Düşündükçe çıldırıyorum

canım destekledğn için tşk ederım gerçekten de dedgm gbı bu dönemde artık ınsanlara guvenılmyr erkekleerde kadınlarada. kadınlarda artık aldtyr ya da yuva yıkyr erkeklerde aynı. zamanın da guvenıp acılar çektgm çektgm ıcın şimdi daha temkinliyim dedgn gbı bırazda yapı meselesı

neyse ki sorun çözüldü bana ilk başta kızdı nıye benı takıp edyrsn dye şimdi bana ajan dyp duryr ama gerçekten korku aldı gbıme gelyr

desteklerin için tşk ederım daha önce de yazdğm gbi bu dönemde artık ne bayanlara da ne de erkeklere güvenlmyr ıhanetden yuvalar yıkılyr ve ben bu sitede bu yazıları çok okyrm. daha oncede zaten bu guven konusunda sorunlar yaşadğm için artık daha temkinliyim bir şey varsa gerıye atamam sonuna kadar giderım. bu arada olay çözüldü otrdk knştuk. gerçi bana kızdı nıye takıp edyrsn dye. ama hiç de dınlemdm artık bana ajan dyr korku da aldı bıraz olsun

ben lisans mezunuyum türkçem de gayet iyidir normal hayatımda türkçem yazılarım knşmam gayet iyidir ama bu klavye de msjlarda böyle yazyrm bu yılların vermiş oldgu alışkanlık arkadaşlara tekrar söylyrm anlamayan okumasın yorum da yapmasın lütfen bir çok arkadaş okuyor anlıyor. ben burda karısık daha ne yazılar okudum anladım. bence de çok abartıldı bu konu

senin endişelerini çok ıyı anlıyorum tatlım.bu devirde ne yazık kı fazla medenıce guven olmuyor .aynı sekılde ben de daha onceden güven konusunda sarsılmıstım .bu ılıskımden oncekı ılıskım 4 yıllık bır ılıskıydı hıc bırseyını kontrol etmezdım fazlasıyla guvenırdım onun da benı sevdıgınden emındım sevıyordu da .ama kendısı rahatlıgın vermıs oldugu sebeblerle canı sıkıldıkca beni aldatmıs .4 yıl boyunca hayatına gırmeyen kalmamıs .ve hepsını ben bır anda tesadufen ogrenmıstım .haberımın olmadıgı gızlı hattımı desem ,hıc bılmedıgım msn adresınımı facebook hesabınımı hıc bırınden haberım yoktu .tesadufen cıktı hersey ortaya .benım okul arkadaslarımdan bırıne facede sarkıntılık yapmıs .arkadasımm mesajları bana gostermesıyle bır anda sadece 1 gunluk ufak bır takıbe gectım .kendılerı de acemı capkındır .butun sıfrelerının gızlı soru yanıtını annesının dogum yerını gercek olarak cevaplamıs .o haberım olmayan butun hesaplarının sıfrelerını patlattıgımda gorduklerımden sonra basımdan kaynar sular dokuldu sandım .maıllerde oyle fotograflar vardıkı cınsel organının fotograflarını paylasmıs kızlarla.kızlarda abuk subuk yerlerını acıp buna gondermıs .ustelık bunları yapabılecek ınsan degıl ozel bır sırkette yonetıcıydı .yanı baktıgında adam sanırsın ama ınanın o'nu ben 4 yıl sonra tanıdım .bana acıklama olarak da ben senı cok sevıyorum sadece canım sıkılıyordu bıraz macera olsun eglenmek amaclı yaptım demıstı .hıc affetmedım dırek yolları ayırdım .yanı erkek mılletı bası bos bırakılmaz su devırde .ha ajanlık yapan aldatılmaz mı aldatacagı varsa zaten aldatır dogru ama ,en azından takıpde olduklarının cın gıbıde eslerı olduklarını bıldıklerı surece aldatabılmek ıcın cok kafa patlatmaları gerekecek zeka gerekıyor turk erkegı bu kadar kafa yormaya gelmez kaderıne boyun eger azraılıne (esıne ) teslım olur

haklısın canım yapılan yanlışlarda sessiz kalmamak gerekli ben kendisine de dyyrm aldatrsan seni silerim ki daha önce de baska birini sildim. eglence amaçlı da olsa tek gecelık de olsa ben kabul edemem bılmyrm

