- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
- 158
direk atladm cnm morhibo var yao ama buldm fackelmann mış ama bu marka kalitelimi ?
Ay çok şirin ya bayıldım özellikle pikene banada lazım iyi görmüş oldum :)
ay yine sana akıl danışayımtefalin t design ürünleri varya salata kurutucusu nasıl tatlm normalde 10 tl bu sitede 8 birde pasta gereci alıyorm o markadn
hahaha güzel fikir :))) o zmn bnde öyle yapim çünkü baya tutuyor öyle alınca zaten kredi karttan içeriye alıcaklar beni
hahaha iyimiş :)) aslında bendemi alsam yaa :S canım karacanın kahvaltı takımları şu an ne kadar biliyormusun :)
tşk ederim cnmmmmutlulukla huzurla inşallah
güle güle kullan cnm bende az evve güral porselenini kahvaltı takımlarını inceledim ve şu an kesin karar verdim güralın modellerinden birini alıcam en çok içime sinen de bu oldu :) çünkü küçük tabakların hepsinin kapağı var mesela reçellik filan hep kapaklı bak resmini koyim daha ii anlicaksınızCanım hepsi de çok güzel güzel günler de kullan inşşalllah. ben de geçen hafta kahvaltı takımımı aldım siyaha altın sarısı beyenmştm ama çok agır kahvaltıya fazla kaçar dıye düşündük siyah kırmızı cıvıl cıvıl bir şey aldım. Markası falez çok da araştırdım garantılı mor tonlarıda olması lazım.
hahaha iyimiş :)) aslında bendemi alsam yaa :S canım karacanın kahvaltı takımları şu an ne kadar biliyormusun :)
Anladım cnm guzel benımkıler de kapaklı toplam 50 parça reçellik falan kapaklı saklama kaplı daha kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?