Duygum'un Çeyiz Topiği

ama tatlım olurmuş bunlar hep okumuomuyuz heryerde de, sonuçta iki farklı yapıda aile ilk defa karşılaşıolar çok normal, bence hersey düzelir,moralini bozma bu dönemlerin tadını çıkarsevdiğine bi adım daha yaklaşıosn zorluklrını yaşasan bile hepsi gecicek sonuç olarak dimii
size nazar değmesn yeterki

cnm benim çok saol destek oluğun için.

biliyorum herkes de böylev söylüyor ama hem annemi hem karşı tarafın ailesenini iadere etmeye çalışmak daha şimdiden sorluyor. nişanlanınca ne yapıcam:26:

şortlu takımlarımm

Eklentiler

• $45294061601131787_1_org_zoom.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
Güle güle kullan herşeyin çok güzel,şu pijama takımlarından alsammı acaba diye düşünüyorum bende

Güle güle kullan herşeyin çok güzel,şu pijama takımlarından alsammı acaba diye düşünüyorum bende

tatlım benim hediye çekim vardı 20 tl

ikisine toplam 5 tl ödedim sadece

benim hoşuma gitti valla zaten uzun pijamayla yatamadığım için böyle kısa alıyorum genelde

tatlım benim hediye çekim vardı 20 tl

ikisine toplam 5 tl ödedim sadece

benim hoşuma gitti valla zaten uzun pijamayla yatamadığım için böyle kısa alıyorum genelde

Bedavaya almışsın nerdeyse Kısalar daha rahat bencede belki alırım :86:

cok guzelmiş yaa takımlar :)

bende gecen oysho da gormustum bole sirin sirin sortlu takımları içim gitmişti :))

güle güle kullan canım :)

piyasa fiyatı 210 tl ben toplam kargo vs dahil 60 tl ödedim

ayrıca bornozumla aynı marka dantela vita. bornozum çok güzel umarım buda çok güzeldir

Son düzenleme:
canım tekrar bakınca topicine hatırladım istanbullu nevresim takımını,seninki de çok güselmiş ya bayıldım güle güle kullan inş. canım hepsini,tekrardan söyleyeyim

aman aman sözlü kızımızın kırmızı saten nevresimi de varmıs, güle güle kulan cnm

nilimmm yaa daha sözlü olamadık yakında oluyorum ama inş.. nasılll beğendin miii nevresim takımımı

canım tekrar bakınca topicine hatırladım istanbullu nevresim takımını,seninki de çok güselmiş ya bayıldım güle güle kullan inş. canım hepsini,tekrardan söyleyeyim

bebemmm saol seninki de çok hoşş. elimden geldiğincwe bişeler almaya çalışıyorum işte bu aralar sözüm olacak o yüzden çok bişe alamıyorum. ama 2012 de hız vericemm

Kızlar çeyizime aldığım her yeni parçayı hem sizin için hem de benim için bakması kolay olsun diye ilk sayfamda konu başlığına ekliyorum...

Haberiniz ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…