Duygusal yalnızlık

PambukPrensess

Guru
Pro Üye
21 Ocak 2013
3.779
2.937
373
Merhaba kızlar,
Neden bilmiyorum başedemediğim, dolduramadığım bir duygu bu bende.. Evliyim, 2 çocuğum var. Eşimle aramız iyi çok şükür. Ciddi maddiyat kaygılarım yok. Kendi çapımda arada görüşebildiğim arkadaşlarım var. Evlilik sebebiyle doğduğum büyüdüğüm şehirden 1.5 saatlik mesafe ile uzaktayım. Lakin ben bu duyguyu atamıyorum içimden. Hani şöyle 'hadi bir çay koy sana geliyorum' diyebileceğim, yaşadığım anları heyecanla ilk dakikada arayabileceğim kimsem yok çevremde. Var mı böyle arkadaşlıklar? Yoksa ben olmayan birşeyi mi istiyorum.

Bulursanız bana da yönlendirir misiniz?

Merhaba bende aynı yalnızlıktayım ve bu durum benidd ciddi anlamda üzüyor maalesef çözümdd bulamadm

Bu ışte var benim bütün yalnizligimi kederimi alıyor reel de insan aramıyorum kaçıyorum artık çünkü dedikodu nispet reel

Aynı ben.. eski neşem dolu dolu güldüğüm günüm yok

Ben de 31 yaşındayım.Aslında düşününce hep böyle hissettim hayatım.boyunca o nedenle sizi çok iyi anlıyorum.
Ama ben bunu insanlardan çok kendime bağlıyorum artık.
Demek ki o denli bi yakınlık kuramıyorum diye düşünüyorum.
Ama kendimi de sorunlu gibi görmüyorum dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz nihayetinde.
Ben bu duygu anne olunca geçer diye düşünmüştüm sizde 2 çocuk varmış demek ki öyle de geçmiyormuş.

Ay vallahi duygularıma tercüman olmussunuz. Benımdd bı bebeğim var ama gecmıyor yanı bende artk sorunun bende oldugunu dusunup çekirdek ailemle mutlu olmaya çalısıyorum

Ben de yalnizim ayni anlattiginiz gibi
Alistim ya, aramiyorum neden biliyormusun huzur cok baska birsey
Kendim gibi acik yürekli buldum da ben mi gitmedim yanina
Yok ama, catal dilli yilan olmus herkes
Polemikle ugrasmaktansa evimde dururum en büyük derdimiz de yalnizlik olsun ne yapalim
Ben kizim büyüyünce onunla cay icmeyi planliyorum mesela, cok güzel olacak

Şu an yok taşındım ordan ama Benim bi Komşum vardı ki derdime derman canıma yoldaş Yaşca büyüktü benden ama olsundu çok iyi anlaşıyorduk ve yaşıtlarım gibi fesatlığı çekememezliği ikiyüzlülüğü yoktu ablaydı resmen vee çok fedakardı hiç unutmam
Hep dualarımda canım ablam

Belki çalışırsanız bir çevreniz olur.

Ya da ne bileyim çocuklarınız okula gidiyor mu? Arkadaşlarının anneleriyle ortak konularınız vardır belki arkadaşlık kurabilirsiniz.

Ay üc yasindan sonra zamani olabiliyor insanin da bu sefer de insan sahteciligi hemen anliyor o da icine sinmiyor e napacan cayi da icmeyiverecen artikin bizim isimiz he ahiret

cocukluk arkadaslarimdna bile ikiyüzlülük gördükten sonra insanin zaten arkadasliga bakis acisi degisiyor
Cidden arkadaslik denen sey yok gibi birsey aslida günümüzde
Var da bize denk gelmiyor
icimin sindigi yakin hissedebildigim kimse yok benim de
Ya ben onlari begenmem ya onlar beni gibi oldu
Böyle daha rahat ama kafamiz, yalnizliga alisinca da sürekli birileriyle görüsmek boguyor insani
Özgürüz böyle aslinda kimse farkinda degil

Ay üc yasindan sonra zamani olabiliyor insanin da bu sefer de insan sahteciligi hemen anliyor o da icine sinmiyor e napacan cayi da icmeyiverecen artikin bizim isimiz he ahiret
Valla benimkilerin biri 7 diğeri 6 yaşında. Her şey öyle sistematik ilerliyor ki, ben hiç öyle bir hayal kuramıyorum. Benimki mi normal değil anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…