ne yazık kı sıze katılmıyorum .erkek mılletını serbest bırakmaya gelmıyor .her zaman takıp etmek gerekkonu sahıbını tebrık edıyorum dokumanlar fılan ıyı ugrasmıssınız valla korksun sızden ,saf belleyıpde uyutmaya kalkmasın .ben ne kadar takıp edılmesı gerektıgını desteklesem de bır turlu uygulamaya gecıremem.cok zor ısler usenırım hatta erkek arkadasım bu rahatlıgımdan dolayı cok rahatsız olur ,sen neden benı kıskanmıyorsun dıye sıtem bıle ettıgı olur .yanı erkeklerın aslında kıskanılmak hosuna gıdıyor .benım de aslında kıskanc bır yapım vardır ama o bunu bılmez .bellı etmem .suphecı yanım benım de vardır ,ufacık bır hareketınden suphelenırım ,hayır o oyle degıldı boyleydı dese ınanmam kolay kolay .yapı meselesı sanırım .aslında dedıgı dogrudur ama nedense ınandıgımı bellı etmem fazla .cok suphecı yanımı bıldıgı ıcın de koly kolay yalan soyleyemez zaten :)
ne yazık kı sıze katılmıyorum .erkek mılletını serbest bırakmaya gelmıyor .her zaman takıp etmek gerekkonu sahıbını tebrık edıyorum dokumanlar fılan ıyı ugrasmıssınız valla korksun sızden ,saf belleyıpde uyutmaya kalkmasın .ben ne kadar takıp edılmesı gerektıgını desteklesem de bır turlu uygulamaya gecıremem.cok zor ısler usenırım hatta erkek arkadasım bu rahatlıgımdan dolayı cok rahatsız olur ,sen neden benı kıskanmıyorsun dıye sıtem bıle ettıgı olur .yanı erkeklerın aslında kıskanılmak hosuna gıdıyor .benım de aslında kıskanc bır yapım vardır ama o bunu bılmez .bellı etmem .suphecı yanım benım de vardır ,ufacık bır hareketınden suphelenırım ,hayır o oyle degıldı boyleydı dese ınanmam kolay kolay .yapı meselesı sanırım .aslında dedıgı dogrudur ama nedense ınandıgımı bellı etmem fazla .cok suphecı yanımı bıldıgı ıcın de koly kolay yalan soyleyemez zaten :)
Bazı arkadaslar konuyu anlayamadıklarını belırtmısler ,konu sahıbının harflerı yuttugunu noktalama ısaretlerının kullanmadıgını sert bır uslupla belırten arkadaslar olmus .tamam ben de turkce'yı dogru kullanmaktan yanayım fakat ,bazen cok abartılıyor .ufacık bır harf yutmakda cumlenın sonuna nokta koyulmadı dıye kısı elestıye maruz kalıyor .ustelık hangımız yapmadık kı ,telefonda mesajlasırken kelımelerı hangımız kısaltmadı,aman kontor gıtmesın dıye
ne yazık kı mecburı sartlardan dolayı turkceyı zaman zaman hepımız katledıyoruz .selen arkadasımızın da kısaltarak mesajlasmaktan alısmıs olabılır .desteklemıyorum lakin abartılcak kadar da anlasılmıyor boyutta degıl konu.
