşamlar
*sizi engelliyorum mümkünse bir daha cevap yazmayın.
altini cizdigim cumleniz suana kadar en olumlu ve destekleyici mesajiniz olmus , keske ilk mesajiniz boyle olsaydi, bu atismalara gerek kalmazdi.
buarada umarim sizinde, esinizle, sevgilinizle ,ailenizle bir problem olup buraya yazmazsiniz ..ozaman konu sahibini anlayabilirsiniz. Suanda cok zor anlamaniz...
Konuyu uzatmak gibi olmasın ama belli ki bu konu zaten uzamaya devam edecek.Bari içimde kalmasın.
Larus azarlar şekilde konuşmuş diye onu azarlıyorsunuz.
Larus'a "Burayı at yarışı pistine çevirdin." deyip makalelerinizi, ödüllerinizi, bilmem nelerinizi yazıyorsunuz.
Ben fark göremedim.
Bana da saldırmamanız dileğiyle iyi akşamlar.
Konuyu uzatmak gibi olmasın ama belli ki bu konu zaten uzamaya devam edecek.Bari içimde kalmasın.
Larus azarlar şekilde konuşmuş diye onu azarlıyorsunuz.
Larus'a "Burayı at yarışı pistine çevirdin." deyip makalelerinizi, ödüllerinizi, bilmem nelerinizi yazıyorsunuz.
Ben fark göremedim.
Bana da saldırmamanız dileğiyle iyi akşamlar.
....bu şekilde ergen gülüşü yapan biriyle zaten yazmam..
Siz de iyi okusaydınız görürdünüz neden yazdığımı..Had bildirmeye alışmış kendisi..Sizlik bir durum yok iyi geceler
Ergen yaştayım zaten. Eğitim durumunuzu durduk yere gözümüze sokarak düştüğünüz komik duruma gülmem zorunuza gitmiş belli ki.Yazmayın, mühim değil.
Larus'un üstüne gitmişsiniz, ama kendinizi görmemişsiniz. Yapılan bu haksızlık da beni rahatsız etti. Haksızlık karşısında susamam. İster maydonoz deyin, ister başka bir şey. Umrumda olmaz. :) Kendisini tanımıyorum ama dediğiniz gibi had bildirmeyi huy edinmişse ona da haddini bildirirler zaten, ama bu şekilde değil. :)
Daha fazla uzatmayacağım. Size de iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?