Duygum'un Çeyiz Topiği

hepsi biribirinden guzelmiş tatlım :) bitirdigin gunleri nişan dugun ev ve bebiş topiklerinide goruruz inşallah

mutlu aşk dolu gunlerde aşkla kullan hepsini inşallah

hepsi biribirinden guzelmiş tatlım :) bitirdigin gunleri nişan dugun ev ve bebiş topiklerinide goruruz inşallah

mutlu aşk dolu gunlerde aşkla kullan hepsini inşallah

yaa ben seni yerimmmmmm yaa sen ne güzel şeyler sölüyosun öleeeee

inş o yolları da beraber atlatırızz cnmm bnmmmm

duygm noluo bakim terfi fln, yoksa bizden habersz sözleniomusunnnn

balımmm benim bayramdan sonra istemeye geliyolar. sölemiştim snelen aysızgökyüzü'ne bayramdan sonra gelceklerini. ama emin değildim. annesi beni aradı bayramdan sonra gelcez kızım dedi iş kesinleşmiş oldu ayy çok mutluyum cnm yaa

sen nerelerdesin hem bakim yoksun uzun zamandırr

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bişey sorcam limon saklama kabını nerden aldın..

ayy cnm benm yaa:) seni öyle kolay kolay vermeyiz amaa!!!
hayırlısı olsn inş, heyecan da basmıstr simdi seni:18:, inş çok güzel geçer hersey, iyi haberlerini bekliorz

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bişey sorcam limon saklama kabını nerden aldın..

canım morhipo sitesinden almıştım ben onu kampanyası vardı ama ikea carrefour gibi yerlerde hep bulabilirsin

ayy cnm benm yaa:) seni öyle kolay kolay vermeyiz amaa!!!
hayırlısı olsn inş, heyecan da basmıstr simdi seni:18:, inş çok güzel geçer hersey, iyi haberlerini bekliorz

ayyy sorma meleğim yaaaaa ben heyecandan ölüyorummmmmmmmm

nasıl güzel bişey bu yaa:78:

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-i...i-heyecanimizi-paylasalim-7.html#post20620700

bak yeni topikte açtıkkk gelsene sohbetimize sende. seninde tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz bidenemmm

kıyamam ya nasıldaa mutluluğuunu hissetriyo

yaa sormaaa ebrummmm nefesim kesiliyorr heyecandannn kolay değil tam 5buçuk yıldır bu anı bekliyoruzz aşkımla

oooo baya olmuş maşallahhh :) yasınız kaç buarada merak ettim:))) artık bayram sonu söz fotolarıınıda eklersinnn canımmmm :)onuda merakla bekliyor olacaıımm ..çeyizlerin çok guzel..2 nuamralı pike takımına bayıldımm özellikle

teşekkür ederim cnmm days in colours un pike takımı o hepsiburadadan indirimle almıştımm

21 yaşındayımm söz fotolarını koymayacağım malesef cnm belki bi ara koyup hemen kaldırırım çünkü erkek arkadaşımın buraya üyeliğimden haberi yok

sen de yapıyor musun çeyiz yoksa evli misin?

güzel günlerde kullan canım inşallah :) yok ben evli değilim ama bayram sonu erkek arkadaşımın ailesi gelcek tanışmaya inşşalh ama gunu belli değil henuz ne zaman bakalım :))))

sen yinede bi ara koy bakalım silersin sonra:)))

Son düzenleme:

az önce markafonideden taç marka mikrofiber boncuk elyaf 2 adet 50 X 70 yastık aldımm

biri hayatımın anlamına öbürü banaaaa

Son düzenleme:
canım güle güle güsel günlerde kullan herşeyini,hepsi güsel fakat İstanbullu nevresime bayıldım:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…