siz zaten ima etmişsiniz, yapacak bir şey yok bence
Net bi ceVap midir bilmem ama o zaten olmayacağini soyledi. Hatta konu olur sebeni sorarim neden olmuyor diye bi sebep de sunmaz git de demez yanina otururum musteri gelor kalkar aa oturduğunda da eli dizimdedir ben bunu anlamiyorum tamam ben ona soyle bisi soylerim dokunarak sevgimi karsi tarafa aktarabilirim. Hani herkesin sevgisini gostermesi ayridir ya o yuzden elim koluna filan gittiği oluyorumomzuna masaj yaparim inceden yanindan gecerken ama onun dokunuslari daha farkli sanki ya dizime koluma koyar eli gezer ona bisi dedigim yok ama vedalasirken ozellikle belime elini koymalar ve de el yavastan asagi inmesi bugun engelledim hayir dedim o kadar da degil o da napsin guluyor. Acabalar surecek galiba ama zamana birakmayi ogrenmem gerek yoksa kendiminyemeye baslarsam ayvayi yerim yani ben olmaz deyip dokunuşlar ve gozgoze gelmeyi anlam veremiyorum bakalim.bi sure gitmicem hasta oldugumu da biliyor bugun bakalim merak edecek mi dusunecek mi beniEger sana net degilsede bence sen acik acik duygularini soylemelisin ne kaybedersinki yani ya oda sana daha rahat acilir konusur yada boyle:dusunmedigini olamayacagini soyler arkadas kalirsiniz yoksa sen boyle acaba diye diye gun gecmez o da cekiniyormu nasil bir yapisi varsa artik acik konusamiyormu bilemedim bence bundan sonraki oraya gittigin zaman bir seyler netlessin derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?