Bence arkadasim bu paranoyaklik degil , eger suphe duyarsan arastirmada yaparsin sifre takibide yaparsin facebook'a da girersin. yani aldatiliyorum diye suphe kemiriyorsa her yolu denersin. Bu yuzden size katilmiyorum. Ozel hayat demisiniz . Erkekler, bayanlari altacak , bizde aman ozel hayat deyip kendi haline birakip ne halt yerse yesin O onun ozel hayati diyecegiz oylemi ?? eslerin arasinda sifre msn facebook saklanmasi tarafi degilim, sifreyi bildigin halde girmiyorsun iste ozaman kisiye saygidir bence. Tabi herkezin dusuncesi farkli, sizin dusuncenizede saygi duyuyorum. Burda insan neler neler okuyor , nisanliyken aldatilmis , evlendigi ilk ay ogreniyor falan, bunlarin hepsini burda yazilan topiklerde okuyoruz malesef...

Canim zaten konu acani genellikle pisman ediyorlar :) sonrada deniliyorki, "ee olumlu olumsuz yorumlara acik degilsen konu sahibi yazmayacakdin ozaman " insan zaten birine anlatamadigi dertlesmek istedigi icin buraya ozelini yazip destek beklerken yada daha yapici yorum beklerken bazen hos olmayan yorumlar yazilabiliyor. Sen canini sikma .. zaten olayda tatliga baglandi , bundan sonra gene suphelenirsen caktirmadan takibini yapablirsin bence.

desteğin için tşk ederim. canım şu an allaha şükür iyiyiz umarım bir daha böyle tatsızlık yaşamayız.güvenme de artık zamanla olucak bir şey. yaşayıp göreceğiz

ya canım konuyu açtım gsm şifresini aldım dedikten snra bi güldüm.bende yaptım hatta bende sinir olup ona belli ettim ama ayrılık derecesine geldik.bugun yine bu konu yüzünden tartıştık hala küsüz yani seninki nerden biliosun falan die cıkışmadı mı:26: kusura bakma hiç bi yorumu okumadım ama bunu cok merak ettim.biz bu durum yüzünden ayrılcaz gibi zatn ..:97:

canım ben fatura dökümlerini çıkardım dynce bana dedı kı gsm operotörunden mi gttin çıkardın dedı nasıl veriyorlar ki veremezler dedı sana. tahmınler yuruttü. gidip soracağım müşteri hizmetlerine dedı aramıs sormuş ınternetten buldun dedı bana şifre alarak dmı dedı bende evet dedım pekı şifreyı nasıl aldın telimden dedi. snra bende açıkladım herseyı. baska bir şey desen bıle kı müşteri hizmetlerınden öğrenlyr canım. senınkı de öğrenır yani.

ben senın bu yazını okuyamadım .ne tuaf kısa kısa yazmıssın ..düzgün açık açık yazsanız olmazmı yaa...

Burası azarlama yeri değil..Hâd bildirme yeri hiç değil..Kişi, burada yardım almak için konu açıyor..Yaptıklarının cezasını vermek, eleştirmek kimsenin haddi değil..Hele bizlerin hiç değil..Doğru yolu göstereceğinize, kişi üzerinde hiçbir hakkınız olmamasına rağmen azarlıyorsunuz..

Bir de giriş kısmında ''sert'' konuşacağım'' deyip konuştuklarınızı hafifletme çabasına girip, kendinizi övgüyle bitiriyorsunuz cümlelerinizi..

Biraz empati ve saygı dilerim arkadaşımız adına..

ben senın bu yazını okuyamadım .ne tuaf kısa kısa yazmıssın ..düzgün açık açık yazsanız olmazmı yaa...

