Keske direkt annesine bu olayi yansitmasaydin canim ya,burda ufaciik bi hata yapmis olabilirsin.Erkek arkadasina da gidip bu sekilde konusmak yerine belki bir arastirsaydin ya da erkek arkadasinla oturup guzelce aciklasaydin durumu daha iyi olabilirdi belki...Sen biraz buyutuyor olabilirsin,ama icinde suphe varsa arastir,konus iyice.Umarim yoluna girer.
annesı benı aradı ben gdıp sylemdm o annesıne anlatms uzun suredr takıp edyrm hatta okadının oldgnu bıle anlamıstım cunku gızlıden aradım şivesı dogu şivesıydı ve ses tonunu da çok genç gelmyrdu. geçen sordum da ona hanı kışın sız de kalan annenın cocukluk arkdsları var yha dedım onlarla görüşyrmsn dedım yok ben görüşmyrm annem görüşyrdr dedı bende faturasında numarasını görunce yalan knstgnu dusundum ıyıce sınırlendm sabrım kalmadı bırden o sınırle patladım bana ben evlılık hayallerı kuryrm maddı anlamda bırıkım yapyrm bızım ıcın mesaıler yapyrm sen nelerın peşindesın dedı
valla canım erkek arkadaşının kardeşi niye konuşuyor onu anlamadım ben ,ne kadar samimi olurlarsa olsunlar ,telefonda 1 saatlik konuşma ancak sevgiliyle olur .az önce erkek kardeşimi aradım 1 saattir telefonu meşgul sözlüsüyle konuşuyor ,yani bana hiç masum gelmedi .şüphelerin doğrultusunda gerekli araştırmalarını yap.
insanlara güvenmem ben .cünkü bazı kadınlar var kendilerinden genç erkeklerle bile gönül ilişkisine girebilir.isterse annesinn arkadaşı olsun güvenmiyorum ben insanlara .
ben böyle birsey yapmazdim..
mesela özellikle gidip telefon dökümüne dikik dikik bakmazdim ,benimkinede bakilmasini istemezdim sevgili sadece kocam bile olmayan biri beni bu kadar didiklesin
bunu yapma nedeniniz güvensizlik madem hic güvenmiyorsun birlikte olma böyle ömür gecmez
kimle kac saat kac dk konustuyla ,belki düsündügünüz gibi farkli amacla konusuyor
ama size hayir diyor bu güvensizlikle ne kadar yasanir
beyninizi cok yoruyorsunuz..güven yoksa iliskide yoktur..sana birsey yapiyorsa da evet yaptim demez
annesı benı aradı ben gdıp sylemdm o annesıne anlatms uzun suredr takıp edyrm hatta okadının oldgnu bıle anlamıstım cunku gızlıden aradım şivesı dogu şivesıydı ve ses tonunu da çok genç gelmyrdu. geçen sordum da ona hanı kışın sız de kalan annenın cocukluk arkdsları var yha dedım onlarla görüşyrmsn dedım yok ben görüşmyrm annem görüşyrdr dedı bende faturasında numarasını görunce yalan knstgnu dusundum ıyıce sınırlendm sabrım kalmadı bırden o sınırle patladım bana ben evlılık hayallerı kuryrm maddı anlamda bırıkım yapyrm bızım ıcın mesaıler yapyrm sen nelerın peşindesın dedı
canim oncelikle siniriini yatistir biraz. en ufak birseyde bukadar tepki verme. belki senin kizacagini dusundugu icin sevgilin soylemeye cekinmistir senden. zaten erkekler hep inkar eder.
olayi unutmus gibi yapip, tekrarlayacakmi telefon gorusmeleri diye takibe alabilirsin caktirmadan.
sevgilinin, annesinin arkadasiyla bir iliski kuracagini sanmiyorum, fakat o bayan yanlizliktan sevgilinle ugrasiyor olabilir.
Ayrica yorum yapan arkadaslar demisler ki, ozeline girme, dokumana bakilirmi guvensiz falan filan, kizlar siz suphelenseniz bu sekilde davranmazmisiniz?? bir bayan suphelenince aklina heryol geliyor ..