desteklerin için tşk ederım daha önce de yazdğm gbi bu dönemde artık ne bayanlara da ne de erkeklere güvenlmyr ıhanetden yuvalar yıkılyr ve ben bu sitede bu yazıları çok okyrm. daha oncede zaten bu guven konusunda sorunlar yaşadğm için artık daha temkinliyim bir şey varsa gerıye atamam sonuna kadar giderım. bu arada olay çözüldü otrdk knştuk. gerçi bana kızdı nıye takıp edyrsn dye. ama hiç de dınlemdm artık bana ajan dyr korku da aldı bıraz olsun
senin endişelerini çok ıyı anlıyorum tatlım.bu devirde ne yazık kı fazla medenıce guven olmuyor .aynı sekılde ben de daha onceden güven konusunda sarsılmıstım .bu ılıskımden oncekı ılıskım 4 yıllık bır ılıskıydı hıc bırseyını kontrol etmezdım fazlasıyla guvenırdım onun da benı sevdıgınden emındım sevıyordu da .ama kendısı rahatlıgın vermıs oldugu sebeblerle canı sıkıldıkca beni aldatmıs .4 yıl boyunca hayatına gırmeyen kalmamıs .ve hepsını ben bır anda tesadufen ogrenmıstım .haberımın olmadıgı gızlı hattımı desem ,hıc bılmedıgım msn adresınımı facebook hesabınımı hıc bırınden haberım yoktu .tesadufen cıktı hersey ortaya .benım okul arkadaslarımdan bırıne facede sarkıntılık yapmıs .arkadasımm mesajları bana gostermesıyle bır anda sadece 1 gunluk ufak bır takıbe gectım .kendılerı de acemı capkındır .butun sıfrelerının gızlı soru yanıtını annesının dogum yerını gercek olarak cevaplamıs .o haberım olmayan butun hesaplarının sıfrelerını patlattıgımda gorduklerımden sonra basımdan kaynar sular dokuldu sandım .maıllerde oyle fotograflar vardıkı cınsel organının fotograflarını paylasmıs kızlarla.kızlarda abuk subuk yerlerını acıp buna gondermıs .ustelık bunları yapabılecek ınsan degıl ozel bır sırkette yonetıcıydı .yanı baktıgında adam sanırsın ama ınanın o'nu ben 4 yıl sonra tanıdım .bana acıklama olarak da ben senı cok sevıyorum sadece canım sıkılıyordu bıraz macera olsun eglenmek amaclı yaptım demıstı .hıc affetmedım dırek yolları ayırdım .yanı erkek mılletı bası bos bırakılmaz su devırde .ha ajanlık yapan aldatılmaz mı aldatacagı varsa zaten aldatır dogru ama ,en azından takıpde olduklarının cın gıbıde eslerı olduklarını bıldıklerı surece aldatabılmek ıcın cok kafa patlatmaları gerekecek zeka gerekıyorturk erkegı bu kadar kafa yormaya gelmez kaderıne boyun eger azraılıne (esıne ) teslım olur
sert konuşabilirim baştan özür diliyorum
arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.
bu konuyu ben burada benı yargılayın dıye açmadım sadece sızden yardım ıstedım ama hemen yargılamalara başlanıyor şöyle yanlış yaptın böyle yanlış yaptın dye actgmda konuyu çok kötydm zaten açtgımda da bin pişman oldum konunun kapatılmasını ıstyrm
Canim zaten konu acani genellikle pisman ediyorlar :) sonrada deniliyorki, "ee olumlu olumsuz yorumlara acik degilsen konu sahibi yazmayacakdin ozaman " insan zaten birine anlatamadigi dertlesmek istedigi icin buraya ozelini yazip destek beklerken yada daha yapici yorum beklerken bazen hos olmayan yorumlar yazilabiliyor. Sen canini sikma .. zaten olayda tatliga baglandi , bundan sonra gene suphelenirsen caktirmadan takibini yapablirsin bence.
