Düşünmekten yoruldum ne olur bir bakın?

Evet bende hep böyle düşünüyorum geçmişi unutmaya çalışıyorum.
Kendiside zaten başkalarını bırak biz kendimize bakalım diyor.
Atlatabilirsem devam edeceğim.

Ona evlenmeden böyle bir şey istemediğimi söyledim sen nasıl istersen dedi ama bilmiyorum

Bana bu kısım enteresan geldi. Yani siz isteseniz sizle yaşamakta da sıkıntı görmeyecek gibi anladım. Bu durumda sizin içinizi sıkan şeyin ne olduğunu çözmeniz lazım. Kıskançlıksa üstesinden gelinebilir ama dinin hayatınız üzerindeki belirleyiciliğinin farklı olması sebebiyle üzülüyorsanız ilişkinizi gözden geçirin derim.

Son düzenleme:

Ben kararımın sonuna kadar arkasındayım oda buna saygılı bunda bir sıkıntımız yok.
Benden önce başkasına dokunduğunu bilmek böyle bir şey ilk kez başkasıyla yaşadığını bilmek biraz canımı sıktı o kadar.

Arkadasin anlatmak istedigi su
Yani erkek kisisi kendisi dini olarak dusunmuyor birliktelik yasiyor ve hani bazi insanlar bir ara yaptim tovbe ettim der veya o tarz yasamam artik der.
Fakat bu kisi siz farz edelim istediniz tekrar devam edicek bu da bir dusunce bicimi hayat bicimi din de bu konularda etkili o onemsemiyor demek istemis..

" Sen nasıl istersen " cevabına çok takıldım.

Muhafazakar görünüyor ama her şeyi yaşamış. Üstüne de pişman değil, asla düşünmüyorum diyeceğine , sen nasıl istersen diyor.

Ikincisi siz böyle bir itirafta bulunsaydiniz hayatınızı zindana cevirirdi.

O beraber olduğu kadınlardan bazıları da, şuan bir başkasıyla sıkıntı yaşıyordur bu konudan dolayı..

Canim onu yasamadim diyen erkek yalan soyler zaten . Aman bir tanesiyle yasamis seninki benim kocam kac bin tanesiyle neler yasamis bekarken. Ben evlenmeden oncede biliyordum zaten yani bunlari sorun etmiyorum sende etme bence. Kimse mukemmel degildir herkesi hatalariyla kabul etmek zorundayiz seviyorsak eger. Adam geri donup gecmisi degistiremeyecegine gore sen onune bak artik.

Erkeklerin ,gençliklerini doyasıya yaşamış olanları , evlilikte daha sadık ve güvenilir oluyorlar.elbetteki istisnalar vardır.
Yaşayamadıkları içinde kalanlar , evliyken aldatma potansiyeline sahip oluyorlar.
Kısaca , geçmişi geçmişte kaldı.
Unut gitsin.

Çok hoşsunuz. Haklı olabılırsınız ama biraz da getcrkcı olun. Şimdi ben boyle konularda çok uyanık olmanız kanaatindeyim. Bu konu tekrar acılıcaktır. Konus cinsellik olunca emin olun bunu yaşamaya gelecek konu. Sizi yoklamıs erkek arkafaşınız. Tavrınız net olsun. Dini inanc ve istekten ziyafe bence kesinlikle birlikte de olmayın. Herkes istediğini yaşar martavallarını da finlemıyorum bu konularda. Burası Tr. Bunu mevzu yapmayacak basınızı ağrıtmayacak erkek cıkar mı karsınıza bilmem. Bu konu cok onemlı aöan diyim.
Diğer konuya gelirsek, erkek arkafasınızın birliktelik yasamıs olması cok normal. Kadınların da normal bence ama dedigim gibi tr de anormal. Nıye bu kadar takılfınız. Bu kadar duygusal favranmayın bence. Cinsellik her zaman romantizm içermeyebilir. İçeredebilir. Geçmiş bitmiş. Onemlı olan sizleyken nasıl davrandıgı. Sizi cinsel anlamda zorlamaması ve bunu bahane ederek bi şeyler yapmaması sizden gizli.

Eğer yaşam tarzlarınız kafa yapılarınız farklıysa bunu hazmetsen de başka yerden yine patlak verir diye düşünüyorum maalesef. Geçmişte yaşadıklarını hata olarak mı değerlendiriyor yani sana yakın biryerlerde mi bu konudaki düşünceleri? Yoksa gayet olağan mı görüyor.

Cevaplarınızı okudum onun da aslında muhafazakar biri olduğunu söylemişsiniz. Eğer onun hayatında kimse olmasaydı sizin gibi, o da belki hiç bu işleri deneyimlememiş olucaktı. Önceki sevgilisiyle belki evlenme niyetindeydi belki nefsine yenik düştü. Ama sizden, önceki yaşadıklarını isteme olasılığı çok fazla
. Şimdi senin istediğin gibi olsun dese de zamanla bu durum sıkabilir onu. Çok iyi tanımanız gerekiyr

ben bu konuda birkaç noktaya takıldım. Öncelikle abartıyorsunuz ya da abartmıyorsunuz diyemem çünkü beklemediğiniz bir konuyla karşı karşıya kalmışsınız geçmiş de olsa bu söylenilenler sizi üzmüş.

İkinci olarak bir erkekten ilk deneyimi benimle evlenince yaşasın gibi bir davranışı beklemek çok düşük bir ihtimal. Her erkek için söyleyemem ama toplumumuzda birçok erkek bu deneyimi evlenmeden önce yaşıyor.

Bir de şuna takıldım geçmişte kalmış da olsa size bunu anlatması bana tuhaf geldi. Bence ne olduysa oldu ve bitti bunu dillendirmesi çok yanlış.

Yorumlari okudukca kanim dondu. Herkesin gorusune saygim var fakat yapmadim diyen erkek yalan soyler vs.? Nedir bu. Karsiniza cikan insanlara bu kadar mi guveniyorsunuz? Polyannacilik oynamayacagim fakat bu konuda net cizgisi olan insanlar elbette var. Bir kizin kendini bu anlamda ben eşime sakliyorum demesi gibi. Dedigim gibi iki tarafa da saygim var, kimseyi elestirmiyorum .. Ama sizin hayat gorusleriniz farkli. Bu adam senin gibi dusunmuyor, cumayi kacirmamak bir kriter degil ne yazik ki :) bence bir daha dusunun bu iliskiyi.

Dert ediyorsanız kendiniz gibi düşünen ve yaşayan bir insanla olmanız daha doğru ve kolay olur.
Muhtemelen siz bu kadar kafayı takmışken bu ilişki yürümez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlişki yaşamayan erkek mi varmış ki istiyorsunuz :))
Çok ütopik geldi bana .
Hayat görüşleriniz çok farklı . Yarın öbürgün sizinle de yaşamak isteyecektir gibi geldi bana .bu konuyu size açtığına göre açık kapı arıyor bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…