Bu kadar dikkat ediyorsunuz mâdem ; bunu yazarken siz de ''mı'' ekini ayrı yazmalıydınız..Ayrıca ''tuaf'' ne demek..Tuhaf kelimesinde bulunan ''h'' harfi nerede ??

Eleştiriyorsanız kendiniz de dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum..

Sevgiyle kalın..

Son düzenleme:

Kişi yardım istemek için konuyu açmış ben de kendi çapımda yardım etmiş olamaz mıyım? Eleştiri de bir yol gösterme şeklidir. Kendi fikrimi belirttim; yargılayıp yargılamamak ya da ne şekilde yazacağım bana kalmış, kimseyi ilgilendirmez. O zaman yazsın baştan eleştirmeyin diye. Üstelik sizi niye ilgilendiriyor benim ne yazdığım?
Ayrıca ben de çok rahatsız oldum konu sahibi kişinin yazış şeklinden, sesli harflerin suyu mu çıktı? Kaç yaşına gelmiş insanlarız burada lütfen biraz daha dikkat edelim yazarken. Hem siz de madem bu kadar dikkatlisiniz soru eklerine falan, avukatı kesildiğiniz kişinin yazış şekline bakın ilk önce.

''Yazış şekli'' diye birşey yok Türkçemizde:)) Ben de bunu söylüyorum işte:) Eleştirenler kendi yazım kurallarına baksın diyorum..Avukat kesilmek tabiri çok amiyâne..
Bu yüzden sanırım mantaliteler eşit olmadığından anlamamışsınız..

Burada herkesin yazdığına herkes cevap verebilir..Fakat bu şekilde konuyu saptırıyorsunuz yazım kurallarına vurgu yaparak..Zaten editör uyarısını yazmış buraya..Sürekli aynı şeyleri söylemenin anlamı yok..

Cevap yazmayın konu dağılmasın..
Ahkam kesmenizden dolayı size yazdım..
Sevgiyle kalın..

Son düzenleme:

Evet konu sahibinin avukatı kesilerek konuyu saptırmanıza gerek yok. Lütfen dikkat edin. Ben amiyane tabirlerle ahkam keserek cevap vermişim, bir arkadaş da okuyamadığından şikayet etmiş. Ne yapalım, biz de böyleyiz. İsterseniz sizin "mantalitenizle" eşit olan insanlarla tartışabilirsiniz, bize cevap vermek zorunda değilsiniz :)

Bu arada, unutmadan... "Birşey" ayrı yazılır. Doğrusu: bir şey. Hatırlatayım dedim

sizin ki bence ne yardım etmek ne de eleştrı yapmak oldu direk yargıladınız beni moralımı daha da bozdunuz sıze sadece sonucu sordum yaptıklarımn doğru mu yanlıs mı oldgnu sormadım kı bunlar benım doğrularım yaptgnız saygısızlk oldu burada fıkırlerını yazarken lutfen daha saygılı olalım. ayrıca herkesin bir yazış tarzı vardır benımkı de böyle kımse için de yazımı değişteremem okumak ısteyen okur anlar yorum yapar anlamayan da yazmaz yazmasında zaten.

O kadar komik ki bu tavrınız..Kendinizi at yarışı pistinde sanmışssınız..Daha önceden de bunu çok konuda yapmışsınız.. Aaa bu arada özelden size adımı ve soyadımı yazacağım..Akdeniz Üniversitesi'nde Mühendislik fakültesinde, doktorasını yapan ve uluslararası seminer ve kongrelerde makalelerim ve başarı ödüllerim var..

Lütfen terbiyesizleşmeyin..Eğer ben konu sahibini uyarsaydım siz dikkat edebilirdiniz yazdığınıza..

Son düzenleme:

Ben de kendi fikrime göre yardım etmeye çalıştım anlatabildim mi? Söylediklerim hoşunuza gitmemiş olabilir. Sizin istediğiniz tarzda yazma zorunluluğum yok. İlişkiniz hakkında hayırlısı neyse o olsun. Benim yazdıklarımı okumak zorunda da değilsiniz. İyi akşamlar

*sizi engelliyorum, mümkünse bir daha cevap yazmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…