Bu aya kadar deli gibi istiyordum ama suan aklim cok karisikKeşke benim de öyle bir durum olsa bende düşünsem bir çözüm yolu☺ ama sıkıntı yapmayın umarım rahat bir hamilelik geçirirsiniz de başka bir şeye gerek kalmaz.şimdiden çalışabildiginiz kadar çalışın,konularinızı bitirimeye bakın.sona sadece deneme çözün.o zaman gitmek de sıkıntı olmaz kafanız da rahat olur.sadeve şimdi zorlanırsınız
Ama doguma kadar gidemicem dogumdan sonra da gidemem bi sure dersleri kaciricam hepNedense o konunuzu okuduğumda kesin bu ay hamile kalır diye geçirdim içimden.
Allah gönlünüze göre versin. Sağlıkla bebeğinize kavuşun. 4 katı dinlene dinlene çıkarsınız. Sıkıntı olmaz.
Suan duygularim o kadar kasirisik ki anlatamam merdivenler evet bi sekilde cikilir ama dogum anına kadar gidemicem dogumdan sonra da bi sure gidemem ders kaybi olacakTebrik ederim sizi. Dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu. Arkadaşlarınızla ilgili konunuza yazmamıştım ama bir kez daha tecrübe ettim ki mutluluk insanın kendi içinde olmalı. Arzuladığınız şeye kavuştunuz ve bunun tadını çıkarmak yerine çözümü olan sorunları çözümsüz kabul edip tekrar mutsuzluğa, endişeye sürükleniyorsunuz. Şu anın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim. Çünkü belirttiğiniz tüm sorunların bir çözümü var. Gebelikte de ders çalışılır, ağırlaştığınızda merdivenleri dinlenerek inip çıkarsınız. Çok basit çözümler değil mi :) Tekrar tebrik ederim.
İlk zamanlar bu panik bu korku çoğu kişide oluyor sanırım.birkaç gün geçsin daha iyi düşünürsünüz.hayırlı olsun,Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.belki kısmeti ile de gelir bebis,sınav iyi geçer sizin içinBu aya kadar deli gibi istiyordum ama suan aklim cok karisik
Teşekkür ederimHatirladim actiginiz konuyu daha yenice.
Cok sevindim.Insallah kucaginiza almak nasip olur.
Daha adetim 14 veya 15i ama belirgin bir cizgi çıktı hemenİlk zamanlar bu panik bu korku çoğu kişide oluyor sanırım.birkaç gün geçsin daha iyi düşünürsünüz.hayırlı olsun,Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin.belki kısmeti ile de gelir bebis,sınav iyi geçer sizin için
Suan duygularim o kadar kasirisik ki anlatamam merdivenler evet bi sekilde cikilir ama dogum anına kadar gidemicem dogumdan sonra da bi sure gidemem ders kaybi olacak
Cok tesekkur ederim desteğiniz icin ruyamda gordum bugun dersaneye gidiyordum hamileydim ve herkes dalga geçiyordu niyeyseŞöyle düşünün 1 ay öncesi ile şu an arasında o kadar da büyük bir fark yok aslında.Yani 1 ay önce istiyordum demişsiniz,zaten deneseniz birkaç ay önce de şu aralar hamile kalabilirdiniz yine.Tebrik ederim bu arada.Ders çalışmayı da ertelemeyin bence,hamile olmanız sonuçta kafanızın içi ile ilgili değil ikisini bir arada yapan binlerce kadın var,siz de biri olabilirsiniz gayet.Kendinizi şartlandırmayın ''artık yapamam'' diyerek.Yapabilirsiniz.
Var suanda da öyle calisiyorum zatenKaçırdığınız dersler için İnternette video falan oluyor mu ya da herhangi bir kaynak kitap ? O dersler için onları kullanabilirsiniz belki.
İnşallah tamamına erer.sınav için zor bişey yok.bu aralar kendinize yüklenin konular için.ama son zamanlarda günlük 1 tane deneme çözün,bu soruların çözümünden bir defter oluşturun.hem soru tarzı genelde aynı hem de süreyi iyi kullanma konusunda kendinizi geliştirmiş olursunuz.hersey dersaneye gitmek değil.Daha adetim 14 veya 15i ama belirgin bir cizgi çıktı hemen
Bundan once dis gebelik nedeniyle sag tupum alindigi icin bundan da korkuyorum biraz sanirim o da etkili panigimeHayırlı olsun, bebeğinize sağlıkta kavuşun inşallah.
Bence şu an anın tadını çıkarın,daha hamileliğin başındasınız,ilerisi içinde riskli bir gebelik olmadıkça derse de girilir,merdiven de çıkılıyor.Bizim ev dördüncü katta eski dönenmeçli dar merdivenlerden,çıktım doğuma kadar da,sonrasında kucağımda bebekle de :)
Çalışan kadınlar mesela kimisi 36. Haftadan sonra bile rapor almıyor,oluyor bir şekilde.
Olumlu düşünün,elinizden geleni yaparsınız, bebeğinizin nasibine inşallah sınavdan da güzel bir puan alırsınız
Bundan once dis gebelik nedeniyle sag tupum alindigi icin bundan da korkuyorum biraz sanirim o da etkili panigime
kpss temmuzda siz 2020 yılı için mi yazildinizKizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
Simdi test yaptim pozitif. Ben simdi ne yapicam dersane nolacak. Ocakta dogum olursa tam donem ortası. Dersane 4.katta asansör yok nasil cikacam son zamana kadar. Aglamak istiyorum bana akil verin biseyler soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?