Duygusal erkek ??

Duygusal ve ağlayan erkekleri samimi bulmuyorum.Zaten biz kadınların yapısı duygusallığa yatkın bir şeye üzülüp ağladığımda yanımda bana teselli verecekken benimle birlikte ağlayacak erkeği istemem...

Ben bile bu kadar duygu-seli değilim, biraz efeminemsi bir adam gibi ama bilemedim. Diğer davranışları tavrı duruşu nasıl

Selamlar
Benim liseden bir arkadaşımla sene başında karşılaşma durumum oldu o gün telefonlaştık samimiyetimiz artarak devam etti sonra benden hoşlandığını ciddi düşünebileceğini söyledi

Sorun şu ki çok duygusal bir adam
Bense tam tersi kütük bir insanımdır
Bana geçmişinde üzücü bir olayı anlattı ve anlatırken ağladı.
Olabilir dedim oda insan yani
Bana acaba dedirten olay az önce oldu
Benim ablamın kızı var
Akşam üstü bize geldiler
Ben yeğenimle oynarken o aradı
Bebeği duyunca görüntülü aradı
Çok duygulu davrandı gözleri doldu sesi titredi
Siz ne güzelsiniz ömür boyu izlesem böyle dedi
Ve sonunda yine ağladı tutamadı
Çocuklara özlemi var çevresinde bebek yok hiç
Bebekle fotoğraf çekip atmamı telefonuna kaydedeceğini söyledi
Ekran kağıdı yapmış
Ben mi altında buzağı arıyorum normal mi anlayamadım
Birde çok fazla romantik dilinden aşkımlar sevgilimler düşmüyor
Sürekli arayıp duruyor konuşmadan uyumuyor
Bu arada ilişkimiz karşılaştıktan 4 ay sonra başladı yani nisan ayında
Yorum yaparsanız çok mutlu olurum

Duygusal bir erkekle birlikte olan bayanlar, deneyimi olanlar böyle biriyle güzel bir ilişki olur mu? Sonradan değişiyorlar mı??
2 duygusal olmuyor .
Ya kadın kütük oluyor adam duygusal
Ya adam kütük kadın duygusal
Cocuk özlemi varmış iste cocukları sevıyor canım keske benm eşimde öyle olsa
Cocukları hıc sevmez ben sevdıgımde kızar bağırır kıskanır
1.5 yaşındakı sarışın mavü gozlu bebegi sevmeye yeltenmiştim
Tartısma okadar büyudu kı ıntıhara kalkıştı
$adece bızım cocugumuzu sevebilirsin diyor :-(

Eşim de duygusaldir ben de.. ama ikimiz de çok caktirmayiz etrafa.. mizacimiz öyle..

Sadece üzülmek ağlamak duygu değil ki öfke nefret de duygu.. herkes duygusaldir..

Biraz ağlamaya yatkın erkek arkadasiniz belki sinirleri bozuk ya da yıpranmış olabilir..

Olabilir tabi bu yapıda erkekte ama şahsen ben çekemem herşeye ağlayacak karşımda kalkar döverim herhalde

bence bu adam bir ömür seni beklemiş, liseden beri sana aşırı aşıkmış, senin yollarını gözlemiş ve şimdi o hayalleri emelleri gerçekleşiyor gibi olunca dayanamıyor ağlıyor, yoksa bu kadar sulu göz itici yani, annen bile ağlamaz seni başkasının bebeğiyle görse :KK53:

3ya da 4 ayda bu kadar kendini açmaz bence bi erkek. Bu derece duygusal gözükmek istemez. Size ne ara koru körüne baglandi da cocukla gorunce agliyor? Cok komik ben olsam yarilirdim o aglarken :KK53: saglam rol yapiyor.

Hiç gerçek gelmedi tavırları.
Samimi değil.
Ve çevreden tecrübelerime göre kadınlar, en büyük zararları böyle abartılı duygusal adamlardan görüyor.
Ani değişim halleri vs vs .
Kişisel fikrim de ,ay o ne bee deyip topuklarım vura vura kaçardım ben.

Erkeklerde duygusal olabilir çok doğal ama biz serser olsun bana baskı yapsın kötü söz etsin direk o yöne koşuyoruz yani genel olarak ama bu adamın herşeye ağlaması ruh sağlığı bozuk olabilir

Kkdan ogrendigim tecrubeye gore..
Bi " az romantik erkek" evlendikten snra kutuk olmuyormu? Bildigin kutuk oluyorlar.
Su an karsimizda duygusel ve " asiri romantik erkek" diyebilicegimiz birisi var.
Oda evlenince az gartlaniycagni dusunursen, oh tam kivam.
Bu adami kacirmam ben olsam derim.

Tabi dogruya dogru evet bende sevmem ota .oka aglayan adami. Bende biraz kutuk gillerdeniz kizlarda. Ama diyosunki disardakilere sert birisidir. Ben bi bonus puani daha veririm bu erkege. Derimki ben zaafiyim demekki, bir bana ozel muamele.
Eger disardanda ezilen, pisirik bi tip olsaydi istemezdim sahsen..

Ama bu iki sebepten, ben cok tatli buldum bu eniste beyi. Kim istemez evlenince sabah opucuklerle uyanmayi, yatakta kahvaltilarla uyanmayi?

Öküz olur yaranamaz melek olur yaranamaz acıyorum bu erkeklere....

Duygusal olması güzel ota b.ka ağlaması saçma ama adam ota b.ka ağlamamışki. Yaşadığı olumsuz bir olayı anlatırken ağlamış. Ayrıca bunu ruhsuz ve odun olan ben bile yaptım bir sefer :olamaz: Neyse...

Bebek konusundada mutluluktan dolmuş gözü seni eşi o çocuguda kendi bebeğiymiş gibi hayal etmiş belliki. Olsun olsun kötü değil bence güzel bir şey bu.
Bu çocukta ışık var diyim sana.

Back
X