Son zamanlarda yaşadıklarım çok zor 4 yaşında bir de 4 aylık bir bebeğim var. Aldatildim bunu söylemek çok zor ama sonuç itibari ile aldatildim. Telefon mesajlasmalari ,kahve icmeler sanirim birinin de elini tutmuş opustunuz mu dedim hayır dedi ama inanmıyorum.simdi pişman evden kovdum bir arkadaşında kalmış 1 haftada tanınmayacak hale geldi perişan daha da olsun. Hazmetmek çok zor yaşadıklarımı unutmam da zor ama ya o iki minikk bebeğim... çok iyi baba küfür yok, dayak yok, ağır konuşma yok(bunlar zaten olması gereken seyler), ilgili, bir dedigimi iki etmez di 4 ay öncesine kadar hep ariza çıkartan ben oldum. şimdi şehir değiştirmeye kadar her yola geliyor sen bana güven benim zaten bu zamana kadar hiç birseyim yoktu ama senle muhabbetim yoktu sadece muhabbet ettim diyor, konuşacak insan aradım kafamda bitirmistim diyor doğru söylüyor çünkü son zamanlarda hep bana kızgın ve suclayiciydi ben senin gözlerinin içine bakıyordum bu adamı bu hale getirdin demişti meğer aldatıyormuş kılıf yapmış kendine beni suçlayarak vicdanıni rahatlatıyor muş.. nasıl unutucam??? ben ona bu kadar sadakatliyken nasıl olacak??? ama çocuklarım nasıl atlaticak ikisi de o kadar minik ki ,aile olmayı öğrenemeyecekler mi???? grurum git yeni hayat kur ekonomik özgürlüğün var diyor ama kalbim ve çocuklarım i düşünürsem sen bu adamı çok seviyordun hemde iyi bir adamdı sana çok şey kattı diyor
bu zamana kaar hep destek oldu hep iyi olayım istedi hep mutlu olayim. Yabancı olmak çok zor iki çocukla hayat daha da zor kızlar dusunerek cevap verin napiyim ben şehir degistirip hatta nikah tazeleyerek yeniden başlamalimiyim yoksa sen daha bunu unutamazsın bütün herşeye göğüs ger diyerek yoluma mi bakmaliyim????. Bir sans versem bir şey kaybeder miyim en azından çocuklarım için denemelimiyim.oyle gözümün içine bakıyor ki acı çekiyor sanki bende çekiyorum gerçi ne için bu yasadiklarim rabbim saglimizi korusun gerisi hallolur insallah.