- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sen nasıl istersen demiş yani siz isteseniz sizinle de birlikte olacak. Bu demek oluyor ki önceki ilişkisinden pişmanlık duymuyor. Kendi tercihidir evet ama bu duruma sizin gibi bakmıyor bence bu büyük bir sorun. Bir de merak ediyorum siz ilişki yaşamış olsaydınız sizi kabul eder miydi? Ben hiç sanmıyorum. Size ve inancınıza göre hata yapmış ama o bunu hata olarak görmüyor ben olsam ayrılırdım.Ona evlenmeden böyle bir şey istemediğimi söyledim sen nasıl istersen dedi ama bilmiyorum
bende eşime aynı şeyi söylemiştim evlilik öncesi olmaz demiştim tabiki demişti sen nasıl istersen demişti taki nişanlanana kadar nişandan sonra resmen değişti adam düğüne kadar neler çektim bi bilseniz bi kere yaşadıysa hormonal olarak duramayacaktır benceOna evlenmeden böyle bir şeye karşı olduğumu söyledim sen nasıl istersen öyle olur dedi. Ve bunu konuşmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum ortada ayıp bir şeyde yok bence. Sorup öğrenmek yanlış değil aksine başta konuşulmalı bence.
Cinselligi yasamak kotu konusmak normal gordundugu uzere.inanilmaz sig dusunceler bunlar .ya benimsin ya topragin mantigi.icin almiyorsa ayril buna kim care bulabilirki dusunceler degismeli once.adam biriyle sevisti diye pisligin teki degil sapik degil.benim ikinci evliligim esimin ilk evliligi ornegin gayet normal namussuz olmuyor hickimse
Konuyu okuyunca konu sahibinin dusuncesine saygi duymakla birlikte üzüldüm.. Ben de cinselligi evlilik içinde yaşamaktan yanayim, bu noktada anlıyorum kendisini fakat ben boşanmış biriyim, simdi biri karsima çıksa bunlari mi dusunecek? Yok baskasina dokundu, yok ilk degilim vs..Cinselligi yasamak kotu konusmak normal gordundugu uzere.inanilmaz sig dusunceler bunlar .ya benimsin ya topragin mantigi.icin almiyorsa ayril buna kim care bulabilirki dusunceler degismeli once.adam biriyle sevisti diye pisligin teki degil sapik degil.benim ikinci evliligim esimin ilk evliligi ornegin gayet normal namussuz olmuyor hickimse
Yaşınız küçük değil dolayısıyla karşınıza çıkacak herhangi bir erkeğin de bu yaşına kadar sex yapmış olmaması ihtimali yok denecek kadar az.. Ya da eğer yapmadıysa zaten kendisinde bi sorun var demektir emin olabilirsiniz.. O yüzden takılmayın böyle şeylere derimMerhaba arkadaşlar.
Düşünmekten başıma ağrılar girdi. Muhtemelen çoğunuz için dert olmayabilir ama lütfen yargılamadan önce belirteyim bu benim hayat görüşüm değerlerim ve inancım. Herkesin fikrine yaşam tarzına da saygım sonsuz. Lütfen ona göre yorum yapın.
Sevgilimle bir ilişkiye başlayalı 4 ay gibi bir süre oldu. Ben 24 yaşındayım ve bugüne kadar kimseyle beraberliğim olmadı. Hep isteğim tek bir kişiyle doğru kişiyle hayat boyu devam etmekti tabi kader kısmet. Şimdilik her şey yolundaydı ta ki dün yaptığımız konuşmaya kadar. Konu eski sevgililerden açıldı. Benim zaten olmadığını biliyordu kendisi ama ben ona sormamıştım dün ilk kez konuştuk. Sonra konu cinselliğe geldi. Ben hep hayatım boyunca cinselliği hem dini inancım gereği hemde özel olduğunu düşündüğüm için evleneceğim insanla ilk kez tatmak istedim ve onunda benimle ilk kez yaşamasını istedim. Dün konuşurken öğrendim ki eski sevgilisiyle ilişkileri boyunca birliktelikleri olmuş. Aşırı hayal kırıklığına uğradım ama belli etmedim yargılamadım bana düşmez geçmişte kalmış. Ama fark ettim ki içim içimi yiyor başkasına dokunmuş olduğunu düşününce. Böyle şeyleri ilk başkasıyla yaşadığını bilmek canımı çok sıktı. Ona belli etmiyorum ama farkındayım beni etkiledi bu durum. Onu seviyorum da ama sürekli aklıma da geliyor. Sizce abartıyor muyum ne yapmalıyım kimseye açamıyorum da durumu ne olur bir akıl verin.
