Teşekkür ederim desteginiz icin :)Geçmiş olsun,umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan kavuşursunuz yavrunuza.
İlk zamanlar hormonların etkisiyle de insan tedirgin,karışık duygular içinde oluyor.
Fakat siz sakin kalmaya çalışın.Şimdilik derslere epey yoğunlaşın,hem sizi vesveseden uzaklaştırır,hem bebek doğana kadar konuların büyük bir kısmı hallolursa,işiniz sınavda kolaylaşır.
Her şey gönlünüzce olsun :)
Evet 2020 kpss icin bu sene giremiyorum zaten bolumumden dolayi 2 yilda bir oluyorkpss temmuzda siz 2020 yılı için mi yazildiniz
Evet cok degil 1 ay once hamile oldugumu ogrenseydim havalara ucmustum simdi ogrendigimden beri kanepe oturuyorum kıpırdamadanHayat hep böyle midiristediğin şey seni bulmaz istemediğin an burnunun dibinde biter.
Bunun okuyunca hemen kpss kitaplarima sarildimKizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
Simdi test yaptim pozitif. Ben simdi ne yapicam dersane nolacak. Ocakta dogum olursa tam donem ortası. Dersane 4.katta asansör yok nasil cikacam son zamana kadar. Aglamak istiyorum bana akil verin biseyler soyleyin
Herseyden vazgeçmiştim ataninca diyordum :)Bunun okuyunca hemen kpss kitaplarima sarildimbelki onlar vesile olur. Rabbim dogru zamani bu zaman uygun gormusse kolayliginida verir canim.
doğuma 15 gün kalaya kadar çalıştım, vergi dairlerine , dışarı işlerine hep koşturdum, merdivenleride koşa koşa inip çıktım, hiçbirşey olmadı, aksine doğumum çok kolay geçti...Kizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
Simdi test yaptim pozitif. Ben simdi ne yapicam dersane nolacak. Ocakta dogum olursa tam donem ortası. Dersane 4.katta asansör yok nasil cikacam son zamana kadar. Aglamak istiyorum bana akil verin biseyler soyleyin
Evet spor etkili dogumda bakalim ne olacak adetime daha 3 4 gun vardoğuma 15 gün kalaya kadar çalıştım, vergi dairlerine , dışarı işlerine hep koşturdum, merdivenleride koşa koşa inip çıktım, hiçbirşey olmadı, aksine doğumum çok kolay geçti...
Biz olan yapiyoruz ama bazi seyleri unutuyoruz canim benimHerseyden vazgeçmiştim ataninca diyordum :)
Evet soktayim galiba sabah testi yapinca yoktur kesin deyip koydum kenara sonra bi anda gozum takildi nasil yani falan dedim hemen gidip uyuyan adamin gozune soktum hamileyim diye o da yazik ne nasil diyoBiz olan yapiyoruz ama bazi seyleri unutuyoruz canim benimgozunaydin bence sen soktasin icinde minicik bi can buyuyo mucize gibi
Evet soktayim galiba sabah testi yapinca yoktur kesin deyip koydum kenara sonra bi anda gozum takildi nasil yani falan dedim hemen gidip uyuyan adamin gozune soktum hamileyim diye o da yazik ne nasil diyo
Olsun...her apartmanda asansör yok zaten.asansörsüz apartmanda oturan hamile kalmaz diye bir kural yok ki.saglikla kucağınıza alın..doğuma yakın merdiven inip çıkmanın faydası bile olurKizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
Teşekkür ederimŞş sakin doğuma kadar bir risk falan olmazsa gayet rahat gidersin, dert etme bunu. Bak bebek mevzusunu bıraktığın gibi kaldın, vardır bir hayır. Şimdi de dersaneyi kendine dert edip canını sıkma lütfen. Sağ salim kucağına al bebeğini. Senden bekliyordum böyle bir şey, sanırım geçen denemeyi bıraktığınla ilgili konu açmıştın. Açık havaya çık derin bir nefes al ve en güzelini dile
Umarim siz gibi başarılı olurumBen ilk hamileliğimde doğuracağım güne kadar işte çalıştım, özel ders aldım dil öğrenmek için. Hamileliğimin ilk döneminde de dil sınavını verdim sıkı çalışarak. Şimdi keşke vermem gereken zorunlu bir sınav olsa da ona çalışsam diyorum, hamilelik arada kaynar böylelikle diye :d
Kendinizi olumsuza odaklamayın, ne güzel ikisi bir arada olur dileğinizin inşallah.
Kizlar merhaba bebek konusunu biraktim kpss calisacam dersaneye yazildim diyordum ya cok da guzel calismaya baslamistim videolar izleyip soru cozuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?