ya canım konuyu açtım gsm şifresini aldım dedikten snra bi güldüm.bende yaptım hatta bende sinir olup ona belli ettim ama ayrılık derecesine geldik.bugun yine bu konu yüzünden tartıştık hala küsüz yani seninki nerden biliosun falan die cıkışmadı mı:26: kusura bakma hiç bi yorumu okumadım ama bunu cok merak ettim.biz bu durum yüzünden ayrılcaz gibi zatn ..:97:
merhaba kızlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum 2.5 yıla yakın bir beraberliğim var artık son zamanlar bende bir takım guvensizlikler oluştu zaten yapı olarak da şüpheli biriyimdir. bır gun bulustgmzda cep telınden şifre alıp gsm operatorunden fatura dökümanlarını çıkardım kendsının 2 yaş küçük bir erkek kardeşi var tabi onun da kız arkdşları var kendı hattı kntrlu oldgu ıcın annesı babası kardeşi erkek arkdsmın hattını kullanırlar bende faturaları takıp etmeye basladım. yabancı numaralar cıktı ben kardesının kız arkdslarıdır dye ustelemedım taki bir numara bulana kadar sevgılımın erkek kardesı aksam işe gdyr gece gelyr gunduz çalısmyr sevglmde evıne yakın bır yerde sabah 8 aksam 5 çalısır bu buldgm numara gunduz erkek arkdsmın işte oldgu saatlerde uzun uzun knslms dıkkatımı sadece bu numara çekmesı dger numaralar aksam arandgı ıcın annesı babası knsmsdr dye dusundum bu numara kafamı kurcalamaya basladı bır yandan da boyle bır sey olamaz dyrm yapmaz dyrm bu gun tekrar baktım dokumanlara sabah yaklasık 1 saat knslms cıldrdım aradım hemen ben knsmadm dyr kım knsdu o zaman dedım kardesım knsmstr dye sabah sabah yanına mı gelyr dedım evet dedı uymyr dedı numarayı verdım bır bayan bu aradı bu x bayan annesının yakın arkdsıymıs bu arada annesı gençtr sevgılımın yan yana geldm mı abla kardes gbı gozukurler bu kadında 37 falan yaslarında bekar evlenmemıs bır ara kışın bu kadın ve kardesı sevglmın evınde kalmıslardı annesının cocukluk arkdslaryms cok samımılerms bende kızmstm bekar kadının ne ısı var dye o da bana kızmstı annem yasındakı kadından mı kıskanyrsn dye. bu kadın sevglımın erkek kardesının facesınde eklı knsmaları da var samımıler. erkek arkdsmın facesınde kayıtlı dgl. ben dedım sen knsyrsn kardesın dgl yemınler ettı defalarca oyle bır sey yok benım samımıyetım yok kardesım knsyr dye annesıyle de knstm annesı de o kadın ıcın senı bılyr dugununuze de gelıcek oyle bır sey olamaz falan dedı bu arada ben ılk ona numaraya sordgmda bılmyrm dedı snra annesının cebıne bakmıs o kadının ısmını görmus snra baktım telı mesgul onunla knsyr madem annesının cep telınde o kadına aıt oldgnu anladı numarayı daha nıye arayır knsyr kızlar kafayı yıycgm yha guya dedgne göre bu kadınlar erkek arkdsmın kucuklgunu bılırlerms arada 13 yasş var dusundkce cıldryrm bu kadın ıst dısında doguda yasyr offff sızce boyle bır sey varmdr
ben senın bu yazını okuyamadım .ne tuaf kısa kısa yazmıssın ..düzgün açık açık yazsanız olmazmı yaa...
sert konuşabilirim baştan özür diliyorum
arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.
ben senın bu yazını okuyamadım .ne tuaf kısa kısa yazmıssın ..düzgün açık açık yazsanız olmazmı yaa...
Burası azarlama yeri değil..Hâd bildirme yeri hiç değil..Kişi, burada yardım almak için konu açıyor..Yaptıklarının cezasını vermek, eleştirmek kimsenin haddi değil..Hele bizlerin hiç değil..Doğru yolu göstereceğinize, kişi üzerinde hiçbir hakkınız olmamasına rağmen azarlıyorsunuz..
Bir de giriş kısmında ''sert'' konuşacağım'' deyip konuştuklarınızı hafifletme çabasına girip, kendinizi övgüyle bitiriyorsunuz cümlelerinizi..
Biraz empati ve saygı dilerim arkadaşımız adına..
