- 20 Ağustos 2015
- 6.538
- 15.760
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan boşanmak istemiyor şehir değiştirmek vs istiyor o yüzden sanmiyorim telefondan şifre vs de yok ama insan oğlu daha yapmaz diyemem yapabilirNasıl yani resmî olarak gidip boşanacaksınız ? Sonra tekrar evleneceksiniz ? Eşiniz çok zeki bi adam. Sizde oldukça saf.. bu bi plan olmasın tazminat vs bişey verilmeden boşanmak için ? Bence bu adamın peşini bırakmayın. Bu söylediğinizden sonra ben ortada çok daha kötü şeyler döndüğünü düşünüyorum. Hala beraber olabilirler o kadınla.
Hımm sadece düzen diyorsun olabilir ben me kadar seviyorum ko şuan oda var ben kendime tekrar dizen kurarım.da o zor.kurarAffeder misin bilemem de eşin seni sevmiyor içinde bulunduğu durum pişmanlık o da düzeni bozulacağı için, seni sevdiğini hatırladığından değil yani.
Babası zamanında annesine yaşatmış sağolsun oda aynısını bana yaşattı allah büyük kimsnein yanına kalmaz ben bu dünyada da öteki dünya da gaspa sormak istiyorum.Her eşiyle mutsuz olan , eşinden sevgi saygı vs görmeyen kadın yada erkek gitsin aldatsin ozaman bahanede hazır nasılsa ben seni cokseviyodum ama sen beni bu hale getirdin ! Bunun yolu aldatmak değil bosanmaktir kocanıza kötü davrandiysaniz sizden ayrılmak isteyebilirdi ama o aldatmayi seçmiş demekki karakterinde bu var ve en ufak bi boşluğa düştüğünde bunu yine yapacaktır . Size boşan yada boşanma demek bize düşmez hayat sizin ancak yaşınız genç sanırım ilerde keşke demeyin en önemlisi bu.. hakkınızda hayırlısı olsun.
Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle davran. Gururu da boşver insanlarına. Asıl mesele sensin. Sen ne istiyorsun.Eşim beni sevseydo aldatmazdı evet gucsuzum çünkü abim.ve kardeşlerim.disunda destek yoktu annem ve babam.ben hamalıymışım.gibi davrnaiyor boşanma.meselesini namus olayına çevirdiler ben şuan bu durumu kaldıramıyorum ve mutlu olacağıma da inanmıyorum kızım ama bir-ac gündür çok mutlu ağlayan anne baba resminden ziyade gülen sürat çizmiş çocuğumun da arkasına saklanmıyorum ama çok zorlanıyorum ladin olarak daha ayrılık aşamasında annemin saçma sapan tripleri beni zorluyor "saat geç oldi nerdesin'hesap soruyor sanki çocuk var karşısında. Destek verin diye yalvardım onlara ben zaten zor zamanlar geçiriyorum asla affetmicem onları bana bunu yaşattıkları için berbat olan psikolojime saçma sapan şeyler soktukalri için. Ben beni sevmeyen bir adamla.yapamam psimanligini sevmeye bağlamıştım ama oda gitti şuan biz im iki tane pırlanta gibi evladımız var di oysaki
Babanın nasıl olduğunu annen, abinin nasıl olduğunu ise yengen bilir. Herkesin yarası kendisine ama sen eşin sanki o kadına aşık olmuş çocuğunun coluğunun nafakasını kadına yedirmiş, evin yolunu şaşmış, eve gelmez olmuş gibi bir psikolojiye bürünme çünkü hata edersin. Hata yapmış ve çok pişman yaptığı hatanın da farkında bazen insan kaybedeceklerini görmeden neye sahip olduğunu anlayamaz. Hatasını anladı bence. Ayrıca sen de yeni Doğum yapmışsın belli ki de çok kırılıp incilmişsin lohusalıktan yeni çıkmışsın bu durumda asla keskin kararlar vermeni önermem. Biraz sakin düşün derimCinsel bir temas olduğunu düşünmuyorum his olrakda kadın gerçekten hisseder 7 yıldır ben hiç kayıt sorgulamadım ta ki şüphe içime girene kadar ve hakkıda çıktım. Ancak aldatma malesef aldatma kahve içmişler bir kaç kez sonra elini tutmus icim ciz ediyor bublarinyazarken onunda mi gozune bakti eline dokundu ben nasil unutucam diyorum ama disardaki herkes aybi ben yasayinca farettim ben paylaşınca herkes paylaştı bu erkek milleti böyle demek benim babam abim kardeşlerim böyle değiller ama çocuklarım için yoksa yoluma bakmayı çok isterdim
Sınavım sanırım sakince düşünüyorum şuan hiçbirşey konuşmuyoruz oysaki çok konuşacak şeyim var gibi ama hiç ise yaramayacak gibi susuyorumBabanın nasıl olduğunu annen, abinin nasıl olduğunu ise yengen bilir. Herkesin yarası kendisine ama sen eşin sanki o kadına aşık olmuş çocuğunun coluğunun nafakasını kadına yedirmiş, evin yolunu şaşmış, eve gelmez olmuş gibi bir psikolojiye bürünme çünkü hata edersin. Hata yapmış ve çok pişman yaptığı hatanın da farkında bazen insan kaybedeceklerini görmeden neye sahip olduğunu anlayamaz. Hatasını anladı bence. Ayrıca sen de yeni Doğum yapmışsın belli ki de çok kırılıp incilmişsin lohusalıktan yeni çıkmışsın bu durumda asla keskin kararlar vermeni önermem. Biraz sakin düşün derim
Elbette sanane diyebiliyorum ama bu kadar düşünemiyor olmaları beni üzüyor sanıyor ki lisede ergenim kontrol etmeye çalışıyor çocuk gibi e sinirlerimi bozuyor yuvamın yıkılması bir yana anne ve babadan da olucam.Niye bu kadar baskalarina bel bagliosun ekonomik özgürlüğüm var dedigin halde. Ne annene ne babana ne eşin olacak o yalanciya muhtac olmamalisin bence. Annen nerdeydin deyince sanane diyemiyorsan daha buyumemissindir. O zaman 2 cocuk niye.. Bence kimseyi takmamaya calis. Ve medet umma. Dua et sadece konusmus ya bi de asik falan olsaydi maazallah o koyardi seni kapiya. Bu kadar bel baglama kimseye.
Hep gri konular bunlar siyahı beyazı, yanlışı dogrusu yok. Ben de bahane oldugunu düşünmüyorum. Özellikle bu hanımefendi için. 4 aylık bir bebegim varken. O adamı sevmekten vazgeçer bir süre daha aynı evde yaşardım sanırım. Belki karı koca olarak degil iki eski arkadaş gibi. Bu süre zarfında affetmek içinden gelirse affeder zaten. Durup durup kocan zaten seni sevmiyormuş denmemeli. Yada sana bunları bunları yaptı diye sürekli tekrar edilmemeli. Konu sahibinin içi soğuyacak belki ama Sakinleşmek gerek. Ayrılık kararını da sakin bir kafayla vermesi gerek. Ne olursa olsun asıl konu kendini nasıl ve hangi şekilde mutlu hissedecekse öyle yaşaması.Ben cocuklar bahane ediliyor kismina pek katilmiyorum. Benim de bi cocugum var ve maddi manevi her anlamda cocukla bosanmak cok daha zordur, aile ne kadar kolkanat gerse de yine onlara cocukla donmek zordur ama aldatilmayi unutmak da zor, hatta imkansiz, belki atlatirsiniz ama hep bi yerde o parcalanmislik olacak, zor bi durum, Allah kimsenin basina vermesin.