Duygum'un Çeyiz Topiği

anammm 30 tl de kargo istiyolar etti 180 vazcaydım şimdilik o kadarı nakit vermiyim bu ay

valla bende öle dedim yalovadan gelicekti eğer almış olsaydım kalsın boşver dedim olmadıııı tek tek toplarım nedir yani

sade mor beyaz alırm al sana takım

Son düzenleme:

o zaman ben baya bi cahil kalmışım yaa az kalsın hiç araştırmadan akerin takımını alcaktım. reçellik 1 tane var yaa içinde

neyse o zaman ben felezlide araştırayımm

Evet tatlım araştır falezi de cok guzel mor renkli olanları da var ama ben kırmızı sıyah beyaz ile kombinelisini aldım şirin

aaa evet cnm baktım falezlere baktım gerçekten çok hoş modelleri kesinlikle aklımda tutuyorum falezide ama kahvaltı takımı için biraz daha bekliycem belki yemek taımımla birlikte alırsam indirimli alırım

Son düzenleme:
aysızgokyuzu naber canım nereye cıktı usta bırlıgınız?? Pek göremıyorum senı şafak topicde.

aaa evet cnm baktım falezlere baktım gerçekten çok hoş modelleri kesinlikle aklımda tutuyorum falezide ama kahvaltı takımı için biraz daha bekliycem belki yemek taımımla birlikte alırsam indirimli alırım

Öle de mantıklı tatlım

Duygu sana da öncelikle hayirli olsun diyeyim ve ayni tifotisin konusunda oldugu gibi ilk sayfadan baslayarak özellikle fiyat konularinda sorularimi yöneleteyim müsadenle :)

Ben cünkü yurt disinda yasiyorum.
Ceyiz alis verisi yapicam.
Fiyat konusunda kiyaslastirma yapmak istiyorum.

Yorganini ne kadar aldin, hangi ebatta?
Speed Silcer Dilimeyici seti?
Tac Bengü Celik Tencere Seti`?
34 Parca Saklama kablari nerden ve ne kadar?
Aker kahvalti takimi? Güral Porselen kahvalti takimi?

Birde yemek takimini nereden almayi düsünüyorsun?

Simdiden tesekkür ederim :)

HAyirli olsun tekrar.

teşekkür ederimmm tatlımm

Güle güle kullan, kolaylıkla tamamla inşallah :)
Bütçe planlamasına dikkat etmek gerek de insan durduramıyor kendini, eh ihtiyaçlar da bitmek bilmeyince :)

Güle güle kullan, kolaylıkla tamamla inşallah :)
Bütçe planlamasına dikkat etmek gerek de insan durduramıyor kendini, eh ihtiyaçlar da bitmek bilmeyince :)

haklısın cnm valla ben aldığımı kuruşu kuruşuna yazıyorum. bakayım ne kadar harcıycam

cnm yaa ee almışsındır biçoğunu ama dimi benim de aldıklarım işte anasayfadakiler şu an toplam 2000 tl toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…