abartmışsın ve çok ayıp etmişsin bence.
büyük ihtimal annesi konuşuyor onla.
genç bir erkek yaşlı bir bayanla telefonda konuşmaz, yapıcaksa başka şeyler yapar 1 saat konuşmaz ama bence.
bence bir özür dilemelisin hepsinden. annesi bile girmiş işin içine ya. çok ayıp.
abartmışsın ve çok ayıp etmişsin bence.
büyük ihtimal annesi konuşuyor onla.
genç bir erkek yaşlı bir bayanla telefonda konuşmaz, yapıcaksa başka şeyler yapar 1 saat konuşmaz ama bence.
bence bir özür dilemelisin hepsinden. annesi bile girmiş işin içine ya. çok ayıp.
arkadaşım ne güven var ilişkinizde ne de saygı...
bunlara rağmen erkek arakdaşın iyi dayanmış bunca zaman ne diyeyim....
Ben okurken hicte zorluk cekmedim arkadaslar, gayet anlasilir tercumana gerek olmayan bir yazi.
Konu sahibi, canim son durum nedir ?
canım gece durmadan aradı knsmak ıstemdm ayrılmak ıstedgmı syldm ben ıstemyrm ayrılmak bırakmam ben senı boşyere ustelık dedı. bu sabah tekrar baktgmda yabancı numaralar da gördum sureklı degısık numaralar sözlumun erkek kardesının kız arkdsı çok çevresı geniş şahsen tanyrm da bılyrm. yıne aynı sorunlar olucak kavga edcgz dedı hattını degstrdı sıfreyı de aldım ondan yenı hattının guvenmyrsan bakarsın dedı. o kadınla da kardesın ya da annen knscaksa dedım gızlı den arasın dedım tamam dedım. böyle çözüldü bakalım. zaman ne göstericek
yani olay tatligi baglandi hattini degistirdi ve sifresini verdi. iyi olmus canim. Tabi senin gene aklinda suphelerin devam ediyor dimi:) e normal insan bir kere guvensizlik yasiyorsa tamiri olmuyor. Ama cok ustune gitme zamana birak. bu olay icinde ayrilma sozlunden bence.
sert konuşabilirim baştan özür diliyorum
arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.
üzgünüm ben düşündüklerimi yazdım. haklı olsan haklı olduğunu söylerdim, yargılanmak istemiyorsan da beni eleştirmeyin yazabilirdin başta. aranızdaki sorunu hallettiğinize sevindim ama birbirinize güvenmeden nasıl evleneceksiniz, evlenince de mi numaralarını karıştıracaksın? birbirinize güvenmiyorsanız evlenmenin ne anlamı var? asıl böylesi daha kötü bence
annesı benı aradı ben gdıp sylemdm o annesıne anlatms uzun suredr takıp edyrm hatta okadının oldgnu bıle anlamıstım cunku gızlıden aradım şivesı dogu şivesıydı ve ses tonunu da çok genç gelmyrdu. geçen sordum da ona hanı kışın sız de kalan annenın cocukluk arkdsları var yha dedım onlarla görüşyrmsn dedım yok ben görüşmyrm annem görüşyrdr dedı bende faturasında numarasını görunce yalan knstgnu dusundum ıyıce sınırlendm sabrım kalmadı bırden o sınırle patladım bana ben evlılık hayallerı kuryrm maddı anlamda bırıkım yapyrm bızım ıcın mesaıler yapyrm sen nelerın peşindesın dedı
Selen herseyden once duzgun yazar misin kelimelerin harflerini yiyorsun, nokta virgul zaten hak getire, hiç birsey anlasilmiyor!
Anlayan arkadaslari tebrik etmek lazim
ben yıllardr böyle yazyrm alışmışım anlayan çok ıyı anlyr yorumunu da yapyr kusura bakmayın ama anlaşılmıycak bir şey yok
sert konuşabilirim baştan özür diliyorum
arkadaşım sen ne kadar paranoyak bir insanmışsın, gidip adamın fatura dökümanlarını çıkarmışsın numaraları araştırmışsın kaç dk konuşulmuş vs yuh.. ya bu kadar mı güvenmiyorsun sen sevgiline?? ben sevgilinin yerinde olsam direk ayrılırdım bayağı bir karışmışsın maşallah, zavallı adamcağız. kendi kendine kuruntu yapmışsın bir de sevgilini suçlamışsın. ayıp yaa... eskiden aşklar daha temiz, daha güzeldi. şimdi iki uyduruk mesaja, facebooka kaldı. sen sevgilinin seni aldattığını hareketlerinden gözünden anlamıyorsun faturalarını konuştuğu numaraları kaç dk konuştu diye inceliyorsun ona göre karar veriyorsun. o zaman sen onu hiç tanımamışsındır ki. artık günümüzde millet sevgilisinin aldattığını mesajlardan facebooktaki dürtmelerden twitterdaki etiketlemelerden msndeki titreşimlerden anlıyor. paranoyak davranmışsın ayıp insan biraz saygılı olur karşısındakinin özel hayatına. sevgilisiniz diye her şeyi paylaşacaksınız diye bir şey mi var? kaldı ki evli olsanız bile olmamalı herkesin kendine özel bir hayatı vardır. insanlar artık karşısındakinin facebook, msn şifresini istiyor, ne saçmalık. benim sevgilim cesaret edecek de telefonumu alıp bir şifreyle fatura bilgilerime ulaşacak kiminle ne kadar görüştüm hesap edecek numaraları araştırıp bana soracak kim bu diye. iki kelime konuşmasına fırsat vermeden ayrılırdım senin bana olan sevgin bu mu sevginin temelinde saygı vardır güven vardır sen bana hiç mi güvenmiyorsun derdim. iyi sevgiliniz kaçmamış sizden. bravo valla. yazık üzülüyorum şu erkeklere, allahtan böyle biri değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?