Duygusal aldatılma

Lütfen yanlış anlamayın sadece bir şey soracağım. 3 yıldır içinizi kemiren bu durumla 6 aydır yüzleşmişsiniz. Nasıl kaldırdınız bunu 6 aydır? Ayrıca kadının eşinizi etkilemek için çaba gösterdiğine inanmıyorum, çaba gösteren bir taraf var ise eşiniz. Ve kötü düşündüğümü söyleyeceksiniz belki de eşinizin ağlamasının olamayan bir ilişkinin size yakalanmasının pişmanlığı olduğunu düşünüyorum. Yani bari yapsaydım da yakalandığıma değseydi diye ağlıyor eşiniz.

Evliliğin monotonluğundan sıkılıp, gençlik günlerini özleyip heyecan aramış gibi geldi bana..
Kadına açılmış mı peki hiç ? Bahsetmiş mi duygularından ?

Bilemedim.. İhanetin duygusalı , tek geceliği falan hepsi bir gözümde..
Ben direkt evliliğimizi sorgulardım sanırım. Demek eksik bir şeyler var .. Demek aramızdaki bağ zedelenmiş..
Bazen ilişkiler ömrünü tamamlar ve biter..
Şimdi kendini tuttu kadına açılmadı ya da kadın evli diye cesaret edemedi ama ya 5 sene sonra karşısına başka bir kadın çıksa, bu sefer gemileri yaksa çekip gitse..
Sanırım bu endişeyle diken üstünde yaşamaktansa ayrılmayı tercih ederdim.

Olay ortaya çıktıktan sonra hâlâ birşey anlatmaması, söylememesi midemi bulandırır benim. Birşey hissettiğini zannettin, eeee , sonra? Zannettikten sonra ne oldu? Zannettiğin zamanlarda ne oldu? İhtimal vermiyorsunuz ama fiziksel aldatmayı da düşünseniz mı artık?

Aynı yerlerde degildik. Olsaydi yapardi belki

Yani açıkçası konu sahibi benim anlamadığım soru isareti olan yerler var.

Siz bu durumu 6 ay once öğrendiniz ama 3 yıl önceki mesele. Peki eşinizin davranışlarında hiç değişiklik yok mu? Eşiniz baya aşık olmuş gibi davranıyor bu anlaşılır dışarıdan bence. Hiç gariplik, durgunluk, ne bileyim bir duygusallık falan farketmediniz mi?

Ayrıca o bioda adını yazma olayı gerçekten çok absürt. Sormadınız mı esinize bunu? Nasıl bir açıklama yaptı? Nasıl bir akıl gitmesi ki bu? Ergen gibi kitaba adının baş harfini yazmalar falan..

Konu sahibi bence eşinizle ciddi ciddi konuşun herseyi. Size doğru düzgün aciklama yapsın dürüst olsun. Ve bence bunu içinize atıp yolunuza böyle devam etmeyin. Hiç sağlıklı değil. Bosanmayacaksaniz da burnundan getirtin bu kadar kolay olmamalı.

Beslenmez. Oyle bi iki gün akli gitmistir gelmiştir. Bunda bisey yok bence. Insan ömründe nasi tek duze dusunebilir beşer şaşariz. Reelde bisey de olmamis. Boşuna üzülme ben olsam sallamazdim çok.

Inanın hıc ama hiç degisiklik olmadı. Adedersiniz ne evlilik, ne cinsellik. Olsa anlardım. Kadınım sonuçta. Çok ergen davranmıs ama ben anlamamısim. Sadece bazen anlamlı sözler begenirdi instagramdan. Ondan da suphe etmedim. Cunku biz de begeniriz bazen. Adını yazma olayı da kadın kullanici adına isminin ingilizce anlamını koymus. Esim de bi sure o ingilizce adı biogragisine yazmis. Ben hesap gecmisinden gördüm. Esimin başka hesabı var da orada sadece sanat sayfaları ekli. Kullandığı bi instagram degil. O yuzden farkedemedim

Beslenmez. Oyle bi iki gün akli gitmistir gelmiştir. Bunda bisey yok bence. Insan ömründe nasi tek duze dusunebilir beşer şaşariz. Reelde bisey de olmamis. Boşuna üzülme ben olsam sallamazdim çok.
Ahh inşallah öyledir. O kadar çok isterim ki öyle olmasını

Bende aynı fikirdeyim. Ayrıca bir erkek başkasına aşık olsa kesinlikle eşine soğuk davranmaya başlar. Sizi fiziksel olarak aldatsa hissetmezsiniz belki ama duygusal olarak birine kapılsa mutlaka tuhaf birşeyler olduğunu anlarsınız. Boşuna kendinizi üzmeyin.

Bunun karşılıksız bi aşk olduğuna inanmıyorum.
Bence kadın da buna yüz verdi biraz.
Yani flört tarzı bir şeyler yaşadıktan sonra bitirdiler gibi gibi.

Aradan geçmiş 3 yıl..sonrasında bir gariplik sezdiniz mi? Size karşı ilgi alakası nasıldı? Ya beni üzen şey şu olurdu: başkasına bir şey hissedebiliyorsa bana karşı hisleri bitmiştir.
Tabii uzun süreli evliliklerde o tutkulu aşk kalmıyordur ama başkasına tutkulu aşık olabilecek seviyeye gelmek farklı bir şey sanki.
Yine de ne desem bilemedim. Çok zaman geçmiş üstünden.

Ağlama sebebi ne acaba

Dinlediğim bir ilişki terapistinin, onayı gibi bir mesaj yazmışsınız. " Adama annesi gibi davranır, her dediğini yaaprsaniz,ilişkinizde şehvet değil, Şevkat eksenine kayma olur. Adam annesi ile özdeşleştirir sizi. O zaman erotizmi dışarda aramaya başlar." Tavsiyeleri şu şekilde, iliskide aldatma olduysa, ciddi bedel ödenmelidir, adam bunun büyük bir sorun olduğunu ilkklerine kadar hissetmeli"

diyor kendisi.

bı üye yazmış, bende biraz daha genişleteyim konuyu; bunu konuşmamız lazım deyip, şimdiye kadar edindiğiniz bütün menkul ve gayrimenkulleri sizin üzerinize hediye olarak, noterde geçirsin. Artık maddi olarak destek olmayı bırakın. Kendi kendinize birikim yapın. Adam nasıl olunur bı hatırlatın. Evde ve çocuk bakımında artık geride durun. Artık paspasi olmayın lütfen çok rica ediyorum

Hep bu yasak aşklı diziler yüzünden heyecan aramış kocan ama kadın ufaktan flört edip devamını getirmemiş seninki de platonik takılmış adını oraya buraya yazmış lise dönemini hatırladı sanırım

6 ayda bişey mi ben 6 yıl dayandım.

Haklısınız. Çok hem de. Ama nasıl desem,
6 ayda bişey mi ben 6 yıl dayandım.
Rabbim yardım etsin. Zor hem de çok..

Çok sevmişmidir diye o kadar merak ediyorum ki. 5 günluk bi seminerde kadın bu kadar iz bıraktıysa çok sevdi demek ki. Off bilemiyorumm
Ne sevmesi ya ,belki hoşlanti olmuştur ,olabilir insaniz.
Önemli olan devamini getirmemek.
Cok kurcalamayin unutun gitsin .
Siz ne isiyorsunuz ona bakin evli kalmak istiyorsaniz hic olmamiş gibi devam yaşayin ,yoksa bu işin sonu hayira gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…