Duygum'un Çeyiz Topiği

direk atladm cnm morhibo var ya o ama buldm fackelmann mış ama bu marka kalitelimi ?

direk atladm cnm morhibo var ya o ama buldm fackelmann mış ama bu marka kalitelimi ?

cnm valla morhipo sitesi boyner grubunun sitesi. boynerde satılan ürünlerin hemen hemen hepsinin kalitesine güvenirim. bi problemle karşılaşmadım şu ana kadar.

tşk ettim tatlım :) alıyorm da bişi sorcam bu soğan sarımsak saklama kaplarını kullanırmıyım dersn ? yoksa gereksizmi

ben sadece limonu aldım. soğanı da limon kabında saklarım sarımsağıda :)

zaten evde 2 kişi olcazz herşeyi yarıya bölüp koymicam ki dolaba diye düşündüm hem memnun kalmassam 1 tanesinden memnun kalmiyim bari 3 tanesinden değil

hahaha güzel fikir :))) o zmn bnde öyle yapim çünkü baya tutuyor öyle alınca zaten kredi karttan içeriye alıcaklar beni

ay yine sana akıl danışayım tefalin t design ürünleri varya salata kurutucusu nasıl tatlm normalde 10 tl bu sitede 8 birde pasta gereci alıyorm o markadn

ay yine sana akıl danışayım tefalin t design ürünleri varya salata kurutucusu nasıl tatlm normalde 10 tl bu sitede 8 birde pasta gereci alıyorm o markadn

hahaha güzel fikir :))) o zmn bnde öyle yapim çünkü baya tutuyor öyle alınca zaten kredi karttan içeriye alıcaklar beni

t-design çok güzel hatta orda katlanabilir süzgeç var bende onu alcam ama aynı şekilde benimde limitim bitti

ay sonu geliyor yaa neyseki 2 gün sonra kaldığım yerden devam edebilirimm

bide morhipo sitesinin şöyle de güzel bi yanı var, sana ürün teslim tarihi söylüyor o tarihte teslim etmezse kargo bedelini hediye çeki olarak veriyor sana :) bi sonraki alışverişinde kullanabiliyosunn

bu hafta bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum nasıll markası aker

Son düzenleme:
mürdüm mor rengi bayılırım bennn al cnm al izin verdimmm ama bn kahvaltı takımı almıcam :S onun yerine tek tek alıyorum daha ucuza oluyor

hehe saol balımm taam aliymm bari o zamann

aslına bakarsan bende takım almayacaktım ama misafir için özellikle çok şık duuyor yaa yen evli birine kahvaltıya gidince insan sete imrenerek bakıyor..

ben ayrı ayrıda alcam ama bunu da alcamm

para bol sanki:90:

hahaha iyimiş :)) aslında bendemi alsam yaa :S canım karacanın kahvaltı takımları şu an ne kadar biliyormusun :)

canımmm bişi dicem bu t desıgn da katlanabilir süzgeçler essede daha uygun %50 indirim varya ondan git bak derim bn almıştm

Canım hepsi de çok güzel güzel günler de kullan inşşalllah. ben de geçen hafta kahvaltı takımımı aldım siyaha altın sarısı beyenmştm ama çok agır kahvaltıya fazla kaçar dıye düşündük siyah kırmızı cıvıl cıvıl bir şey aldım. Markası falez çok da araştırdım garantılı mor tonlarıda olması lazım.

hahaha iyimiş :)) aslında bendemi alsam yaa :S canım karacanın kahvaltı takımları şu an ne kadar biliyormusun :)

Modeline göre değişiyor canım 300e de var 180 e falan da var. Bu arada benı hatrladnmı cnm askermn acemı brlgı ıspartdydı konuşmuştuk önceden

mutlulukla huzurla inşallah
tşk ederim cnmmm

güle güle kullan cnm bende az evve güral porselenini kahvaltı takımlarını inceledim ve şu an kesin karar verdim güralın modellerinden birini alıcam en çok içime sinen de bu oldu :) çünkü küçük tabakların hepsinin kapağı var mesela reçellik filan hep kapaklı bak resmini koyim daha ii anlicaksınız

cnm benim karaca markasına karşı bi antipatim var o yüzden ne sölesem bilemedim gürallara baksana ne kadar tatlı hem kapaklıda

Son düzenleme:
Anladım cnm guzel benımkıler de kapaklı toplam 50 parça reçellik falan kapaklı saklama kaplı daha kullanışlı

Anladım cnm guzel benımkıler de kapaklı toplam 50 parça reçellik falan kapaklı saklama kaplı daha kullanışlı

o zaman ben baya bi cahil kalmışım yaa az kalsın hiç araştırmadan akerin takımını alcaktım. reçellik 1 tane var yaa içinde

neyse o zaman ben felezlide araştırayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…