Duygularim o kadar karisik ki imdat diyesim var

Teşekkür ederim desteginiz icin :)

Hayat hep böyle midir istediğin şey seni bulmaz istemediğin an burnunun dibinde biter.

Hayat hep böyle midir istediğin şey seni bulmaz istemediğin an burnunun dibinde biter.
Evet cok degil 1 ay once hamile oldugumu ogrenseydim havalara ucmustum simdi ogrendigimden beri kanepe oturuyorum kıpırdamadan

Öncelikle hayırlı olsun gebelik siz istemediğiniz sürece hiçbirşyeni kısıtlamaz kpss çalışmaya devam edebilirsiniz 4 kat asansörsuz çıkmakta ne var ki hatta çok faydalı ben iş yerimde günlük 7 kat inip cıkıyordum üstelik asansör olmasına rağmen kullanmazdım. Sağlıkla geçirin gebeliğnizi inşlh

Bunun okuyunca hemen kpss kitaplarima sarildim belki onlar vesile olur. Rabbim dogru zamani bu zaman uygun gormusse kolayliginida verir canim.

doğuma 15 gün kalaya kadar çalıştım, vergi dairlerine , dışarı işlerine hep koşturdum, merdivenleride koşa koşa inip çıktım, hiçbirşey olmadı, aksine doğumum çok kolay geçti...

doğuma 15 gün kalaya kadar çalıştım, vergi dairlerine , dışarı işlerine hep koşturdum, merdivenleride koşa koşa inip çıktım, hiçbirşey olmadı, aksine doğumum çok kolay geçti...
Evet spor etkili dogumda bakalim ne olacak adetime daha 3 4 gun var

Biz olan yapiyoruz ama bazi seyleri unutuyoruz canim benim gozunaydin bence sen soktasin icinde minicik bi can buyuyo mucize gibi
Evet soktayim galiba sabah testi yapinca yoktur kesin deyip koydum kenara sonra bi anda gozum takildi nasil yani falan dedim hemen gidip uyuyan adamin gozune soktum hamileyim diye o da yazik ne nasil diyo

Şş sakin doğuma kadar bir risk falan olmazsa gayet rahat gidersin, dert etme bunu. Bak bebek mevzusunu bıraktığın gibi kaldın, vardır bir hayır. Şimdi de dersaneyi kendine dert edip canını sıkma lütfen. Sağ salim kucağına al bebeğini. Senden bekliyordum böyle bir şey, sanırım geçen denemeyi bıraktığınla ilgili konu açmıştın. Açık havaya çık derin bir nefes al ve en güzelini dile

Ben ilk hamileliğimde doğuracağım güne kadar işte çalıştım, özel ders aldım dil öğrenmek için. Hamileliğimin ilk döneminde de dil sınavını verdim sıkı çalışarak. Şimdi keşke vermem gereken zorunlu bir sınav olsa da ona çalışsam diyorum, hamilelik arada kaynar böylelikle diye :d
Kendinizi olumsuza odaklamayın, ne güzel ikisi bir arada olur dileğinizin inşallah.

Olsun...her apartmanda asansör yok zaten.asansörsüz apartmanda oturan hamile kalmaz diye bir kural yok ki.saglikla kucağınıza alın..doğuma yakın merdiven inip çıkmanın faydası bile olur

Teşekkür ederim

Umarim siz gibi başarılı olurum

Öncelikle hayırlı olsun..
Hiç endişelenme süreci keyifle atlatmaya bak..
Su akar yatağını bulur demişler hakikaten öyle oluyor.. En korktuğumuz şeyler bile aslında basit şeyler oluyormuş..
Aynı korkular ilk öğrendiğimde bende de vardı endişe içerisinde kahroluyordum..
Ama aslında öyle güzel şeyler ki tadını çıkarmak gerekiyor.

Eski konuyu bilmiyorum ama artık bir mucizen var.Her şeyin çok daha güzel olacağını düşünerek başla işe.Şimdiden ileriyi düşünme.Elinden geldikçe bu zamanlarda çok çalışmaya çalış.İnşallah istediğin gibi olur her şey.

Canımmm çokkk sevindim Sen niye kafana bu kadar takıyorsun ki? Her şey olacağına varır bak çok istediğin bebişin geldi tadını çıkar Bana da bu mübarek ayda dua et, bir ben kaldım geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…