Duygum'un Çeyiz Topiği

ayy çok begendim:):):)
özeliikle istanbul olnaı. sitesine girdim.. ileşimdenmi sipariş verebiliyoruz..

rabbim hayırlı gnlerde kullnmayı nasip etsin:)

bnde para topluyorum.. evlenmeden toplu alırım diorum

ayy çok begendim:):):)
özeliikle istanbul olnaı. sitesine girdim.. ileşimdenmi sipariş verebiliyoruz..

rabbim hayırlı gnlerde kullnmayı nasip etsin:)

bnde para topluyorum.. evlenmeden toplu alırım diorum

çoookk teşekkür ederimmm tatlımmmm

cnmcım istanbul desenli olanı ben markafoniden kampanya fiyatı ile almıştım. iletişimden bi irtibata geç istersen piyasa fiyatı 189 tl gibi bişeydi sanırım. ben 89 tl ye almıştım

para toplamayı bende düşündüm ama sanırım para konusunda zayıf bi yapım var 3 ayda 100 tl biriktirebildim bende biriktirmeyi bıraktım çeyizlik bişeler almaya başladım toplamda 1500 tllik çeyiz almışım şimdiye kadar fark ortada

Son düzenleme:

çok begendim yaw.. takip edeyim oralarda.. bnm sevgilimde hakkarili hiç begenmez kesin:):):)

kızlar bu koruyucu kaplardan migros carrefourre gibi yerlerde satılıo hemde tanesi 2tlden, sitelerde ne kdr bilmiorm ama kargo masrafı ödemek istemedğmden oralardan alabilirm ben eğer alırsam gereklimi gereksizmi bilmiorm ama çok şekerler, kullanmassan at çekmeceye dursn nlcak:)

hahaha ben desteklemiyim alma o zmn 6 kişilik bu istersen tek tek alarak 12 kişilik yapabilirsn daha uygun fiyata benden söylemesi nihahah

hahaha ben desteklemiyim alma o zmn 6 kişilik bu istersen tek tek alarak 12 kişilik yapabilirsn daha uygun fiyata benden söylemesi nihahah

bakk yaaa şimdide arada kaldımmm

az düşüneyim bakalım aslında 149 tl çok uygun ama nakit ödeme yapamam ki şu na taksit olaydı iiydi

haha evet taksit iyi olur nakit fiyatına olursa eğer ama sen düşün düşün bak yumurtalıklar mesela 5-6 tl arasıydı tanesi ben gittim güllü aldım 2 tanesi 1,5 tl çok da güzel kaliteli bu şekilde tamamlıcam zaten ne varki içinde yumurtalık bir iki kase birde düz tabaklar

merak etme bebişimmm öyle de alıcam tek tek

ama bi tane de misafir için takımım olsun istiyorum yaa sence bu güzel mi mor düşünüyorum zaten

bu arada içeriği şu şekilde

Güral Porselen 48 Parça Kahvaltı Takımı

6 ADET 20 CM DÜZ TABAK
6+6 ADET ÇAY FİNCANI VE TABAĞI
3+3 ADET 17cm KAPAKLI KARE KAYIK
1+1 ADET 10cm ŞEKERLİK
2+2 ADET 10cm PLASTİK KAPAKLI KASE
2+2 ADET 08cm PLASTİK KAPAKLI KASE
6 ADET YUMURTALIK
1+1 ADET TUZLUK VE BİBERLİK
1+1 ADET DEMLİK VE KAPAĞI
1+1 ADET ÇAYDANLIK VE KAPAĞI
1 ADET 30cm DÜZ TABAK
1 ADET FANUS

merak etme bebişimmm öyle de alıcam tek tek

ama bi tane de misafir için takımım olsun istiyorum yaa sence bu güzel mi mor düşünüyorum zaten

haha güzel fıstığım biliyorsun zevklermiz aynı ama ben forumda kimde gördüysem mantıklı olarak tek tek yapıyor :S hani sen bilirsin dediğim gibi :) içinde kalacaksa al ama ya misafir 8 kişi gelirse

haha güzel fıstığım biliyorsun zevklermiz aynı ama ben forumda kimde gördüysem mantıklı olarak tek tek yapıyor :S hani sen bilirsin dediğim gibi :) içinde kalacaksa al ama ya misafir 8 kişi gelirse

fincanlarda değilde normal çay bardaklarında çay veririm. ayrıca herkese 1 tabak hazırlamam ortaya karışık yaparımm yada kahvaltıya maksimum 4 kişi alabiliriz derimm

canım ödeyebilceksen al gitsin sen çok istiyon :) eşine kurarsın ailene kurarsın

mor takım çok zevkli.annemde bana almış buna benzer kütahya porselen takımı,mor değilde lilaya kaçıyor rengi.Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallah hepimize

mor takım çok zevkli.annemde bana almış buna benzer kütahya porselen takımı,mor değilde lilaya kaçıyor rengi.Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallah hepimize

cnm teşekkür ederim hani bakayım seninkine belki onu alırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…