Konunuzu okumak istedim.Biraz da okudum.İmla hatalarına çok dikkat etmem ama işin açığı sesli harfleri yutmuş olmanız dikkatimi dağıttı :)
yorumun ıcın tşkler canım bızım herseyden once 2.5 yıla yakın cıddı bır beraberlgmz vardı sıradan bır sevgılı olarak görmedım kendısını şüphe duyyrsam tabı kı arastrcgm boyle bır seyı bende yapsam o da arastrrdı bır saat oncesınde knstm artık o numarayla knsmycksn dedım kardesın knsyrsa eger dedım bır kac kere daha knsr olayı anlatır dedı snra knsmaz dedı gerçi amacı aldatmaksa yenı hat alır knsr o da çözum dgl az once btrmek ıstyrm dedım sinirlendi bosu bosuna sen 2 yılımızı bıtır dedı kapattı
rica ederim .. canim seni kendinden yasca annesinin arkadasiyla aldatacagini hic ama hic ihtimal vermiyorum, bence bu fikri kafandan atmalisin. onemli olan senden niye gizliyor konustugunu, biraz sular durulsun onuda itiraf eder merak etme.
merhaba kızlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum 2.5 yıla yakın bir beraberliğim var artık son zamanlar bende bir takım guvensizlikler oluştu zaten yapı olarak da şüpheli biriyimdir. bır gun bulustgmzda cep telınden şifre alıp gsm operatorunden fatura dökümanlarını çıkardım kendsının 2 yaş küçük bir erkek kardeşi var tabi onun da kız arkdşları var kendı hattı kntrlu oldgu ıcın annesı babası kardeşi erkek arkdsmın hattını kullanırlar bende faturaları takıp etmeye basladım. yabancı numaralar cıktı ben kardesının kız arkdslarıdır dye ustelemedım taki bir numara bulana kadar sevgılımın erkek kardesı aksam işe gdyr gece gelyr gunduz çalısmyr sevglmde evıne yakın bır yerde sabah 8 aksam 5 çalısır bu buldgm numara gunduz erkek arkdsmın işte oldgu saatlerde uzun uzun knslms dıkkatımı sadece bu numara çekmesı dger numaralar aksam arandgı ıcın annesı babası knsmsdr dye dusundum bu numara kafamı kurcalamaya basladı bır yandan da boyle bır sey olamaz dyrm yapmaz dyrm bu gun tekrar baktım dokumanlara sabah yaklasık 1 saat knslms cıldrdım aradım hemen ben knsmadm dyr kım knsdu o zaman dedım kardesım knsmstr dye sabah sabah yanına mı gelyr dedım evet dedı uymyr dedı numarayı verdım bır bayan bu aradı bu x bayan annesının yakın arkdsıymıs bu arada annesı gençtr sevgılımın yan yana geldm mı abla kardes gbı gozukurler bu kadında 37 falan yaslarında bekar evlenmemıs bır ara kışın bu kadın ve kardesı sevglmın evınde kalmıslardı annesının cocukluk arkdslaryms cok samımılerms bende kızmstm bekar kadının ne ısı var dye o da bana kızmstı annem yasındakı kadından mı kıskanyrsn dye. bu kadın sevglımın erkek kardesının facesınde eklı knsmaları da var samımıler. erkek arkdsmın facesınde kayıtlı dgl. ben dedım sen knsyrsn kardesın dgl yemınler ettı defalarca oyle bır sey yok benım samımıyetım yok kardesım knsyr dye annesıyle de knstm annesı de o kadın ıcın senı bılyr dugununuze de gelıcek oyle bır sey olamaz falan dedı bu arada ben ılk ona numaraya sordgmda bılmyrm dedı snra annesının cebıne bakmıs o kadının ısmını görmus snra baktım telı mesgul onunla knsyr madem annesının cep telınde o kadına aıt oldgnu anladı numarayı daha nıye arayır knsyr kızlar kafayı yıycgm yha guya dedgne göre bu kadınlar erkek arkdsmın kucuklgunu bılırlerms arada 13 yasş var dusundkce cıldryrm bu kadın ıst dısında doguda yasyr offff sızce boyle bır sey varmdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?