ayy çok begendim:):):)
özeliikle istanbul olnaı. sitesine girdim.. ileşimdenmi sipariş verebiliyoruz..
rabbim hayırlı gnlerde kullnmayı nasip etsin:)
bnde para topluyorum.. evlenmeden toplu alırım diorum
çoookk teşekkür ederimmm tatlımmmm
cnmcım istanbul desenli olanı ben markafoniden kampanya fiyatı ile almıştım. iletişimden bi irtibata geç istersen piyasa fiyatı 189 tl gibi bişeydi sanırım. ben 89 tl ye almıştım
para toplamayı bende düşündüm ama sanırım para konusunda zayıf bi yapım var 3 ayda 100 tl biriktirebildimbende biriktirmeyi bıraktım çeyizlik bişeler almaya başladım toplamda 1500 tllik çeyiz almışım şimdiye kadar fark ortada
niye beğenmesin cnm istanbulu herkes beğenirrçok begendim yaw.. takip edeyim oralarda.. bnm sevgilimde hakkarilihiç begenmez kesin:):):)
ben sadece limonu aldım. soğanı da limon kabında saklarım sarımsağıda :)
zaten evde 2 kişi olcazz herşeyi yarıya bölüp koymicam ki dolabadiye düşündüm hem memnun kalmassam 1 tanesinden memnun kalmiyim bari 3 tanesinden değil
harika bi takım kesinlkle almalısınn!!
hahaha ben desteklemiyim alma o zmn6 kişilik bu istersen tek tek alarak 12 kişilik yapabilirsn daha uygun fiyata benden söylemesi nihahah
haha evet taksit iyi olur nakit fiyatına olursa eğerama sen düşün düşün bak yumurtalıklar mesela 5-6 tl arasıydı tanesi ben gittim güllü aldım 2 tanesi 1,5 tl çok da güzel kaliteli bu şekilde tamamlıcam zaten ne varki içinde yumurtalık bir iki kase birde düz tabaklar
merak etme bebişimmm öyle de alıcam tek tek
ama bi tane de misafir için takımım olsun istiyorum yaa sence bu güzel mi mor düşünüyorum zaten
haha güzel fıstığım biliyorsun zevklermiz aynı ama ben forumda kimde gördüysem mantıklı olarak tek tek yapıyor :S hani sen bilirsin dediğim gibi :) içinde kalacaksa al ama ya misafir 8 kişi gelirse
haha vallahi bana öyle derse ev sahibi bir daha bir dilim ekmek yemem ondan
tşk ederim cnmmm
güle güle kullan cnm bende az evve güral porselenini kahvaltı takımlarını inceledim ve şu an kesin karar verdim güralın modellerinden birini alıcam en çok içime sinen de bu oldu :) çünkü küçük tabakların hepsinin kapağı var mesela reçellik filan hep kapaklı bak resmini koyim daha ii anlicaksınız
cnm benim karaca markasına karşı bi antipatim varo yüzden ne sölesem bilemedim gürallara baksana ne kadar tatlı hem kapaklıda
mor takım çok zevkli.annemde bana almış buna benzer kütahya porselen takımı,mor değilde lilaya kaçıyor rengi.Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?