- Konu Sahibi agresifkiz
-
Abartıyorsun, sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki..
Eğer onu isteseydi; şuan seninle değil onunla olurdu hergün ilişkisine de girerdi. Çokta işine gelirdi bu durum bir erkek olarak.
Bu şekilde düşün; şuan onunla değil seninle.
Eğer kabullenmeyip; bu sürekli kafanda yer edecekse hiç ilişkine devam etme ya da bunu onunla güzelce paylaş.
Rica ederim ..Çok güzel yazmışsınız içime su serptiniz. Biliyorum onunda içi çok temiz ve beni gönülden seviyor. Ben çok takıntılıyım işte. Onu seviyorum kaybetmek istemiyorum.
Teşekkür ederim.
Rica ederim ..
Bu arada on yıllık evliyim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım .
Ona evlenmeden böyle bir şey istemediğimi söyledim sen nasıl istersen dedi ama bilmiyorum
++++1Sen bakır değilsin ben böyle bir şeyi kabul edemem diyin ve gidin. Hep erkekler mi yapacak yaa...
Amin ,umarım sen de mutlu ol :)Allah mesut etsin ömür boyu mutlu olun inşallah :)
Bana bu kısım enteresan geldi. Yani siz isteseniz sizle yaşamakta da sıkıntı görmeyecek gibi anladım. Bu durumda sizin içinizi sıkan şeyin ne olduğunu çözmeniz lazım. Kıskançlıksa üstesinden gelinebilir ama dinin hayatınız üzerindeki belirleyiciliğinin farklı olması sebebiyle üzülüyorsanız ilişkinizi gözden geçirin derim.
Ben kararımın sonuna kadar arkasındayım oda buna saygılı bunda bir sıkıntımız yok.
Benden önce başkasına dokunduğunu bilmek böyle bir şey ilk kez başkasıyla yaşadığını bilmek biraz canımı sıktı o kadar.
Canim onu yasamadim diyen erkek yalan soyler zaten . Aman bir tanesiyle yasamis seninki benim kocam kac bin tanesiyle neler yasamis bekarken. Ben evlenmeden oncede biliyordum zaten yani bunlari sorun etmiyorum sende etme bence. Kimse mukemmel degildir herkesi hatalariyla kabul etmek zorundayiz seviyorsak eger. Adam geri donup gecmisi degistiremeyecegine gore sen onune bak artik.Merhaba arkadaşlar.
Düşünmekten başıma ağrılar girdi. Muhtemelen çoğunuz için dert olmayabilir ama lütfen yargılamadan önce belirteyim bu benim hayat görüşüm değerlerim ve inancım. Herkesin fikrine yaşam tarzına da saygım sonsuz. Lütfen ona göre yorum yapın.
Sevgilimle bir ilişkiye başlayalı 4 ay gibi bir süre oldu. Ben 24 yaşındayım ve bugüne kadar kimseyle beraberliğim olmadı. Hep isteğim tek bir kişiyle doğru kişiyle hayat boyu devam etmekti tabi kader kısmet. Şimdilik her şey yolundaydı ta ki dün yaptığımız konuşmaya kadar. Konu eski sevgililerden açıldı. Benim zaten olmadığını biliyordu kendisi ama ben ona sormamıştım dün ilk kez konuştuk. Sonra konu cinselliğe geldi. Ben hep hayatım boyunca cinselliği hem dini inancım gereği hemde özel olduğunu düşündüğüm için evleneceğim insanla ilk kez tatmak istedim ve onunda benimle ilk kez yaşamasını istedim. Dün konuşurken öğrendim ki eski sevgilisiyle ilişkileri boyunca birliktelikleri olmuş. Aşırı hayal kırıklığına uğradım ama belli etmedim yargılamadım bana düşmez geçmişte kalmış. Ama fark ettim ki içim içimi yiyor başkasına dokunmuş olduğunu düşününce. Böyle şeyleri ilk başkasıyla yaşadığını bilmek canımı çok sıktı. Ona belli etmiyorum ama farkındayım beni etkiledi bu durum. Onu seviyorum da ama sürekli aklıma da geliyor. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım kimseye açamıyorum da durumu ne olur bir akıl verin.
Onunla mutluyum.
Şu an kabullenemedim ama kabullenir miyim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?