Olay ortaya çıktıktan sonra hâlâ birşey anlatmaması, söylememesi midemi bulandırır benim. Birşey hissettiğini zannettin, eeee , sonra? Zannettikten sonra ne oldu? Zannettiğin zamanlarda ne oldu? İhtimal vermiyorsunuz ama fiziksel aldatmayı da düşünseniz mı artık?Agzindan çıkan tek kelime bisey hissettigimi zannettim oldu. Onun dısında hic konu açmadi. Ben çok uzerine gittim. Seni hep sevdim dedi. Ben anlamiyorum nasıl ayni anda iki kadına ilgi duyulur. Ben elinin altindayım. Ama o ulaşılmaz diye mi cazip geldi?
Bu kadar yarayı kanıtları bulduğunuz için değil, bulduktan sonra her hangi bir adım atmadığınız için alıyorsunuz...Bazen diyorum keske bulmasaydım kanıtları. Bu kadar yara almazdım.
Yok öyle degil. Kadının adının ingilizcesini yazmış. Çok saçma ama böyle isteNasıl ya mesela kadının adı Ayşe gidip kendi biyografisine Ayşe mi yazmış eşiniz
E iyi de bu bariz ilişki
Hem de ciddi ilişki
Aynı yerlerde degildik. Olsaydi yapardi belkiOlay ortaya çıktıktan sonra hâlâ birşey anlatmaması, söylememesi midemi bulandırır benim. Birşey hissettiğini zannettin, eeee , sonra? Zannettikten sonra ne oldu? Zannettiğin zamanlarda ne oldu? İhtimal vermiyorsunuz ama fiziksel aldatmayı da düşünseniz mı artık?
Yani açıkçası konu sahibi benim anlamadığım soru isareti olan yerler var.Seminerden sonra bakmış. Son zamanlarda sadece instagramda baktıgını gördüm. Instagramın şöyle bi özelligı var, son arama kayıtlarını silsen bile o kisinin kullanıcı adı veya adının baş harfini bile yazarsan , arama lustesinde ilk o kisi çıkar. Bende m harfi yazdım direk o kadin çıktı. Yani baktigini anladım. Ama o you tube yorumları 3 yılvönceye ait
Beslenmez. Oyle bi iki gün akli gitmistir gelmiştir. Bunda bisey yok bence. Insan ömründe nasi tek duze dusunebilir beşer şaşariz. Reelde bisey de olmamis. Boşuna üzülme ben olsam sallamazdim çok.Baska sehirde kadın. Ve esim il dısına çıkmadı o seminerden sonra. Olsa bilirdim mutlaka. Zaten kadın evli. Uzaktan sevmis belli ama benim merak ettigim uzaktan o kadar derin his beslenir mi. Gercekten bilmedigim icin soruyorum. Ben olsam unuturdum yani. Aklımı takmazdım o kadar. Ama eşim sanki çok derin sevmis gibi sanıyorum
Inanın hıc ama hiç degisiklik olmadı. Adedersiniz ne evlilik, ne cinsellik. Olsa anlardım. Kadınım sonuçta. Çok ergen davranmıs ama ben anlamamısim. Sadece bazen anlamlı sözler begenirdi instagramdan. Ondan da suphe etmedim. Cunku biz de begeniriz bazen. Adını yazma olayı da kadın kullanici adına isminin ingilizce anlamını koymus. Esim de bi sure o ingilizce adı biogragisine yazmis. Ben hesap gecmisinden gördüm. Esimin başka hesabı var da orada sadece sanat sayfaları ekli. Kullandığı bi instagram degil. O yuzden farkedemedimYani açıkçası konu sahibi benim anlamadığım soru isareti olan yerler var.
Siz bu durumu 6 ay once öğrendiniz ama 3 yıl önceki mesele. Peki eşinizin davranışlarında hiç değişiklik yok mu? Eşiniz baya aşık olmuş gibi davranıyor bu anlaşılır dışarıdan bence. Hiç gariplik, durgunluk, ne bileyim bir duygusallık falan farketmediniz mi?
Ayrıca o bioda adını yazma olayı gerçekten çok absürt. Sormadınız mı esinize bunu? Nasıl bir açıklama yaptı? Nasıl bir akıl gitmesi ki bu? Ergen gibi kitaba adının baş harfini yazmalar falan..
Konu sahibi bence eşinizle ciddi ciddi konuşun herseyi. Size doğru düzgün aciklama yapsın dürüst olsun. Ve bence bunu içinize atıp yolunuza böyle devam etmeyin. Hiç sağlıklı değil. Bosanmayacaksaniz da burnundan getirtin bu kadar kolay olmamalı.
