o zaman ben baya bi cahil kalmışım yaa az kalsın hiç araştırmadan akerin takımını alcaktım. reçellik 1 tane var yaa içinde
neyse o zaman ben felezlide araştırayımm
aaa evet cnm baktım falezlere baktım gerçekten çok hoş modelleri kesinlikle aklımda tutuyorum falezide ama kahvaltı takımı için biraz daha bekliycem belki yemek taımımla birlikte alırsam indirimli alırım
aysızgokyuzu naber canım nereye cıktı usta bırlıgınız?? Pek göremıyorum senı şafak topicde.
evet canm moralimi bozdu bazıları o yüzden bingöl genç de canım benim senin nerde ne zaman gitti
tatvan cnm safak 135
inş benimde şafak 135 !!!!!!!!!!!!!!!!! diyeceğim günler gelirr
Duygu sana da öncelikle hayirli olsun diyeyim ve ayni tifotisin konusunda oldugu gibi ilk sayfadan baslayarak özellikle fiyat konularinda sorularimi yöneleteyim müsadenle :)
tşk ederim cnm elbette sor aklındakilerin hepsini hemen cevaplayayım bende
Ben cünkü yurt disinda yasiyorum.
Ceyiz alis verisi yapicam.
Fiyat konusunda kiyaslastirma yapmak istiyorum.
Yorganini ne kadar aldin, hangi ebatta?
yorganımı markafoni sitesinden aldım piyasa fiyatı 69tl ben 39 tl ye aldım. ölçüleri 195 X 215
Speed Silcer Dilimeyici seti?
piyasa fiyatı 79 tl ye kadar çıkıyor yadigo sitesinden 39 tl ye almıştım
Tac Bengü Celik Tencere Seti`?
piyasa fiyatı 500 tl ben 347 tl ye aldım
34 Parca Saklama kablari nerden ve ne kadar?
şu an biçok fırsat sitesinde var. evim.netten 2 tanesini hediye çekimle 26 tl ye almıştım
Aker kahvalti takimi? Güral Porselen kahvalti takimi?
aker kahvaltı 209 tl ye kadar buldum ama almadım çünkü tabakları çok kullanışlı değilmiş.
güralın takımı çok kullanışlı piyasa fiyatı 240 tl onu da bi siteden 149 tl ye alıcaktım ama kargo bedelini çok istediler ayrıca taksitde yamıyolardı nakit ödemek gerekiyordu o yüzden bi süreliğine almamaya karar verdim
Birde yemek takimini nereden almayi düsünüyorsun?
canım yemek takımımın markası büyük ihtimalle güral olur. ama nereden alacağım konusunda net bi fikrim yok. internet faresiyim ben kesin netten alırım
Simdiden tesekkür ederim :)
HAyirli olsun tekrar.
hadi be ordan ben daha diyemedn sana ne oluyo torun torun aklını alırım senin
Güle güle kullan, kolaylıkla tamamla inşallah :)
Bütçe planlamasına dikkat etmek gerek de insan durduramıyor kendini, eh ihtiyaçlar da bitmek bilmeyince :)
haklısın cnm valla ben aldığımı kuruşu kuruşuna yazıyorum. bakayım ne kadar harcıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?