- 15 Aralık 2009
- 9.309
- 22.962
- 873
- Konu Sahibi hellopeoplee
Peki şu an napmayı düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda bazen malesef asıl konudan kopulup başka konuya odaklanılıyo. Siz yaptıklarınızı savunmuyorsunuz pişman olduğunuzda belli. Bi kerelik olan bişeyi oldu nasılsa diyip devam ettirebilirdiniz. Yapmak istedikten sonra belki senedi bile alırdınız adamdan.Ya bu kadar zor olmamalı ben zamanında kınadım başıma geldi,sadece şu mesaja bile oturup ağlayabilirim şuan bunun normalliğini savunsam bu sayfada ne işim var insanlar yediği linçler yüzünden dışlandığı için intihar ediyor sosyal medyada ne kadar da seviyorlar yargı dağıtmayı önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkmak çok mu normal medeni durumu evli evet bir hata çok büyük bir hata ama bende boşandım ve 3 yıldır hayatımda kimse olmadı bunun boşluğu travmalı evliliğim işin zorluğu aile sıkıntılarım maddi sıkıntılarım psikolojik sıkıntılarım yani anlatmadığım bir sürü olay var ama insanlar sadece metres olayına focuslandı Allah bile kuluna merhametliyken bu kadar öfke nefret helal olsun neyse sizede teşekkür ederim umarım bende bu işin içinde çıkacağım
Aglayabilirsiniz sorun olmaz. Biraz aglayin hatta yani henüz ağlamadınız mı? Ayıp, ben olsam evli barklı adamla yattığım için ağlardım. Siz sadece gördüğünüz muameleye üzülmüşsünüz, kendi yaptığınız şeyin yanlış olmasına değil. Ayrıca evet bekar insanların önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkması çok normal. Evli değiller çünkü. Sizin yaşadığınız şeyse normal değil. Metreslik. Yani metreslik bile değil bi de üstüne para ödeyeceksiniz. Tuhaf yani bari karşılığı olsaydi.Ya bu kadar zor olmamalı ben zamanında kınadım başıma geldi,sadece şu mesaja bile oturup ağlayabilirim şuan bunun normalliğini savunsam bu sayfada ne işim var insanlar yediği linçler yüzünden dışlandığı için intihar ediyor sosyal medyada ne kadar da seviyorlar yargı dağıtmayı önüne gelenle sevgili olup yatıp kalkmak çok mu normal medeni durumu evli evet bir hata çok büyük bir hata ama bende boşandım ve 3 yıldır hayatımda kimse olmadı bunun boşluğu travmalı evliliğim işin zorluğu aile sıkıntılarım maddi sıkıntılarım psikolojik sıkıntılarım yani anlatmadığım bir sürü olay var ama insanlar sadece metres olayına focuslandı Allah bile kuluna merhametliyken bu kadar öfke nefret helal olsun neyse sizede teşekkür ederim umarım bende bu işin içinde çıkacağım
İnan hiç birine yüz vermedim yemin ederim dikkat çekme sebebi, kimseyle samimi olmuyorum diğer esnaflar biraz rahat ben daha kurumsal kalıyorum giyimim kuşamım açık olduğu için dikkat çekmiyor sadece kendime bakmayı seviyorum güzel giyiniyorum çok konuşmuyorum ve yaşadığım şeyin maalesef sorumluluğunu çok ağır hissediyorum ama nasıl reddedebilirdim düşünüyorum hani dürüst olacağım inanılmaz boşlukta ve bunalımdaydım
benim herkesten farklı olduğumu biliyordu
Olan olmuş artık ama yaptığınız birkaç hata var ki zaten birini kabul ediyorsunuz, dükkan sahibiniz dahi olsa birine “iyi bir dönemde değilim, bir şey yaşasak bile sen benim zayıflığımı kullanmış olursun” gibi cümleler kurulmaz, karşınızdaki yalnızlığınızı fırsat bilen biri çünkü, siz rica ettiniz diye geri çekilmez aksine naz yapıyor biraz daha asılsam istediğim kıvama gelecek der, ki öyle de olmuş.Ona son konuşmamızda şöyle bir mesaj atmıştım bak ben iyi bir durumda ve dönemde değilim ( burada yanlış yaptım kabul ediyorum zayıflığımı gösterdim olmayacak birine ) olurda bişey yaşarsak sen benim zayıflığımı kullanmış olursun lütfen bunu yapma demiştim belki diğer birlikte olduğun kadınlar bunu hakediyor ben etmiyorum köpek gibi çalışıyorum mücadele ediyorum ben haketmiyorım yazma dedim ama büyük yanlış yaptım
Erkeklerin giyime önem verdiğini hiç sanmıyorum. Pijamayla git konu seks olunca yine beğenirlergiyimin bi çok erkeği etkiliyor