nilimmm yaa daha sözlü olamadık yakında oluyorum ama inş.. nasılll beğendin miii nevresim takımımı
cnm bornozumla aynı marka bornozu beklediğimden daha güzeldi. bu yüzden tereddüt etmeden sipariş verdim. olmadı markafoninin iade seçeneği varbeğendim tatlım inş tam resimdeki gibi gelir, ben çok bariz renklerin dışına da çıkamıorm yatak odam belli ama henüz almadığım içinde fikrm değişebilir die
güle güle kullanırsn inş
kırmızı saten nevresime bayıldımmm vede istanbul nevresim çok orjinal hangi markanın istanbul olan acaba canm:)
kırmızı saten nevresime bayıldımmm vede istanbul nevresim çok orjinal hangi markanın istanbul olan acaba canm:)
kırmızı satenin hala markafonide kampanyası devam ediyor cnm. 210 den 104 e düşmüş
aa çok güzel pamuk saten gibi değil ama sanırım daha parlak duruyo fotoğrafında çok kaygan olmasında :)
Allah sevdiğinle huzurla ve hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
Çooook beğendimmm herşeyin çok güzel
hepsi çok güzeller güle güle kullan canm :)
aaa merhaba duygucum hoş geldin aylardır girmiyordun nilim girer birazdan canım :))
umarım iyisindir sözün oldumu olucaktı yazmıştın sonra sizinklerden sorun çıkmıştı herhalde
yokk tatlım babam istemedi askere gitmeden.
askere gitti sevgilimde
431 şafak yollunu gözlüyorum işte söz möz de askerden sonraya kaldıı
iş filan çok yoğundum anca geebildimm cnmmm siz neler yapıyosunuz
canım hayırlısı olsun inşallah kavuşursunuz iyikide gitmiş askere
benim sevdiceğimde askere gitmeden önce söz nişan istiyor ama annem askere gitsin diyor ağustosta kısa dönem gidicek inşallah ama bende beklemedeyim okulunu bitirmesini
benimde işler çok yoğun malesef arada gel buraya uzun bir süredir yoktun canım ya
İşteee bende geldimmmmmm:))
Duygumm herşeyinn çok güzell, ilk sayfaada herşey muthiş düzenli gözüküyor.
Nasıl yaptınki olee, bizde yapalım ipucu verir misin tatlımm
yok yok gelirim artık. evet cnm babamlar haklı aslında askere gitmeden yapmak cidden akıl kârı değilmiş..
tek başına o kadar sorunun stresin üstesinden gelemezdim benn :)
hoşgeldinnnnn. grafikerim ben tatlım :) ondan öle photoshopta hazırladım.
ayrıca aldığım herşeyi ilk sayfaya ekliyorum. orda gördüklerin çeyizimin hepsi yanii
İşin formulu grafikerlikte desene tatlımm
Bende ekliorum ilk sayfaya ama dağınık bizimkilerr yahuuusnnkiler derli toplu ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?