Ahh inşallah öyledir. O kadar çok isterim ki öyle olmasınıBeslenmez. Oyle bi iki gün akli gitmistir gelmiştir. Bunda bisey yok bence. Insan ömründe nasi tek duze dusunebilir beşer şaşariz. Reelde bisey de olmamis. Boşuna üzülme ben olsam sallamazdim çok.
Bende aynı fikirdeyim. Ayrıca bir erkek başkasına aşık olsa kesinlikle eşine soğuk davranmaya başlar. Sizi fiziksel olarak aldatsa hissetmezsiniz belki ama duygusal olarak birine kapılsa mutlaka tuhaf birşeyler olduğunu anlarsınız. Boşuna kendinizi üzmeyin.Beslenmez. Oyle bi iki gün akli gitmistir gelmiştir. Bunda bisey yok bence. Insan ömründe nasi tek duze dusunebilir beşer şaşariz. Reelde bisey de olmamis. Boşuna üzülme ben olsam sallamazdim çok.
Ağlama sebebi ne acabaMerhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Kendimi övmek niyetinde degilim ama beni keske tanısanız. Dısarda tanımadıgim kisiyi bile incitmem. Cirkin bi kadın degilim, meslegim var. Evim dört dörtlük temizlik yemek hiç aksatmam. Ve eşim bana hep der ki senin gibi biri kimseye nasip olmaz. Neden o zaman. Hak etmedim ama bu sınav mı bana? Sevdigiyle sınanmak, mutluluguyla sınanmak. Artık öyle bakıyorum olaya. Dış görünüş olarak gercekten o kadınla kıyaslanamam. Aşşaglamıyorum o kadini kesinlikle ama güzel bi kadın degil. Neden bu erkekler böyle. Ya da biz neden bu kadar duygusalız? Bir de uzerine hamile kalıp düşük yaptım. Son zamanlarda ölmedigime şaşırıyorum. Ama vardır rabbimin bir bildigi.belki sıkıntılardan sonra hayatımızda güzel şeyler olur. Nasip..
6 ayda bişey mi ben 6 yıl dayandım.Lütfen yanlış anlamayın sadece bir şey soracağım. 3 yıldır içinizi kemiren bu durumla 6 aydır yüzleşmişsiniz. Nasıl kaldırdınız bunu 6 aydır? Ayrıca kadının eşinizi etkilemek için çaba gösterdiğine inanmıyorum, çaba gösteren bir taraf var ise eşiniz. Ve kötü düşündüğümü söyleyeceksiniz belki de eşinizin ağlamasının olamayan bir ilişkinin size yakalanmasının pişmanlığı olduğunu düşünüyorum. Yani bari yapsaydım da yakalandığıma değseydi diye ağlıyor eşiniz.
Haklısınız. Çok hem de. Ama nasıl desem,Dinlediğim bir ilişki terapistinin, onayı gibi bir mesaj yazmışsınız. " Adama annesi gibi davranır, her dediğini yaaprsaniz,ilişkinizde şehvet değil, Şevkat eksenine kayma olur. Adam annesi ile özdeşleştirir sizi. O zaman erotizmi dışarda aramaya başlar." Tavsiyeleri şu şekilde, iliskide aldatma olduysa, ciddi bedel ödenmelidir, adam bunun büyük bir sorun olduğunu ilkklerine kadar hissetmeli"
diyor kendisi.
bı üye yazmış, bende biraz daha genişleteyim konuyu; bunu konuşmamız lazım deyip, şimdiye kadar edindiğiniz bütün menkul ve gayrimenkulleri sizin üzerinize hediye olarak, noterde geçirsin. Artık maddi olarak destek olmayı bırakın. Kendi kendinize birikim yapın. Adam nasıl olunur bı hatırlatın. Evde ve çocuk bakımında artık geride durun. Artık paspasi olmayın lütfen çok rica ediyorum
Rabbim yardım etsin. Zor hem de çok..6 ayda bişey mi ben 6 yıl dayandım.
Ben boşandım ama sonunda çok şükür.Haklısınız. Çok hem de. Ama nasıl desem,
Rabbim yardım etsin. Zor hem de çok..
Ne sevmesi ya ,belki hoşlanti olmuştur ,olabilir insaniz.Çok sevmişmidir diye o kadar merak ediyorum ki. 5 günluk bi seminerde kadın bu kadar iz bıraktıysa çok sevdi demek ki. Off bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?