Duygum'un Çeyiz Topiği

cnm yaa ee almışsındır biçoğunu ama dimi benim de aldıklarım işte anasayfadakiler şu an toplam 2000 tl toplam

Bir- bir buçuk milyarlık bir şey daha kaldı ama araya halı perde mobilya gibi ağır yükler girdi Girdik bir yola elbet sonunu da görürüz artık hayırlısıyla :)

az evvel aldığım White Series kirli kaşıklığım ve kalp şekilli kaselerim

alışveriş sitelerinden nasıl çek kazanıosnz cnm ya, benm limangoda bide trendyolda oluo en fazla, alışveriş yaptkça oluo sanrm, ben mi sanssız üyelerdenm yoksa bilemedm

alışveriş sitelerinden nasıl çek kazanıosnz cnm ya, benm limangoda bide trendyolda oluo en fazla, alışveriş yaptkça oluo sanrm, ben mi sanssız üyelerdenm yoksa bilemedm

cnm ben fırsat sitesinden satın almıştım
25 tl lik hedihye çeki 3 tl idi. 3 tane almıştım 2 ay kadar önce. bu sonuncusuydu zamanı bitmek üzere diye hemencikk kalpli kaselerden alayım dedimm

limango az evvel bana da gönderdi bi tane yeşil elmalı hediye çeki.

ama ben yermiyim yemem. kargo bedeli 7 tl yaa olcak şey değill sevmiyorum o siteyi çok mecbur kalmadıkça bişe almamaya çalışıyorum.

markafonide bana 1 - 2 ayda bi 10 tl lik 5 tl lik veriyor ama orda çok siparişim var benim belki ondandır

bana da geldi az önce bi yeşil elma, ama çekim olunca da alcak bişi bulamıorm:)
fırsat sitelerinden alınan hediye çekleri gerçekten çok ii oluo, nese bbiraz daha ii takip ederm artk bende bundan sonra:)

mesela morhipo sitesinin çok güzel bi uygulaması var. sana siparişi teslim etceği günü söylüyor o gün teslim edemezse 5 tl lik hediye çeki veriyor. şu an 5 tl lik hediye çekimde orda var

onu da kesin bana gününde teslm ederler şekerm:)
bu aralar ara verdm bakalm çeyiz alışverişine, ama kendimi zor tutuorm yahu, dün ikeadaydm bi sürü sey beğendm, hepsne not ettim sonraki gidişmde hepsini alıp acısını çıkarıcam:)
ama daha deil daha deil daha deill

kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaaaa

aslında bende ufaktan büyük şeylere başlicam artık. azcık para biriktirmem lazımmmm

haha banada arada geliyo ama limango uyanık ya işe yaramıyo onunki sadece kargo bedavaya geliyo işte.. ben geçenlerde baya bişi aldtım tuzluk fln ufak şeylerdi

bu ara kredi kartından çılgınlar gibi alışveriş yapıyorum

evim.net den 24,90+4,90 kargo ile 4lü üzernde bahartlık yeri olan folyoluk aldım kuzenimdede görmüştüm kaliteli baya

sonra

daybuyday dan arzum kampanyası varsı ordanda
5 li plastik servis seti aldım tefalinki hem pahalı oluyordu hemde kalitesiz duruyordu

49,90 + kargo ile 54,80 di

baktım nette daha pahalıydı hem taksitle almış oldm

sen neler yapmışsın böle yaa çeyiz çılgını

dur bende eklim yeni aldıklarımı öleyse

sunny banyo tartım ve arzum tost makinem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…