Reglimi takip etmek için digital bir takvim kullanıyorum o yumurtlama dönemini de gösteriyor. Ve yumurtlama döneminde yaşanan üzücü olayların ya da kötü beslenmenin yumurtlamayı engelleyecegini de duymuştum. Yani bu yüzden olabilir mi diye belirtmek istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.Gebelik şüphesi 0 ise neden yumurtlama döneminden bahsettiğinizi anlamadım.
Neyse.
Regl gecikmesi psikolojik olabilir,mevsimsel olabilir,kist olabilir.
Yani ancak doktor muayene edip yorum yapabilir.
Öyledir,benim bir bilgim yok o konuda.Reglimi takip etmek için digital bir takvim kullanıyorum o yumurtlama dönemini de gösteriyor. Ve yumurtlama döneminde yaşanan üzücü olayların ya da kötü beslenmenin yumurtlamayı engelleyecegini de duymuştum. Yani bu yüzden olabilir mi diye belirtmek istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ay evet fazla evham yaptım galiba :/Endokrinolojiye gidip kan degerlerinize, Tiroid degerlerinize ve d vitaminine baktirin. Kilo verememe sebebi bu degerlerdeki duzensixlik olabilir. Kadın doğuma da gidip adet olmadığınızı söyleyin.
Her şeyi de bu kadar kafaya takmayın. Başlık ve uzun yazinizdan sonra aklıma ne büyük hastalıklar geldi de sonunda bir şey çıkmadı.
Fakat birkaç gün önce kilo vermeye karar verdim ve sebze agirlikli, sağlıklı beslenmeye başladım porsiyonlarimi azalttim. Ama birkaç günde vücudumda hiç bi değişim olmadığını gördüm aynı kilodayim
Tesekkur ederim yorumunuz icin. O kadar etkili mi ya çörek otu yagi. Aktarlarda bulunur sanırım. Direkt olarak içiyor musunuz?Benim aylardır reglim çok düzensiz 45 günde bir oluyorum nerdeyse. Doktora gittim hormon vs tam gününde baktirdim bir şey çıkmadı. Stresten böyle sasabiliyor dedi doktor. Kilo alımı vücudun su tutması dahi stresten oluyor bence. Çok sıkma kendini. İlla regl kanamam olsun diyorsan çörek otu yağı iç. Ben birkaç gün ictigimde aynı ay içinde iki kez regl oldum. Fakat kanamayı erken getirdiğinden mı bilmem felaket bir kasik sancısı yaşadım . Normalde de hep sancılı olurum ama bu baskaydi. Onu da söyleyeyim
Stres derken ne boyutta stres mesela? Allah korusun buyuk bir yıkimdan mi bahsediyorsunuz? Sevgiliden ayrılmak, is stresi vs sayılır mistres ve üzüntü yumurtlamayı ve bunun sonucu olarak adet düzenini etkiliyor. ben stres yaparak 25 gün adetimi geciktirdiğimi biliyorum malesefbir doktora görünün ona göre size ilaç verebilir geçmiş olsun :)
3 gündür yapıyorum. Tabi ki 1 kilo vermeyi bile beklemiyordum ama 100-200 gr veririm diye düşünmüştüm. Tabi ki herkesin bünyesi farklıdır ama çevremdeki herkes normalinin bu olduğunu söyleyince, annem de 200 gr verince evham yaptım işte :/az mantıklı düşün. bir iki günde hemen nasıl kilo verebilirsin ki?
o sıralar çocuk çalışmasındaydık. hamile miyim değil miyim acaba stresi geciktirdi canım :)Stres derken ne boyutta stres mesela? Allah korusun buyuk bir yıkimdan mi bahsediyorsunuz? Sevgiliden ayrılmak, is stresi vs sayılır mi
Teşekkürler :)o sıralar çocuk çalışmasındaydık. hamile miyim değil miyim acaba stresi geciktirdi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?