Bu kadar dikkat ediyorsunuz mâdem ; bunu yazarken siz de ''mı'' ekini ayrı yazmalıydınız..Ayrıca ''tuaf'' ne demek..Tuhaf kelimesinde bulunan ''h'' harfi nerede ??
Eleştiriyorsanız kendiniz de dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum..
Sevgiyle kalın..
Kişi yardım istemek için konuyu açmış ben de kendi çapımda yardım etmiş olamaz mıyım? Eleştiri de bir yol gösterme şeklidir. Kendi fikrimi belirttim; yargılayıp yargılamamak ya da ne şekilde yazacağım bana kalmış, kimseyi ilgilendirmez. O zaman yazsın baştan eleştirmeyin diye. Üstelik sizi niye ilgilendiriyor benim ne yazdığım?
Ayrıca ben de çok rahatsız oldum konu sahibi kişinin yazış şeklinden, sesli harflerin suyu mu çıktı? Kaç yaşına gelmiş insanlarız burada lütfen biraz daha dikkat edelim yazarken. Hem siz de madem bu kadar dikkatlisiniz soru eklerine falan, avukatı kesildiğiniz kişinin yazış şekline bakın ilk önce.
''Yazış şekli'' diye birşey yok Türkçemizde:)) Ben de bunu söylüyorum işte:) Eleştirenler kendi yazım kurallarına baksın diyorum..Avukat kesilmek tabiri çok amiyâne..
Bu yüzden sanırım mantaliteler eşit olmadığından anlamamışsınız..
Burada herkesin yazdığına herkes cevap verebilir..Fakat bu şekilde konuyu saptırıyorsunuz yazım kurallarına vurgu yaparak..Zaten editör uyarısını yazmış buraya..Sürekli aynı şeyleri söylemenin anlamı yok..
Cevap yazmayın konu dağılmasın..
Ahkam kesmenizden dolayı size yazdım..
Sevgiyle kalın..
Kişi yardım istemek için konuyu açmış ben de kendi çapımda yardım etmiş olamaz mıyım? Eleştiri de bir yol gösterme şeklidir. Kendi fikrimi belirttim; yargılayıp yargılamamak ya da ne şekilde yazacağım bana kalmış, kimseyi ilgilendirmez. O zaman yazsın baştan eleştirmeyin diye. Üstelik sizi niye ilgilendiriyor benim ne yazdığım?
Ayrıca ben de çok rahatsız oldum konu sahibi kişinin yazış şeklinden, sesli harflerin suyu mu çıktı? Kaç yaşına gelmiş insanlarız burada lütfen biraz daha dikkat edelim yazarken. Hem siz de madem bu kadar dikkatlisiniz soru eklerine falan, avukatı kesildiğiniz kişinin yazış şekline bakın ilk önce.
Evet konu sahibinin avukatı kesilerek konuyu saptırmanıza gerek yok. Lütfen dikkat edin. Ben amiyane tabirlerle ahkam keserek cevap vermişim, bir arkadaş da okuyamadığından şikayet etmiş. Ne yapalım, biz de böyleyiz. İsterseniz sizin "mantalitenizle" eşit olan insanlarla tartışabilirsiniz, bize cevap vermek zorunda değilsiniz :)
Bu arada, unutmadan... "Birşey" ayrı yazılır. Doğrusu: bir şey. Hatırlatayım dedim
sizin ki bence ne yardım etmek ne de eleştrı yapmak oldu direk yargıladınız beni moralımı daha da bozdunuz sıze sadece sonucu sordum yaptıklarımn doğru mu yanlıs mı oldgnu sormadım kı bunlar benım doğrularım yaptgnız saygısızlk oldu burada fıkırlerını yazarken lutfen daha saygılı olalım. ayrıca herkesin bir yazış tarzı vardır benımkı de böyle kımse için de yazımı değişteremem okumak ısteyen okur anlar yorum yapar anlamayan da yazmaz yazmasında zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?