Duygularim o kadar karisik ki imdat diyesim var

Bebek neden engel ki KPSS çalışıp kursa gitmenize .bence vazgecmeyn
Doğduktan sonra da kimbilir şansına atanırsınız .

Bebek neden engel ki KPSS çalışıp kursa gitmenize .bence vazgecmeyn
Doğduktan sonra da kimbilir şansına atanırsınız .

Kız ben her gün 5 kat inip çıkıyorum, hatta eltime falan gidersem 6kat
Bişey olmuyor Allahın izniyle, duracağı varsa duruyor bebiş :)))

Konunuzu hatırladım. Çok sevindim hamile kalmanıza :)

Canımmm çokkk sevindim❤ Sen niye kafana bu kadar takıyorsun ki? Her şey olacağına varır bak çok istediğin bebişin geldi tadını çıkar Bana da bu mübarek ayda dua et, bir ben kaldım geriye
Geldi de istemedigim zamana denk geldi :) inşallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin canim

eğer gerçekten istiyorsanız ikisi bir yürütülür :) ben yürümüştüm
Hamilelik hastalık değil ki hem rahat geçerse yaparsınız pes etmeyin

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al

Doğuma kadar derse de gidersin ders de çalışırsın yeter ki ikiniz de sağlıklı olun

Evime temizliğe gelen yardımcım benim evi perşembe temizleyip salı doğum yaptı onun işi yanında ders çalışmak çok da yorucu olmaz

Diyelim ki olmadı senden ve Bebek'ten önemli mi bu sene de olmayıversin

Sen içini ferah tut herşey işin olduğu kadar de

Sevinçli haberlerini bekleyeceğiz burada

canım ocak ayına kadar bitir konularını sonrasında da soru çözersin. merdiveni olumlu gör hamilelik sporu gibi bak onada :) belki Rabbim sana hem bebek vericek hem istediğin işi vericek olumlu tarafından bak :)

canım ocak ayına kadar bitir konularını sonrasında da soru çözersin. merdiveni olumlu gör hamilelik sporu gibi bak onada :) belki Rabbim sana hem bebek vericek hem istediğin işi vericek olumlu tarafından bak :)
Sagol canim simdiden basladim zaten calismaya dersane eylul 30da başlayacak

Bazi seyleri cok da sey yapmamak lazim,acabalarla nasil olucaklarla hep anin guzelligini kaciriyoruz,sen yinede calismaya devam et,hamileligin de tadini cikar,kazanirsanda hatta atanirsanda bir sekilde bir cozum yoluna girersin,suan bunlari dusunerek kafani karistirma bence,hamileliginde hic tahmin edemeyeceginden guzel gecer,merdivene inip cikmak hic de zor gelmez,ben karni burnunda birde kucuk kucagindaki bebegiyle altinci kattaki evine inip cikan arkadasimi biliyorum,cok kilo almadigin surece birde saglik sikintisi olmadigi surece hamilelik cok engel degil aslinda bu arada bebisinde hayirli olsun...

Ben bebegimle üni okudum final haftası dogurdum bir hafta snra finallere grdim iki hafta snra derslere ıkı ay sonrada staja basladım allah sabrını verdi :)

Daha gençsiniz ,biraz fazla abartmışsınız durumu ,kardeşimin eşi 35 yaşında hamile kaldı evleri 6 .kat hergün indi çıktı işe gitti doğuma kadar çalıştı ,üstelik iş yeride 3 kat merdiven indi çıktı ,hiç zorlanmadı güzel bi hamileliği oldu ,sağlıkla alın kucağınıza

Benim icin asil sorun dogum dan sonra bir sure gidemeyip derslerden geri kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…