Tutacak yer yokki lavantacigim.bende saygi duyuyorum fakat hastalikli dusunceler bunlar.Konuyu okuyunca konu sahibinin dusuncesine saygi duymakla birlikte üzüldüm.. Ben de cinselligi evlilik içinde yaşamaktan yanayim, bu noktada anlıyorum kendisini fakat ben boşanmış biriyim, simdi biri karsima çıksa bunlari mi dusunecek? Yok baskasina dokundu, yok ilk degilim vs..
Hani adam evlilik dışı beraberliği normal goruyordur, sen inancin gereği yanlis buluyorsundur, bu anlamda rahatsiz olmani anlarim, ayni hassasiyeti tasimiyoruz diye.. Ama burda yaptığı şeyi dini açıdan yanlış bulmaktan öte bi durum var; başkasına dokundu! Adam pisman olmus olsa bile yakasini kurtaramaz bu bakış açısına göre..
Konuyu neresinden tutayim bilemedim..
Kabullenebilirsin benimde eşimin ilişkileri olmuş. Hatta biz o dönemlerde arkadaştık (tabi sevgili değil) . Bende senin gibi özel olması gerektiğine inanıyorum ama eşimi yargılamadım sevgiliyken.Onunla mutluyum.
Şu an kabullenemedim ama kabullenir miyim diye düşünüyorum.
Dini dogru sekilde anlayip yasamadiktan sonra namaz kilmak tek basina seni iyi insan yapmiyor.. Bosanmis kadinla evlenen bir Peygamber var Islam'da fakat bugune baktigimizda bosanmis kadinla evlenmeye buyuk skandal gozuyle bakanlar genelde yine muhafazakar gecinen kesim oluyor (dindar demiyorum dikkat edersen, muhafazakar; ikisi bence cok farkli)..Tutacak yer yokki lavantacigim.bende saygi duyuyorum fakat hastalikli dusunceler bunlar.
Neden pisman olsun ergin bir insan istemis yasamis bizim ozgurlugumuz baskasinin oz alanina saldirmak olamaz olmamali.
Esimin ailesi istemedi bu sebepten beni fakat esim ben de yasadim evlide degildim ustelik o ben daha namussuzum dedikten sonra sustular.
Ayrica abdestli namazli oruc tutuyor diye mukemmel insan diyemeyiz.esimin kardesi de aynen boyle biri cevresinde hocam hocam diye gezerler.ve cogunun karisiyla tatile cikti biz sahidiz hesabida onlara odetti.din namus kistasi olamaz bana gore.
Insanlari oldugu gibi sevmeyi basarabilirsek biraz daha mutlu olabiliriz gibi geliyor
Tutacak yer yokki lavantacigim.bende saygi duyuyorum fakat hastalikli dusunceler bunlar.
Neden pisman olsun ergin bir insan istemis yasamis bizim ozgurlugumuz baskasinin oz alanina saldirmak olamaz olmamali.
Esimin ailesi istemedi bu sebepten beni fakat esim ben de yasadim evlide degildim ustelik o ben daha namussuzum dedikten sonra sustular.
Ayrica abdestli namazli oruc tutuyor diye mukemmel insan diyemeyiz.esimin kardesi de aynen boyle biri cevresinde hocam hocam diye gezerler.ve cogunun karisiyla tatile cikti biz sahidiz hesabida onlara odetti.din namus kistasi olamaz bana gore.
Insanlari oldugu gibi sevmeyi basarabilirsek biraz daha mutlu olabiliriz gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?